Floda, don't be such a pain in my ass.......hole.

Imorse vaknade jag, gnuggade mig lite i ogonen och kande att det har blir nog en bra dag. Jag rullar runt och far tag i mobilen, tittar pa klockan:

- FUCK!

Bussen gar om tio min, ska jag:

1. Fa panik och borja springa med Floda iford endast kalsonger mot busshallplatsen?
2. Forsoka fanga en kanguru med hjalp av lim och tomma toalettrullar?
3. Forsoka forklara for kanadensarna Brice och Nathan om hur daligt allsang pa skansen faktiskt ar?
4. Springa ut till havet och plaska till mig nagra hajar?

Jag valde nummer 3:

- Hey Brice wake up!
- What? En trott Brice oppnar ogonen och far se ett par blamonstrade kalsonger.
-
Dude, your penis is sticking out. And It's looking at me...
- Do you know about allsang on the skans? More importanly, do you know how bad on a scale from ett till tio, no sorry on a skala one to ten it is?

Efter en intensiv diskussion pa ca en halvtimme som slutade med att jag presenterade Floda for honom och fragade han varfor hon lag helt uppsprattad pa golvet for sa ringde jag Greyhound bussarna. Eller ja, givetvis hade telefonen ballat ur totalt och kravde en security code. Vilket jag inte hade, jag loste problemet som en riktig man...

Plocka isar den till molekyler och blasa in saliv i varenda lilla horna i hopp om att den bara alskar att bli oralt behandlad av mig.

Det ar otroligt hur skont det ar nar ens lilla elektronik fungerar precis som man vill just dom dar sekunderna man behover dom som minst...

Signalerna gar fram:

- You have number....... 14 in line.

Har gick jag ner pa kna och borjar veva, "yes yes fy fan va skont livet ar" tecknet, med hela overkroppen i en slags bananformad stallning.

Borjar raka mig och borsta tanderna samtidigt som jag haller mobilen i orat for att efter tio min hora:

- You have number.........
- ....
- ..........
- Va fan... Halla?
- 16 in line.
- as...

Har blev jag sa uppspelt av blandade kanslor sa att jag borjade gora helikoptern framfor spegeln i hopp om att faktiskt kanske gora mig sjalv lite glad. Men bilden av en tandborste i munnen och halva ansiktet fullt av raklodder tog liksom udden av min utsokt utforda helikopter.

Allting lugnade ner sig nar jag faktiskt anda lyckades charma tjejen i luren till att inte bestraffa mig utan ge mig en senare buss. Jag far nu ocksa skjuts av hostelet ner till bussen sa jag slipper ga, jag hann ata frukost och gora detta inlagg.

Som min styfar Bosse skulle sagt:

- Vad kostade problemet?
- Ingenting den har gangen faktiskt!

Jag lamnar nu Byron Bay for att halsa pa Surfers Paradise, det ar en annu storre turistfalla men jag vill anda se stallet. Typ Australiens Las Vegas har jag hort.


Unleash the fury...

Ok jag ska fan trycka riktigt hart pa tangenterna for att visa hur trott jag ar pa det har stallet. Eller vanta lite, hur visar man ilska pa internet? Jo med Caps Lock och fet stil...

UNLEASH THE FURY!!!!!!!

SKJUT DOM, TORTERA DOM, GOR VA FAN SOM HELST SA LANGE DOM INTE AR I NARHETEN AV MIG!

Dom har precis slutat skolan och dom kallas for Schoolies. Schoolies ar en form manskliga varelser som har aldrats i 17 eller 18 ar och sedan rest tillbaka i evolutionen till apstadiet. Dom ar som fjortisar version 2,0 och har slapps dom in pa krogar och tillats kopa alkohol!

Det ar helt sjukt, dom finns precis precis overallt i den har staden och pa varenda hostel. Dom ar som sma parasiter som gillar att ligga i vagen eller varfor inte precis rakt pa andra helt vanliga manniskor.

Varenda kvall ar det likadant. Dom sitter i en helt sanslost stor ring pa typ 58 stycken, klappar handerna och dricker billigt vin tills dom gar beyond human recognition och kravlar runt i sina egna spyor. Dom kommer ibland ut pa krogen, for det mesta gar dom sporadiskt omkring pa stranden och hostelet letandes efter varandra.

Javla klamydiabarn helt enkelt!

Sen ar hela Byron Bay enbart en enda stor turistfalla som enbart vill ha pengar pengar pengar. Det existerar inte karaktar pa nagot vis, det ar bara en massa rabiessmittade Schoolies blandat med jobbiga resebyraer.

Men anda sa alskar alla det har stallet och jag fattar inte varfor. Sen fattar jag annu mindre varfor alla hela tiden maste forsoka overtala mig att totalt alska det har stallet. Visst ar det fint och sa men dom har en regel om att allting stangs efter klockan 11 pa kvallen.

Man har da bara tillgang till toalett dusch och din sang typ...

Ocksa efter klockan elva sa gar det omkring en man med en 2679 watts ficklampa och lyser pa alla ratt upp i fejset samt fragar vilket hostel man bor pa. Han kallas for "the dude" och jag vill inget annat an att gora ett hart snartande slag emot hans pungkulor med baksidan av min hand.

Typ sa har gar dialogen mellan dom snubbarna som faktiskt inte ar schoolies runtikring mitt rum:

- It's so fucking great! We just party and ehh, get stoned. Then we party some more, get stoned some more and sit in a ring talking about how fucking great this hostel is.

- Ehh, I wanna drill a hole in my head when I grow up because that's just sooo fucking cool.
- Yeah, I'm 28 years old and when I grow up I'm also gonna drill a fucking hole in my head.

En miljon varianter av olika handskakningar och konstiga fingervisningar vevas runt i luften samtidigt som precis samma ord kommer ut gang pa gang ur deras munnar.

- Yeah.
- Whow!
- Dude!
- Sweet!
- Hit me man!

Smack!

- Cool man, that hurt.
- Fuck yeah!
- Sweet!
- Dude!
- Let's run around in a ring and make high fives!
- Yeah!
- Cool!

Sen existerar det sana dar extremvarianter av backpackers har som varit runt i varlden over typ 2,5 ar eller nat. Snackade med en kille som skrot om att han levde pa en burk sardiner och en burk jordnotssmor i typ tre dagar.

Wow, vilken semester...

Sen har jag hort rykten om att ett stim hajar ror sig riktigt nara stranden. Typ gar du ut i strax over knahojd sa kan dom komma riktigt nara dig. Vem horde jag det av? En annan backpacker som hort det av en annan backpacker och sa vidare.

Jag fragade runt och det stammer nog for ibland flyger dom omkring med helikoptrar runt ett litet omrade och da spanar dom efter haj. Sager dom da till att det finns en fara i narheten?

- Fuck no!
- We want your money, we don't give a fucking shit about your safety!
- Woohoo, Byron Bay is great. You love us because we treat you like shit and let you pay for it!
- But when do you actually warn people about sharks?
- WHEN SOMEONE DIES, SCREAMING FROM PAIN AND AGONY WE MIGHT TURN ON THE SHARK SIGNAL! WE DON'T CARE ABOUT PEOPLE, WE WANT YOUR MONEY! IT'S CALLED GREEEEEEEEEEED YOU STUPID FUCK!

Det ar tydligen allmant kant det dar med helikoptrarna hos lokalbefolkningen. Men det ar bara sa sjukt att dom inte varnar aven fast hajarna kanske bara ar 100 meter i narheten av manniskor.

Nej nu ska jag boka en buss langt bort harifran, ga ut och lagga mig i en hammock och sova bort resten av dagen.

Let's build a castle from pizzaslices!

JA! Jag och Martine fick varsin sang pa det har hostelet. Har har eller har kan man klicka.

Har gar ocksa bra, och aven har. Gud vad jag hatar att prickarna ar som bortblasta, helt sjukt irriterande. Haha pappa kolla jag missbrukade herrens guds namn som ett fult ord!

Pappa ar prast och gillar inte nar hans soner gor sant. =)

Ok, jag ar lika glad som jag var i Sydney nu nar jag fick det dar hostelet jag ansokte om. Grejen da var val att det var minst sagt en chock att komma till det stallet i Bondi som det da kallas.



Det har ar en bild precis efter dom storstadat. Det var sa mycket grejer pa golvet att jag var tvungen att ga pa ett lager av trosor, FHM tidningar och sma salladsbitar forsta gangen jag kom in. Det fanns liksom ingen plats for min skit sa jag fick hanga det i sma rep vid sidan av min sang.

Om man tappade nagonting sa pekade alla pa dig och sa 'haha borta!' och fortsatte skyffla runt i smutsen for att hitta sin egna necessar. Endel gick liksom omkring och sparkade i skiten och kunde leta efter sina skor i flera timmar:

- My shoes! Have anyone seen my shoes?!
- My beer, where is my beer?
- My already used toilettpaper has anyo...
- What?!
- Eeeeeeeuuuwwww!

Hoppas nasta stalle ar battre. Det ligger precis vid stranden. Har ar en kartlank.

WWWPUNKTALLTINGARBLATTPUNKTKOM

Free spirit, free soul och annat amatorfilosofiskt som passar in i ett backpackerliv. Haha, ska tanka pa hur mycket mer solbrand jag ar an alla er dar hemma.

Mmm, yepp that's me. Brown as a brownie!

Lucifer gav mig ett par sandaler.

Min blogg har blivit lite calm and mellow har jag markt. Och just nu precis petade jag mig lite i nasan, jag tittade bakom mig och sag en sot tjej...

Fan ocksa, a ja det ar utcheckning som galler imorrn. Vi har inget hostel an men ska ringa runt till ett par stycken vid utcheckningstimmarna for att se vad som hander.

Vandrade langs med den vackraste bit natur jag nagonsing skadat idag. Kilometerlanga strander som var helt folktomma.

Otroligt vackert, helt otroligt...

Helt javla otroligt att jag fick varldens skoskav av mina nya sandaler jag kopte i Sydney. Jag var sa nara pa att lata dom fa lukta pa mitt armsvett sa det var sjukt. Shit, jag hatar dom. Jag verkligen innerst inne hatar dessa tva sma sandaler.

Jag tror jag ska kora en gaffel ratt igenom dom. Verkligen lata dom lida med fyra hal i sig...

Fick ga omkring i smarta samtidigt som jag sag all denna fina natur. Ansiktet formades om till njutning nar faktistk tre stycken havsornar flog forbi samtidigt, sekunden dom var bakom kronet sa tittade jag ner och sag en blasa.

Ska nog spara dom tills jag verkligen kommer pa nagot riktigt fornedrande att gora med dessa sandaler. Typ som att limma upp dom ovanfor en toalett. Det ar ondskefullt, och ratt.

Min hatt ar daremot guld vard. Varsta sweiszzcisxdssxka armekniven den dar rackarn. Jag menar pa krogen kan jag dansa OCH vifta bort varmen med den. Samtidigt!

Helt sjukt... Nastan lika bra som min uppblasbara kudde. Jag smaller upp den i allas ansikte sa fort jag blir kompis med dom. Hehe, ag...

- Hi im from Italy where a....

POFF!

- I own you man... This much. Visar han exakt hur mycket med tummen och pekfingret.

Sebastian goes free willy style!

Morgonen gryr, jag bokar en buss med greyhound mot Byron Bay och ringer det hostelet jag och Martine vill bo pa. Tyvarr var det helt fullbokat sa vi far borja ringa runt lite andra stallen och se vad vi hittar.

Det har landet ar sjukt anpassat for backpackers som ar ute i sista sekunden. Ingen ar forvanad over egentligen nagons beteende, nagon gar omkring naken, tva personer kanske hojer sina ogonbryn.

Det ar verkligen en flykt ifran verkligheten, senast jag kollade pa klockan var over 30 timmar sen, minst...

Idag ska jag forsoka hinna med att aka ut till the lighthouse alla snackar om sa mycket. Man gar pa klippor precis bredvid stranderna dar man kan fa se bade delfiner och valar. Typ forsoka pressa in det emellan lunch och middag, det kommer bli tungt.

Folk har borjat se att jag skriver ganska mycket i min bok. Det ar val ett beteende som inte ar sa vanligt idag. Tony, agaren fragade om det var min dagbok men den har jag ju lite har pa bloggen, min bok fylls med andra ideer.

Igar satt vi bara och skrattade pa verandan framfor huset. Chris en kille fran england hade sa roliga historier att beratta sa han var tvungen att ta paus minst tre ganger per historia sa jag kunde hamta andan. Och vi har nu dopt the tip of my penis till Sebastian.

Jag paminner alla hela tiden om att vi faktiskt ar pa semester. Alla vet ju om det men att fa det poangterat nagon extra gang under dagen tycker jag skanker lite extra njutning i tillvaron. Det ar for latt att ta sin tillvaro for givet, det ar sa latt att glomma bort hur bra du faktiskt har det...


I stand before you with dry balls...

Rob den hollandska mannen som inte hangde med ut kom in i koket imorse och undrade va fan som hade hant igar. Han sov i en fyrabaddssal enbart ihop med Tim som lag mittemot han helt nack.

- It's like I didn't even go out and still there is naked people in my room... butt naked.
- Hahahahahaha!
- It's not funny Martin... stop it.

Sen blev dom fyra amerikanska flickorna utslangda pga Amys beteende pa en privatfest vi snubblande in pa. Det var riktigt kul att se det gralet, underhallning pa hog niva.

Tony agaren:

- I had a swedish girl named Jessica here for a while ago. And the american girls are like a three on the Jessica scale... 

(Givetvis har jag mail till Jamie(Amy och Jamie tva olika flickor har) den amerikanska flickan som bor i Christchurch, Nya Zeeland. Im welcome to crash there with her and three other female roomates anytime. =)

Senast jag tittade pa klockan sa var den 04'30 pa morgonen och jag lag pa verandan helt slut med en tysk flicka sovandes pa mitt brost. Hon visste vad hon ville ha nar vi kom in pa dansgolvet, jobbigt att bli antastad pa det dar viset. =)

- She just jumped me you know.
- Yeah Martin, life must be a bitch when girls are doing that to you.
- Yes... I feel your greef man. Really I do... bastard...

Jag, Chris och Tim diskuterade olika claims och dom tyckte helt klart jag ska starta en hemsida dar jag listar claims och later andra manniskor bidra. Jag gick sedan och utforde ett ag pa hela Port Macquarie... Ja jag har bildbevis...

- It's like I can see it in front of me in a couple of years. Like the queens birthday or something and a man runs up with a T-shirt that says 'CLAIM' all over it, pulls his nobber out and claims the fucking queen of England. And I can sit there and say, I met the swedish guy who started that.

- Yes, you have to do it. It is your quest! Your life purpose!

Ska skriva ett brev till presidenten av Australien tillsammans med bildbevisen pa mina ag, och beratta exakt hur mycket jag ager dessa saker. Efter jag lamnat landet saklart.

Vandrade omkring i skogen idag, det var helt otroligt vackert. Satt pa en bank och skrev lite i min bok samtidigt som fladdermossen hangde och dinglade ovanfor mitt huvud. Imorgon ska jag och Martine boka en bussresa ihop till Byron Bay.

Ska bli trevligt med lite resesallskap en bit faktiskt.


Golden Gaytime Deluxe

Provade en Golden Gaytime idag. Den hade lite gul bananliknande smak i sig forutom det gamla vanliga. Jag visste inte hur jag skulle bestalla den, kandes sa fel att saga Golden Gaytime pa nagot vis.

Fragade varfor den heter Gaytime, folket runtikring mig fattade inte grejen... Jag log.

Gled runt i den lokala kristna inomhusparken idag, det var totalt proppfullt av sma snorungar som inte har koll pa vart dom gar. Snarkvarning.

Akte taxi hem darifran och taxichaffisen borjade snacka om hur lite dagens ungdom har respekt for nagonting egentligen. Hans losning var att man ska sla barn nar dom inte gor som foraldrarna vill... Hmm...

- Give them a good smacking! Yeah that's the solution!!

Ikvall ska vi ga ut i lilla Port Mac nagonting hur det stavas. Det ska drickas billigt vin och lekas drinklekar.

Tjejer ja, det finns nagra har. Vi har Martine ifran Norge som blev helt overlycklig nar en svensk checkade in sa hon kunde prata lite norska med nagon. Hon berattade ocksa for hela skaran om hur gulligt det later nar pojkar pratar svenska.

Sen finns det Isabelle och Anna ifran Tyskland som checkade in igar. Dom vill lara mig nya tyska ord hela tiden och sade att det var en bra grej att kvinnor och man delade badrum nar jag kom in...

Saknar ocksa en liten hollandska ifran Sydney vid namn Nooke nagonting som akte till Cairns samma dag jag akte hit. Vi ska traffas nagonstans pa ostkusten igen har vi sagt.

Sen checkade det in fyra stycken amerikanskor imorse ifran California. Dom sade faktiskt att Californian girls are easy i form av easy att fa dom i sang till mig andra gangen jag pratade med dom. =)

Alla ska givetvis ut ikvall...

Ska ut och lagga mig i hammocken nu och stirra upp pa ett par palmer kisandes emot solen, sen ska Olof steka pannkakor. Saknar mina pannkakor!

Port Macquarie

Jag ar i port Port Macquarie just nu vilket ligger here (karta). Fakta jag lart mig hittills om detta stalle och Australien rent allmant.

I deras lokala Bottle Shop sa tror man inte pa plastkassar for dom tanker pa miljon.

Imorse sag jag tva flugor idka brunogepill.

Dom har ingen sopsortering i detta landet hemma utan det sker pa tippen istallet. Om du ar arbetslos sa maste du jobba minst 25 timmar i veckan for att fa ut typ A-kassa, detta sker da genom att sortera sopor vid ett rullband pa tippen...

Woopifuckingdoo..

Killen som ager detta hostel heter Tony:

- I'm just a backpacker who bought a hostel.

Det ar billigare att kopa mat pa supermarkets an att ata ute hela tiden.

Alla Hostels har egna lakan men jag fattar inte varfor dom envisas med att ha sant dar overkansligt toalettpapper. Jag menar det gar ju sonder sa fort man nuddar vid det. Ok, nu holl jag pa att skriva javla skitpapper vilket skulle vara hojden av ett torrt skamt.

Phew, close one...

Mitt Hostel just nu hittas pa www.here.

Idag ska jag aka skateboard i den lokala parken, se om jag kan boka en djuphavsfisketur for imorgon och vandra i den lokala koalaparken. Hoppas pa att fa se min forsta Koala idag!

The fairy Penguins

Jag var pa Sydneys akvarium precis innan jag lamnade stallet, helt fucking omojligt att ta kort sjalv sa har ar deras hemsida med lite najsa bilder om man vill se. Sydney har visst ett eget akvarium...

Givetvis kunde man se en massa koraller, man fick även tafsa på dom. En idiotgrej var däremot att dom hade skrivit med stora bokstäver CORAL REEFS, LIVE!

Man kunde alltsa se koraller växa...live. Ironin var påtaglig nar jag med egna ogon såg koraller...live. Ja var en mycket visare man efter att ha sett en korall växa live...i fem minuter.

pingviner

Ett par minipingviner dom faktiskt kallar fairy penguins. Dom stod allihopa så här hela tiden, en dialog pingvinerna emellan medans folk tog kort pa dom.

- äg...
- Totalt.
- Mmm, ska ba visa anus for dom hela jävla dagen. Lackar fan...
- Hehe, kolla en till. Fy fan va ful han var.
- Haha och det enda han fick se var anus...äg.
- Pingvinanus!
- Hehe...
- Hoho...
- äg.
- Som fan.
- Värsta claim här ba.
- åh nej inte en kamera till...
- Anus away va?
- Lätt.
- Rätt.
- äg...
- Fy fan, vem är så dum så han fotar pingvinanus?
- Tragiskt...
- Mmm...äg.
- äg..
- Hela han ba...

Klick!

-
Vilket äg.
- Hehe vi äger hela territariet ba.
- Mmm..
- Ska fan limma fast mig själv har så jag kan äga forever.
- Grymt.
- Lets.
- Mmm, lets ba. Den va bra...äg.
- äg..
- åg...
- NEJ! Miffovarning!
- Miffo...
- Sorry, äg.
- Mmm, tänkte väl det.

And so on, and so on...

Jobbtips for Sydney!

Nagra intressanta punkter om Sydney och jobb for intresserade.


Det ar riktigt latt att fa ett jobb i Sydney omradet. Har man pengar for att klara sig en manad pa hostel sa har du latt ett jobb innan manaden ar slut plus en lagenhet. Det ar bara dom lata manniskorna som inte hittar ett jobb. Detta galler pa sommarhalvaret.

Du tjanar i runda slangar 1000 aussie dollar i veckan som standard fore skatt, efter skatt ca 700 dollar vilket blir 4000 sek. Man far ocksa betalt varje vecka som backpacker vilket underlattar for planering tycker jag.

Tjejer ni far jobb som servitriser pa nolltid. Detta behover inte betyda stora stressiga restauranger for varenda litet fik behover minst fyra fem stycken servitriser pa sommaren. Det ser inte speciellt svart ut i mina ogon.

Grabbar kan ocksa jobba pa restauranger om man kanner for det. Annars finns det olika byggarbetsplatser att soka jobb pa eller dom lite mera eftertraktade surfcamp jobben. Jag ar inte helt hundra men det gar med all sakerhet att soka efter surfcamp jobben i fortid.

Det som ar ett litet krav ar att man maste ga en liten kurs for i stort sett varenda jobb forst. Typ for att fa servera alkohol sa maste du ha ett papper for att du gatt en liten kurs i ansvar om att servera alkohol. Finns tre olika kurser som ar standard har jag for mig och dom kostar runt 60 dollar styck vilket ar 350 sek.

Ingen aldersgrans for att fa servera alkohol.

Det finns olika introduktionsmoten till jobbsokande som ar att rekomendera for att borja jobba.

Mitt tips for att komma ner till Australien for att borja jobba ganska fort ar att ha minst 20 000 svenska kronor pa kontot utover biljetten vilket ska vara en returbiljett. Ha arbetsvisumet klart innan ni beger er och kop enbart tre natter pa ett eget hostel pa ankomstdagen.

Hostels finns precis overallt inne i staden och det gar att hitta riktigt billiga om man letar lite. Det billigaste jag sett ar nog ett for 18 dollar natten vilket blir ca 105 kronor. Men da far man vad man betalar for ocksa...

Det ar bara att fraga pa om ni undrar nagot. Jag har det ganska enkelt att ta redan pa saker har sa passa pa.

gaytime

Ok alltsa va fan kan inte 88 fa heta 88 for? Golden Gaytime?! What da fuck?

Walkabout

I sondags sa hangde jag med pa min forsta walkabout! Eller ja en langre promenad kan man val kalla det. Jag till en del av Sydney som heter Manly dar min styvmammas brors dotter bor. Hon hade bjudit tva kompisar over pa middag och forst skulle dom pa en promenad.

Den var helt grym tyckte jag. Sydney ar sa bortskamt med schyssta promenadstraks som ar fullproppade med najs natur och mysiga utkiksposter. Det tog lite over tre timmar att vandra sa det var en bit faktiskt.

tums up

En liten bild pa en glad Martin med Sydney i bakrunden. Vi vandrade runt i berg da jag idkade min turistplikt och poserade med en tumme upp.

image477

Lite nerbrand skog. Matt forklarade om hur buschen i Australien brinner upp pga av varmen titt som tatt. Tydligen ar det for att fa vissa fron att sprida sig. Ibland sa hjalper manniskor till att tutta pa skogen. Ja, det maste latt vara ett av dom basta jobben i varlden...

ferrie

- Oh Martin you just have to take a picture of the ferrie. It's famous!
- Ok... Klick
- Why are you keeping your hand in front of the picture?
- Im just making a small claim. Own...

Detta gor jag givetvis for att visa exakt hur viktig den har farjan ar i min varld. Den ar sa fin, och ehh grongul?

hamninlopp

Langt darborta sa kan man se inloppet som alla batar maste aka igenom for att komma till Sydney....

Jag viskar:

- SNAAAAAAAAAAAAAAAAAARK!

image478

Lisa, Samantha och Matt vid en liten klippa som var fullproppad av ostron. Om vi hade en kniv med oss skulle jag atit ett par stycken.

image479

Jag jamfor mitt finger med en odla. Mitt finger blev lite val stort bara... Svart det dar med foto, har langt kvar innan jag blir nagolunda bra.

image480

Vi avslutar dagen med en kyckling och efterratt! Det var riktiga vinfinsmakare i mitt sallskap sa jag fick en liten vinprovarskola pa kopet. Dom fragade mig om jag var nojd med dagen. Jag som ar van med svettiga sovsalar och typ en rinnande kebab var helnojd!

Adrenalinet pumpade inte direkt sa jag sitter nu i staden igen for att snart bege mig norrat.

Solbrand, ja jag morknar...

Ar i en liten forort till Sydney som heter Manly. Hade varsta planerna igar dar jag skulle gora en miljon saker, jag kom till stranden, gick tio meter meter i den gyllene sanden, lade ut min handduk och somnade. Det var sa skont...

Det ar sa grymt pa stranden for i stort sett varenda manniska harstammar ifran England eller faktiskt ar ifran England.

Det betyder att det enbart kravs nagra dagars solbranna pa en svensk hud for att vara dubbelt sa solbrand an alla andra. Det ar inte som att aka till Grekland eller Bulgarien dar morotsoljan kokar pa allas flask.

Nepp nepp, om du ar en blekfis och vill smalta in och sedan glansa efter nagra dagar sa ar Australien da shit

The claim of the Sydney Opera House

This is the second part of my claim on the Sydney Opera House. It has now gone a couple of days since maybe one of the greatest claims on the face of the earth took place.

I will of course in the future make a youtube clip of everything with the great live video footage of me making the claim.

image476

Here we have a picture of the newly claimed opera house. The red arrow on the left there is were I made it. This is not the exact moment when it happened, I made it in the evening because we were to lazy to go in the day...

claim

And here it is... This is where I put the tip of my penis on the Sydney Opera House. I pulled back my foreskin and then put it back again so as much tip penis as possible ended up on the Sydney Opera House.

I now in the future call it a claim because I cannot find a good translation to the swedish words olla, attackollning and armsvett.

jorgen kevin

Of course I wasn't alone. Jorgen on the left made the video footage of the whole thing including a short interview in the beginning and when I walked up on the stairs. He also made a small video right after the glorious moment asking me how I felt.

Kevin in the middle took the pictures with another camera. We had a total of three cameras and shot the whole event from different angles...

This is Martin, a young man who has waited for this moment for over three years, saying good bye for now.

I will continue claiming, I promise.

Oh you are soooo 'ghetto' man!

En ny morgon gryr, jag gar upp tar en dusch, gar sedan ner till det allmanna rummet och blir mott av en skon lat av Dido samt stralande solsken och en knarklangare ute pa terassen som va sa glad for han hade salt sa mycket nere pa stranden igar...

Hmm...

Klubbkvallen var sadar faktiskt. Forvansvart lite manniskor for att vara lordagkvall i Sydney pa ett sa stort stalle. Det var mycket roligare nu nar jag lart kanna lite manniskor iallafall.

Jag och Floda ar snart fardigpackade for att bege oss emot hamnen i Sydney. Ska ta en farja till Manly for att traffa Lisa. Denna lilla farjetur ar tydligen en av dom vackraste i varlden har jag last. Den passerar forbi mitt ag Operhuset tillexempel...

Har traffat manga trevliga manniskor har. Ska byta lite nummer och mail med folk. En DJ vid namn Kairon som ska borja gora egna latar snart, han lovar att han ska maila mig dom allteftersom.

Sen om jag stannar till pa fredag har jag en date med en liten studerande Danielle faktiskt. Hon vill ga pa Zoo med mig. =)

Efter att ha blivit besviken pa Sydneys nattliv sa fortsatter livet emot annu en gyllene strand, annu mera avslappnad stamning och maste alla javla flugor flyga in bakom solglasogonen och liksom fastna dar?!

Javla as helt enkelt...

Jorgen u have to stop doing that!

Do I miss Jorgen and Kevin? Jorgen that thought it would be funny to let of a loud fart right after the lights went out in a dorm of six beds...

And yes it was only Jorgen that was so funny he had trouble breathing from all the laughter.

Can you piss on me please?

Sitter fortfarande pa lilla surfside hostel och tar det lite piano. Ikvall blir det en buss intill den stora staden Sydney igen for att ga till nagot som heter The Arthouse. Det ska vara oppet till klockan 7 pa morgonen och det ar enbart en massa kanda DJ's som kommer pa besok for att visa upp sig.

Ser fram emot kvallen dock inte att jag maste checka ut imorgonbitti...

Min far har haft lite mailkontakt med en viss Lisa som jag ska traffa imorgon. Det ar min styvmammas brors dotter nagonting om jag forstatt det ratt. Hon verkade vara en rolig prick i telefonen och bjod hem mig for att sova over nagra natter.

Siktar sedan mot att aka norrat mot ett stalle som heter Port Maquire(osaker stavning). Det ar som en liten Koalastad dar manniskorna lever tillsammans med Koalor i skon samvaro. Dom har ocksa ett Koalasjukhus dar jag tror man kan fa krama dom sma sotnosarna!

Har inte surfat an men akt lite skateboard i den lokala cementparken. Det ar en ganska svar park. Dom har liksom tryckt in sma rails och grejer pa en alldeles for liten yta. Finns ingen plats att ta lite sats pa helt enkelt och darfor anvands bara halva parken. Det ar mera en park for rampakare kan man saga.

Maste kopa en par mjukare hjul ocksa. Forsokte aka i en pool idag men fan mina hjul ar sa hala. Need more grip dude!

Mina tva Hollandska kompisar Jorgen och Kevin kom over pa en suprise visit igar och visade upp sin bil! Vi akte runt lite har och var for att hitta ett hostel till dom men fann inget som hade plats. Dom har fatt jobb som fruktplockare och akte ut dit istallet for att sova.

Jag har brant mig lite i ansiktet sa jag har hangt pa olika fik hela dagen for att skriva och lasa lite.

Det ar ett ganska sjaskigt stalle men stamningen ar bara sa soft som det kan bli. Det ar schysst surfmusik pa hela tiden och solen skiner pa allas leenden runtikring.

Ar fruktansvart dalig pa att ta kort dock... Glider mesr runt i badbrallor och softar. Finns liksom inte mycket plats for kamera i dom.

Just det ingen i det har landet tvattar sjalva heller. Dom har sakallade laundromats i varenda lilla hala dar folk lamnar in sin tvatt. Dom tar typ en hel Ikea kasse for en cirka 30-40 svenska kronor!

Livet rullar vidare i landet dar over 90% av befolkningen har mindre an en timmes fard till narmsta strand. Ett land dar den storsta folksjukdomen ar hudcancer och dar alla nagon gang blivit kissade pa efter att en fullkontakts match emot blaa sma fucking javla jellyfish as!

Surfside Hostel

Har problem med lanken. Har ar adressen www.surfsidebackpackers.com.au.

Ok jag sitter pa ett hostel som heter Surfside Hostel nagonting. Klicka har for att komma till deras hemsida och se hur det ser ut.

Det ar helt proppfullt med manniskor och dom springer runtikring mig i detta nu sa det ar ganska svart att koncentrera sig pa nagonting egentligen. Det ar valdigt skon stamning och manniskor borjar prata med dig direkt om du kommer hit. Alla nya backpackers som kliver in har nagon att prata med inom 5 minuter.

Det finns inga som helst skap eller las och rummet ar totalt overfullt med klader och resvaskor. Det ar bara att hoppas pa att det inte finns nagra tjuvar for alla grejer bara hanger precis bredvid sangen.

Om man gillar att festa da ska man komma hit. Shit alltsa det ar fest verkligen hela hela natterna och det finns ingen AC sa tempen pa folket hojs ganska snabbt. Valdigt manga Kanadensare blandat med engelsman och skandinavier.

Ska se om jag hittar lite frukost nagonstans nu sen leta upp en surfbrada.

Det har stallet ar verkligen langt ifran verkligheten i Sverige. Manniskor har har liksom fastnat har som en slags mellanfas i livet. Ingen riktigt gor nagonting mer an att festa verkar det som. Alla pratar om att aka norrat och skaffa jobb fast det ar ingen som riktigt gor det.

Detta galler nog halva hostelet for alla verkar ha varit har i flera manader.

Overkligheten blir verklighet och hela min omgivning bara skrattar bort tillvaron i hopp om att finna det lyckliga livet dagen darpa.

Bild pa Jorgen och Kevin

Har ar en bild pa mig och mina Hollandska kompisar Jorgen och Kevin.

Bild


Sex contest!

This is a guessing game that my friend Thomas started. Press here and write your guess down at  the bottom including your name and if you met me. Then press on Skicka kommentar and then write in the code that appears. Oh and the guess should be at how many people you think I am going to have sex with during my trip to Australia and New Zeeland.

And my ego is greater then the Atlantic ocean right now...

Min gode van och kollega har startat en tavling genom en kommentar och jag lyfter fram den sa att alla kan fa se och vara med. Jag gor den som en egen lank dar nere i lankar ocksa sa man latt kan komma tillbaka hit.

JAG VILL STARTA EN TÄVLING fan caps lock va på orkar inte radera. Jag vill att vi har en gissnings tävling. Den går ut på att gissa hur många Martin hinner idka sexuellt umgänge med under sina 4 mån på rymmen från verkligheten. Eftersom jag kom på tävlingen så kommer jag att gissa först.

Jag gissar på att mörkertalet kommer bli 8 men för att inte sabba chanserna hos sina fans kommer han inte att berätta det utan han kommer säga att det bara va en som han träffade och höll ihop med ett tag innan dom va tvungna att skiljas åt. Andas. Det e nu hans närmsta släktingar och vänner kommer in i spelet och då syftar jag på hans bror som han berättar allt för. Vinnaren kommer att vinna en date med martin som jag lovar bort utan hans medgivande. Så sätt igång och gissa.


Gissningar:

Thomas (the Biff) - 8
MaDeliÑo - 4
Natasha - 12
Anders - 2 dussin (ar det 24?)
Loooooys - 5
Janne - 11
ajja - 6
becky - 1 (visade henne bloggen har i Australien och forklarade vad detta var...)
Rebecca - 5
Ohyes - 3
En utan namn som gissar 19. Ar det kapten kanske?
Bambi - 8 igen?


Multi-Faith Prayer room

I did a funny observation at the Heathrow airport in London that got me thinking a bit. I saw a sign that said multi faith prayer room and I just had to see the place.

It was very surreal because it was like a little line of people with different religion. Some Jews some muslims and maybe a Christian. Then there was like the antichrist man who stood behind a counter and sorted them out to different locations:

- Next... Looked as bored as possible.
- Hello.
- Jew?
- No.. Got an disturbed face.
- Ok, so what are you then?
- I want a room to pray in.
- Ok, but what are you then?
- I am a muslim! The one and only true religion! The man raised his finger looking around on the Jews and the Christians with a bit angry but satisfied face.
- Oh, ok... We are renovating the Mecka room right now but we have the next best thing right over here.

The two men walked over to a window pointing out towards the check in desks and tax free stores.

- You see the McDonalds sign over there? That's the way to Mecka. Alright then, see you around.

The Muslim man had no choice but to pray in the direction of a smiling Ronald McDonald.

Oh yes... It felt so good. :)


Yes I own the Sydney Opera House

My Dutch new friends asked me to write a little bit in english here so I will give it a try sometimes. My english is what it is and I ask my brother to go in here and correct the spelling if he have time.

- Christian can you correct my spelling please?

Ok, now people is looking strange at me for talking to the window.

Yesterday I did what I have been looking forward to do for over three years.

Yes, I put the tip of my penis on the Sydney Opera House. And yes... we have it on film.

I now own the Opera House in Sydney. It was a very big moment for me, I shed a tear right after I did it. It felt so good. We also took plenty of pictures of the Opera house, including me when I was pointing at the exact place where I put the tip of penis on the Sydney Opera House.

Another one where I looked very satisfied right after I just have put the tip of my penis on the Sydney Opera House and of course Jorgen and Kevin took plenty of pictures of me just seconds after... I just put the tip of my penis... on the Sydney Opera House...

Oh it is so owned. I will now raise my hands high above my head and say.

- I own you Sydney Opera House. I own you so bad...

Kevin, Jorgen and Martin ska olla Operahuset!

Ok, Floda har kommit tillbaka och Jet Lag fenomenet ar antligen bortblast. Har varit pa stranden hela dagen idag ocksa och ska dit imorrn for att checka in pa ett nytt hostel.

Surfside Bondi Beach Hostel!

Dom tva hollandska grabbarna ar riktigt roliga. Vi onskar alla tre vi kunde vara mera tillsammans men vara planer gar inte ihop tyvarr. Dom ska kopa en bil och stanna kvar i Sydney omradet och jobba och jag ska norrat. Ikvall ska vi till operahuset for en enda anledning:

- Tonight we must go to the opera house.
- Ok, why?
- I want to put the tip of my penis on it.
- Why?
- Beacause then I own it. And you must take a picture of me doing it... Im dead serious here. Ser djupt in i ogonen pa Jorgen och Kevin.

Dom har redan fattat att jag ar lite 'out there' eller vad man ska saga sa dom blev inte speciellt forvanade. Dom sjong hollandska nationalsangen i den offentliga duschen nyss, kanner jag verkligen kan relatera till dom! Sen var dom inte man nog att smorja in min solbranda rygg med after sun lotion. Fick ga ut i korridoren:

- Hi there I am Martin and my friends is not gay enough to rub this on my back. So... can you please?

Ikvall blir det antligen den forsta riktiga utgangen. Vi har inte haft energin forran tills idag for att gora det ordentligt.

Just det var ju pa stranden igar ocksa. Alltsa jag fattar egentligen inte hur dom vagar bada har over huvud taget. Det finns liksom tva rod gula flaggor som badvakterna satt upp pa stranden och det ar enbart dar emellan man far simma ut en bit.

Detta ar alltsa ett omrade dar badvakterna gissat att det inte finns nagra undervatten strommar. Just det... gissat. Helt plotsligt sa flyttar givetvis strommarna pa sig och da blir det hektiskt for badvakterna nar dom maste ge jarnet ut i vattnet for att hamta en tre fyra stycken japaner, samtidigt som dom ska flytta flaggorna en tio femton meter.

Hela tiden maste dom hamta folk. Det sager bara swosch sa ar endel typ 100 meter ut om dom kommer i strommen. Sen givetvis sa har dom sina sma sota blaa jellyfish as. Om vinden borjar blasa ifran havet och in over land sa kommer enorma stim av stickandes bla maneter.

Jag hade ju inte en aning om detta men borjade ocksa givetvis kuta jarnet upp igen nar alla andra gjorde det med full hals och viftande armar.

A ja, ska till Bondi Beach imorrn igen och ska kopa en introduktionskurs i surfing. Sen pa mandag drar jag norrat till antingen Newcastle eller Byron Bay. Gabrielle den Nya Zeelandska tjejen checkade ut idag tyvarr. Har traffat Pauline ifran Tyskland som ocksa ska norrat faktiskt.

Ska leta upp henne idag och se om vi ska resa ihop en bit.

Sa ar livet en aning. Synd att jag maste lamna mina kompisar fran Amsterdam snart. Vi ska dock byta nummer och jag ar valkommen ner till Amsterdam any time! Jag sa desamma till dom efter jag kopt en husbil. Latt!

Kan inte langa in kort an dock. Ska hitta nagot internetcafe som tillater det.

I talk to many but meet few.


Shoo!

Alltsa jag fick lite hygien prylar ifran flygplatsen. En tandborste, schampoo och Rexona for Women! Niiice!

Daremot maxat skaggstubben... Den borjar bli lite svart ocksa, ser riktigt fult ut. Haha, jag bara ler hela tiden sa det syns anda inte!

Up up and awayyyy!

Palm Beach t'day mate!

Mitt bagage har inte kommit fram an goddammit! Snackade med flyplatsen idag och det kommer fram mellan klockan 10 och 11 sa dom. Grejen ar bara att jag kopt en utflykt till stranden hela dagen med en grupp dar vi ska surfa och lira beach volley som avgar klockan 9.

Hehe, det ar riktigt stekhett idag!

Har tva schyssta polare nu ocksa. Jag kallar dom for Jorgen och Kevin. Dom ar ifran Holland, bor i mitt rum och Jorgen ar sa snall sa han har lanat ut ett par badshorts till mig!

Inatt var la sadar ocksa. Fan ni brudar ar fan varst nar det kommer till att vara odragligt fulla! Det var en brud som hade en pase upphangd bredvid sig som hon lag och spydde i hela natten!!! Kul rum va?

Ok, jag har ingen struktur har ser jag.

Ska ivag snart pa utflykten hela dagen och maste hinna ata frukost ocksa. Landet ar inte sa dyrt som jag trodde. Det finns schyssta hostels for 180-230 kronor natten i overallt.

Jag skiter daremot i Sydney franochmed torsdag och har sokt en sang vid Bondi Beach. Dar ar det ar sa fullt sa man far sta i ko for en sang. Hoppas jag far en! Dom har gratis uthyrning av surfbrador o sa.

Sen pa mandag blir det bussresa norrat.

Traffar nytt folk hela tiden. Det ar bara att borja prata sa har du kompisar direkt! Traffade en tjej ifran Nya Zeeland igar ocksa. Ska se vart hon ar idag, hon bor pa samma hostel... :)

Ok, frukost nu sen Palm Beach! Shoo! JAG AR I HIMLEN!

aao sa slutar alfabetet

aao ar just nu dom sista bokstaverna i alfabetet for mig. Har kommit till mitt hostel nu men inte efter att dom givetvis slarvat bort mitt bagage. Det var ett enda flygplan ifran London till Sydney och ca 25 pers saknade sitt bagage.

Helt obegripligt...

Folk flippa helt o hallet for sitt bagage. En man stallde sig lite hogre an alla andra och beklagade sig framfor en liten folkmassa som genast skingrade sig, sa han bara var en liten ensam skallig gubbe vid sidan av bagagebandet.

Fan va ratt det var...

Sjalva hostelet ar riktigt najs. Stort, rent och en egen bar. Tog givetvis en bira innan jag kollade in rummet och vaxlade nagra ord med en belgare och en fransman.

Ska upp och sova nu. Flygresan var inte rolig pa nagot vis, ar helt slut...

Har givetvis nagra roliga observationer jag ska fa ner nar jag har tid!

Jag ar sa lycklig, det ar en helt otrolig kansla over att fa vara har!

Fan ocksa, nu hor jag danska. Jag hor orden men sen tar det slut... Hoppas min sovsal har nagra svenskar i sig!

Checkat in

Att vakna upp efter att ha sovit på en bänk var svårt. Fick gå in på toaletten och göra grimascher mot mig själv så jag började skratta lite.

Då gick det bättre...

Det roliga nu är väl att ingen tvivlar på att jag faktiskt gjorde det. =)

Checkpoint 1

Ok, Arlanda är nu befolkat med konstiga små tvättbilar som kör runt runt runt i små cirklar och hälsar på mig varje gång dom kör förbi. Jag har suttit på fönsterplats på tåget och bara stirrat ut på snön som så fint faller ner.

Jag försöker få denna bild fastbränd på min näthinna så jag kan plocka fram den igen om två dagar. Mmm, ska fan kolla vädret i Sverige varje dag jag är borta. Hehe, ja.... det är så rätt.

Även noterat att Arlanda investerat i avlånga läderklädda sittplatser överallt som folk kan sova på. Att jag då har med mig en ficklampa och fickkniv för att kunna bygga min egna lilla hydda utav gardiner och stolsstoppning känns ganska overkill...

Hmm... Ser på min ryggsäck igen. Ska döpa den till Floda. Mmm, Floda är ett fint namn.

Men men, jag trodde givetvis att min flight till London avgick ifrån Terminal 5 som precis alla andra utrikes flighter alltid har gjort på Arlanda sedan skiten öppnade, hade fel. En liten tvättbil kom till och med förbi och frågade om jag gått fel efter att jag besviket dubbelkollat avgångskärmen en fjärde gång:

Bzzzzzzzz svänger bzzzzzzzzzzz får syn på mig och bromsar in

- Har du gå...
- Ja det har jag! Tack för upplysningen!
- Var så lite så!

Bzzzzzzzz

Arlanda är ett as, hoppas tvättbilsgubben får motorstopp, Sverige kommer få den kallaste vintern någonsin och jag tar med mig Floda till Terminal 2 för att knarka receptfria sömntabletter.

Hej då!

Då drar jag! Kram på er allihopa!

Det blir Australien, Sydney-Cairns på två månader sen ner till Nya Zeeland ytterligare två månader. Det finns väl internet vid varje hörna så jag kommer garanterat skriva många roliga historier under tiden!

Kommer hem igen runt den 10 mars. Drar då till sjöss, så i ehh... maj kanske jag är i sverige på allvar.

Det finns ca 570 inlägg i denna blogg just nu. Väldigt mycket är riktigt roligt. Jag har lagt ner många timmar i denna blogg ska ni veta... Klicka runt och skratta. Det finns något för alla!

image468
Hmm...

Det ser ju för fan ut som om jag gömmer en jävla husvagn där bak! Det väger faktiskt inte speciellt mycket, sen är brädan (inuti ett regnfodral) fastspänd för att öka illusionen om att en liten knubbsäl tänker hoppa ut vilken sekund som helst.

A ja, så ser jag ut iallafall. Och fy fan va gött att det regnar!

Mattfranskam

Minns mitt ex farsa ifrån Visby ikväll. Han är väl den enda i världen som faktiskt äger en mattfranskam. Mmm, läs ordet igen det var precis vad det står.

En liten kam man använde för att kamma mattfransarna med... Ironin över att bara äga en sådan är ju egentligen nog.

När det skulle komma besök så tog han alltid fram den och kammade alla fransar i huset medans hans fru städade och lagade mat.

Jag gick förbi en gång och råkade stöta till några fransar. Den skånska dialekten fyllde hela rummet:

- App app app, nu gick det lite fort va?
- Och?
- Du stötte till mattfransen där. Pekar på mattan.
- Ännu en gång... och?
- Martin inte den attityden nu. Räcker mig en lång mattfranskam.
- Du skämtar?
- Martin jag försöker faktiskt hålla lite stil på stället här. Jag tycker det är inte mer än rätt att du rättar till dina fel här i livet.
- Gees... Kammar lite på fransarna.
- Va? Står med armarna i kors och stampar med tån.
- Nej då, det va inget. Sådär ja, kan jag ehh. Röra mig?
- Ja, nu är det ok.

image467
Mitt ex farsa och denna kvinna måste varit tvillingar av något slag...

Ett duntäcke fullt med kondomer

Jag och min bror var i Nässjö häromdagen. Efter ha köpt ett litet reseapotek till mig gick vi tvärs över gatan in i en tygaffär. Brorsan sa att han funderade på att köpa ett nytt täcke så vi gick bort til täck och kuddhörnan. Jag kan genast säga att jag och min bror inte är så regelbundna handlare av täcken och kuddar men gjorde vårat bästa.

Täckena var liksom lite halvt upphängda mot snedlutande bord om man säger så:

- Alltså hur fan ser man om täcket är skönt då?
- Ehh, det är la bara att känna lite. Klämmer på täcket.
- Hmm, jo det är ju....mjukt.
- Får känna. Brorsan liksom slår och trycker lite på täcket.
- Mmm, att slå med öppen handflata mot ett täcke är en mycket frekvent rörelse man gör i sömnen...
- Frekvent rörelse? Hur gör du när du känner på ett täcke då?

Efter några minuters tryckande med varierande öppna och knutna nävar kommer expediten fram och frågar om vi behöver hjälp:

- Kan jag hjälpa till med något?
- Ja, alltså vi undrar exakt hur man ska känna på ett täcke när det hänger så här?
- Ja, alltså att liksom lite lätt daska till täcket med en öppen handflata så här, känns konstigt. Ja menar hur frekvent rörelse är det att daska på täcket i sömnen. Hur gör du?

Expediten börjar genast lyfta och krama på täcket. Hon höjde det lite i luften och liksom lät det falla fritt ner igen. Jag och min bror blir helt hypnotiserade av detta graciösa sett att förhålla sig till ett täcke. Hon börjar också förklara olika sorters bärighet i ett täcke och plockar fram olika sorters broschyrer.

Vi börjar genast bli mycket klokare på vad skillnaden är emellan dunen, olika sorters kvalité och kvantitet. Sen helt plötsligt kom jag på en sak:

- KONDOMER!
- Va?
- Martin vad har kondomer med dun att göra?
- Oj, sa jag det där högt?
- Ehh, hehe ja... Brorsan gör en snurrande rörelse med sitt pekfinger emot sitt huvud rörelse. Expediten nickar lite instämmande emot han.

Jag sprang genast tvärs över gatan igen för att komplettera mitt lilla reseapotek. Ställer mig och spanar in repetoaren av RFSU's finest i "intim" hörnan. Jag kunde liksom inte riktigt bestämma mig över vilken sort och efter ett tag kom expediten fram:

- Behöver du hjälp?
- Japp ,ska ut o resa serru. In need of kådisar om man säger så, så Super Size me!
- Oj, ehh här har vi ett big back.
- Klockrent, 30 stycken paketet. Tar två... Höjer mina ögonbryn emot 50 taggarn ba!

När jag kom tillbaka till brorsan så hade han fyra stycken broschyrer i handen:

- Geesus brorsan. Fyra stycken? Ska du klä in hela lyan med överkast och gardiner eller?
- Ha....ha.... Du jag behöver fan tyg till plejset. Mysfaktorn måste upp.

Brorsans telefon ringer, det var mor:

- Tja morsan.
- Vi har lärt oss att man inte ska slå på täcken utan typ lyfta upp dom i luften sen låta dom sväva ner.
- Mmm, och Martin har köpt kondomer. Alla i hela affären vet att Martin har köpt kondomer.
- Ja, han står och håller dom framför mig just nu. Mamma du är synsk...

image466

Alfapet på liv eller död...

Det är min sista kväll jag sover i ett svenskt hem. Imorgon bär det av emot Australien och Nya Zeeland. Har spenderat den sista kvällen hos min far, vi firar fars dag ikväll och spelar ett obligatoriskt spel av alfapet...

Pappa som då är en gammal bibliotekarie fullständigt regerar på detta. Om man vill göra min pappa riktigt glad och dig själv riktigt sur, då spelar man alfapet med honom:

- Haha! D U S C H, 78 poäng. Toppnotering va? VA? Stöter till min axel.
- Ja pappa...
- JA! Där satt den, vänta ska bara... Pappa brukar gå ner på knä bredvid bordet varje gång han toppnoterar... Det betyder att man får högsta poäng hittills i spelet.
- Hmm...
- Oj, så man behöver tänka. Ordnar om sina små brickor och mumlar sina ord lite högt. Han säger orden precis så man ska höra dom så att alla andra ska veta hur många ord han har på lager.
- Meh, klart jag behöver tänka.
- Får ja se? När det tar för lång tid kan pappa inte låta bli att "hjälpa till".
-
Nej pappa, kan själv.
- Hmpf, jaha.. Börjar räkna ihop poängen hittills.
- Jag leder med dubbelt så mycket poäng hittills Martin.
- Och?
- Nej nej, alltså du hörde visst inte. Jag leder med dubbelt så mycket mer poäng än va du har. Pekar ner emot blocket.
- Att säga och betyder inte att man ska repetera sig pap...
- Du, mindre snack och mera verkstad. Dubbelt redan ba... Hehe... Superdad awayyy! Pappa är faktiskt väldigt pedagogisk i vanliga fall. Förutom i alfapet dårå.

Pappa är en gammal matematiker också. Han räknade en gång ut hur många enkronor man behövde för att nå till månen... Varför? Inte en aning, han räknade även ut själva massan av stapeln. Han blir helt galen när det gäller matte. Han kan ibland gå omkring och mumla basen gånger höjden och någonting helt obegripligt som har med Pi att göra. Och så ba måste han räkna ut volymen av något helt obegripligt onödigt ibland. Senast gav han sig på att räkna ut vattenkokarens volym:

- Klar?
- HA! Bara sju poäng?! Shit va lågt martin... Men men, jag skriver in här att du håller på att förlora större än någonsin.
- Min tur då... K A L L D U S C H! Kolla! Shit alltså toppnotering igen va?! Vänta ska bara... Gå ner på knä, knyter sin näve och säger yesssss.
- Martin du får räkna ut poängen. Pappa vill ibland sitta kvar i knäböjd position när det gäller så extrema toppnoteringar.
-
124 poäng...
- VA?! Är det sant? Shit senaste jag fick så mycket var nog för fyra år sedan mot din bror. Haha, han blev nästan tårögd den lille skiten när jag fick in ordet bönestund, och vann (pappa pikar fortfarande brorsan med det ordet). Yessssss, yesssss. Pappa gör två stycken "yes" tecken efter varandra.

Sen fortsätter det så här under hela spelet. Kommer ihåg en gång när jag och brorsan fuskade in lite extra poäng för att vinna med enbart en poäng.

Pappa flippa totalt och gick ner på knä med armarna utsträckte upp emot himlen:

- NNNNEEEEEEEEEEEJ! Och slet ut dom sista håren han hade kvar på huvudet.

Farsan darrade i hela kroppen och började systematiskt räkna ut precis alla poängen möjliga på brädet. Sedan räknade han ihop allas poängen på pappret och dom stämde ju då inte överens. Det tog över två timmar... Efter den dagen släpper pappa aldrig ifrån sig resultatblocket.

image465

Pappa räknar först ut resultatet i huvudet, sedan i en miniräknare och slutligen på pappret både fram och baklänges. Dom två rutorna längst upp till vänster är varsin av våra spelfält. Allt det andra är uträkningar på olika vis över pappas utklassning på alfapet.

Hur mycket porr ser du på?

image462

Så jävla klockren graf över porrtittandet. Tänker att väldigt många sjömän känner igen sig någonstans här efter att ha precis mönstrat på!

Äntligen... jag har nått ett mål här i livet.

Ok.... Jag klickar in, mmm... Ååååhhhh, det kittlas. Jag klickar ut igen... Låt! Jag måste ha en riktigt bra låt här.

Hmm, vilken låt ska jag ta. Jag klickar in hos Janne, han brukar ha bra musik. Han hade en schysst låt men jag glömmer bort mig själv här.

Jag har redan en låt jag alltid spelar vid dessa tillfällen. Tyvärr är han ju död nu, lämnade efter sig en massa skulder det aset. Men skit samma här är den... Nessun Dorma med Luciano Pavarotti, live in Paris.



Det är fan bara att maxa och njuta tills han börjar sjunga cheron någonting. Ååååhhhhhh det är så rätt! Bara sjung för glatta livet Pavarotti! Sådär ja och klicka sig in på den andra sidan igen.. Mina hårstrån på armen står rätt upp just nu...

Mmm, jaaaa. Detta är så rätt. Åh nej, åh shit.

SPLATT!

Fan också. Sagge över hela farsans nya skärm. Skitsamma skitsamma, bara o skrolla ner. Kolla in Pavarotti hur nöjd han är. Inte lika nöjd som mig när jag får se att... jag ligger nummer ett på en lista.

Ja... ett av mina mål här i livet kan bockas av. Jag är nummer ett helt enkelt...

Klicka här, här eller här för att komma in på precis samma lista.

Bella var nummer åtta som valde mig till favorit. Hon är en liten gud i mina ögon just nu. Hon fanns med på Msn medans jag såg listan nu för första gången. Jag tillber den lilla chatrutan i detta ögonblick. Pappa har en Msn version ifrån 1758 tyvärr så jag kan inte se hennes Msn bild.

Känner mig lite som en vilsen muslim som ber åt Mecka fast är vänd åt fel håll liksom... Det gör inget. Jag är nummer ett.

Här...

Jag trycker på print screen... jag tryckte väldigt bestämt och ganska så hårt för att detta är ett historiskt ögonblick i mitt liv. Jag blir helt enkelt upphetsad av listor. Jag älskar dom.

image464
ja...detta är så rätt

Mest aktiv bloggare = Minst aktivt liv!

image461

Jag och min bror har idag diskuterat dessa "mest aktiva bloggare" listorna. Vi kom fram till en enkel graf och ett påstående. Alltså om du ligger på listan över mest aktiv bloggare så har du också minst aktivt liv. Det är ett enkelt sätt att uttrycka sig men vi tar steget längre.

Vi jämför dom två största faktorerna som verkligen kan förorsaka att du antingen själv kommer till insikt över hur lite liv du har, eller om någon annan pekar på dig och säger:

- Du har inget liv.

Att starta en blogg eller börja spela WoW helt enkelt.

Vi anser att om man någonsin får för sig att starta en blogg så har man lite mindre liv jämfört med en person som får för sig att börja spela WoW. Om du börjar göra båda två sakerna samtidigt... Då har du inget liv över huvud taget från början och kan glömma denna graf.

Det grafen visar är att du har ett liv ganska länge om du startar en blogg. Men om du till slut är för frekvent med dina inlägg då hamnar du också på en lista över mest aktiva bloggare. Då rasar det helt enkelt och resultatet blir, om du håller dig kvar på den listan, att du inte har något liv över huvud taget längre.

Sen går vi över till WoW.

Här har du mera liv än någon som börjar blogga. Faktumet däremot att du i WoW helt och hållet skiter i att leva på riktigt och skapar ett liv som till exempel en dvärg inuti en fantasivärld gör, att du efter bara en kort tids spelande resulterar i att du inte har något liv alls.

Jag ser verkligen inte fascinationen över att vilja skapa sig ett liv som dvärg, kossa eller en orch. Orch som egentligen bara är ett stort monster, vars största egenskap är att pilla ut olika slags sekret ur kroppsöppningar och visa upp det för andra.

Och människor faktiskt lägger ner sin själ i att hitta olika slags kläder åt sina kreatur på skärmen. Spelindustrin har verkligen lyckas överföra samma känsla små flickor har över Barbiedockor till vuxna människor.

Grattis alla WoW spelare, ni klär på dockor och ni har absolut inget liv.

Jag säger även grattis till alla mest aktiva bloggare. Här är två stycken listor och dom som genom att existera här bevisar för hela världen att dom har inget liv:

blogg.se's mest aktiva bloggare
Bloggspace's mest aktiva bloggare

Hittade bara dessa två lite snabbt. Någon som vet fler? Någon som kanske ser sig själv på listan över människor som inte har ett liv? Lägg gärna en kommentar så vi alla kan le lite extra här!

Jag säger också slutligen grattis till alla svenskar rent allmänt. Tidningen PC För Alla visar stolt upp en artikel som visar att svenskar är "bäst" på att använda Internet i hela Europa! Ja, grattis då landet Sverige för att vi visar hela Europa hur lite liv vi har...

Sverige ger sitt liv till internet artikeln.

Emelie visar upp sina dildos!

Emelie, jag gillar dina bilder i detta inlägg. Detta måste bara alla få se... Mmm, you go girl!

EMELIES DILDOSAR!

Emelie har gjort andra inlägg om att hon ska sälja dom. Men varför har du öppnat förpackningarna isåfall? Ingen vill väl köpa dom i en obruten förpackning?

Kram på dig Emelie!

Backslick är lätt den snyggaste frisyren!

image456

Grabbarna superslick träffar varandra igen. Detta är enbart den fortioåttonde helgen i rad som dom kör en "get together" om man säger så...

- Pick the Slick!
- Slick Rick!
- Weeeey! Back Slick! Hahahahahahaha!

Smack! Alla gör en high five ihop högt ovanför huvudet.

- Mmm, go mannen.
- Kramas?
- Åh, självklart. Peter Jihde kramen?
- Det klart... Du vet hur jag vill ha den. Eeeeyyy! Armarna så långt ut som möjligt, inte en chans att någon missar Peter Jihde kramen.
- Shit vilket slick du fick till.
- Du med, din lille sköning.
- Det kan du fethaja lillen.
- Måste ba... Åååhh, helt perfekt. Miguel som fixa den ikväll eller? Alla tre börjar smeka sina backslicks.
- Självklart gubben. Han har så sköna fingrar.. Mmm...
- Men du? Har du glömt brun utan sol ikväll eller? Pekar på killen till höger.
- Asså ba. Kör seriös look ikväll.
- Eeeeyyyy mannen!
- Eeeeyyyy. Kram?
- Selfklar ba!
- Öj, Micke där! Din lille sköning. Pekar mot mingelfotografen...
- Ok, kvällens pose va?
- (sugljud) Sådär som coola kisar ifrån Norrland gör.
- (sugljud) Suger givetvis lite mer...
- Weeeeyyyy, värsta coola Norrlands guld wannabes.
- Ok, pose då.
- Du alltså hade du Loreal brun utan sol ikväll eller? Du ser ut som en Simpsons. Du får va i mitten, tonar ut oss andra annars.
- Weeeyy, what's with the attitude? Vevar med armarn som någon slags gudfader tönt.
- Ba kidding broder. Yo, fan hehe, fett o allt vet du.
- Ok, ta kortet Micke gubben. Vi är redo.
- Oj! Hehe, vänta lite. Snoppen höll på att ramla ut.

KLICK!

image458
Naaaaw... så söt... Obs ironi, obs ironi. =)

120 kilo, gay. Klippte mitt hår...

Alltså jag förstår inte vart alla dom här bögarna kommer ifrån. Iallafall dom som dyker upp alldeles i min närhet. Jag var tvungen att skaffa en ny frisyr igår i den lilla staden Nässjö. Jag vandrar in i ett lite köpcentra och hittar en drop in. Jag ställer mig precis utanför stället och får ögonkontakt med...han.

Framför mig står en, as gay as it gets fucking bodybuilder på en lätt 120 kilo! Jag tänker - hur fan lyckas jag stanna precis här och nu, va fan, jag vill gå härifrån men han liksom skjuter små hål igenom mitt huvud med sin blick - tankar.

- Heeeej. Holy crap, han är den största biten gay jag någonsin sett!
-
Ehem, hej.. Ehh, har ni tid? Fan sa jag nu? Jag måste klippa mig, jag vet. MEN VA FAN!
- Givetviiiiiisssss. Slå dig ner en stund bara. Till och med hans S är mer gay än speedos.
- Hmpf, ok tack... Alltså måste han bre på med en extra gay dialekt precis när JAG just såg han? Åååhh, detta är inte sant. O så ska jag betala för det här!!

In kommer en annan ung kille och vill också ha tid. Nu lät Mr biffige Bertil gay and crisp inte alls lika gay längre! Va fan är detta? OCH VAD NU?! Ut bakom draperiet kliver en riktigt het mulattjej och hälsar han välkommen. Detta händer bara inte, varför varför varför...

Jaha, min tur då... Åh, kolla killen där. Va? Han bara får hela paketet av henne. Åååhh, jag vill ha det där ju!!

- Ssssådäär min vän. Då var det din tur. Killen är så gay att han till och med pekar sitt finger sådär som bara en Moulin Rouge fjolla kan göra.
- Ok, ja trimma kort runtikring här...
- Hääääär? Stryker, oh so gay med sina fingrar runt mitt huvud.
-
Ehh, ja. Maskinkort liksom. Alltså, va fan är detta? O kolla grannen ba. Se vad han ler, fan om du sneglar åt mig din lille fan. Ba nitar dig isåfall...

Klippningen påbörjas och den lite mer lycklige killen bredvid liksom sneglar lite sådär extra nöjd mot mig. Jag utser han till ett hatobjekt i mina ögon. Och fan va snygg hon är. Detta är helt otroligt, jag börjar fan lacka på alla gaystjärtar. Inte för att dom är gay, det bryr jag mig inte om. Jag respekterar andra människors val i livet det är bara en liten liten detalj.

VARFÖR I HELVETE TROR ALLA BÖGAR ATT JAG ÄR BÖG?! Inte bara att dom bara tror jag är gay, dom ska liksom också försöka våldta mig varje gång jag stöter på dom.

- Sssssssååå, vad jobbar du med? Nej, alltså varför ställde du den frågan för? Och helvete vilka stora armar. Skulle säkert kunna knäcka mitt huvud som en liten nöt där i.

- Jag... Åh nej, Amsterdam all over, Jag ehh, jag är sjöman...

Hela hans värld blev precis som ett gyllene litet godisland, och jag hoppar omkring i en liten vit Kalle Anka dräkt verkar det som. Han släpper saxen, krullar lite lätt med sina fingrar i mitt hår och säger:

- Mmm, jasssså. En liten sjöman. Mmm...

Säg för fan inte Mmm på det där viset. Klipp bara klipp! Nej! Nej, jag ser fel. Hans skrev blev INTE just nu lite större?! NEJ, DOWN BOY DOWN! Titta bort, bara titta bort. Herregud... Han har suspensoar på sig. Ja, det har han. Om jag säger det flera gånger i huvudet så måste det vara sant. Herregud han har fan bånge... Åh, skjut mig någon? Snälla?!

OCH GRANNEN SLUTAR FLINA!

-
Ssssåå, vad ska du göra i helgen då? Va? Nej nej nej, du stötte inte på mig nyss. Detta är inte rätt. Detta händer inte...
- Jag ska till Australien faktiskt.
- Nej men herregud! Jag har faktiskt släkt där nere, jag är där jämt! Ska ner till årsskiftet förstår du. Jaha, och? Klipp för fan, åh du din jävel som har en snygg tjej kan sluta stirra. Livet är en levande mardröm...

Här börjar supergay prata på om sin släkt och om hans "vilda" fester han varit på. Och det lilla jävla "centerpartiet" kunde liksom inte heller sluta få fler mandat under tiden han pratar om en viss "Dave"! Sen sa han det jag bara väntade på:

- Alltså om du gillar och festa, då bara måste du träffa min kompis Dave där nere. Mmm... VA?! Detta har gått för långt, snart reser jag mig upp och går härifrån. Nej, jag har haft nog med random gayencounters i mitt liv, TACK!

Jag hade inte en aning om hur jag skulle fortsätta diskussionen. Jag försöker svara kort och tyst men Mr tjötkvarn kunde inte sluta prata om lille Dave. När han sedan skulle föra in lite gele i håret så gjorde han en sån där töntig tuppkamfrisyr grej. Sen, ja... Sen hände det.

Jag kan fortfarande känna den. Detta är nog bland det mest traumatiska som någonsin hänt mig. Precis när han höll på och fixa till så att min frisyr var mer gay än han så... så... så snuddade den vid mig. Ja, ni gissar rätt. Hans kärleksbatong... vidrörde min arm.

Begreppet PTSS kommer säkert bli en verklighet för mig efter denna dag.

När jag sedan betalar och börja sakta backa därifrån så skriver han givetvis upp Daves mail på en liten lapp och ger den till mig.

Vem är förvånad över att hans mail var sugardave_1@slåmighårtmedensten.com

Faktiskt så köpte jag en tändare enbart så jag kunde bränna upp denna lilla lapp. Precis när jag står och eldar upp den kommer smilfink grannen ut genom köpcentrat. Han nickar lite lätt emot mig med en helt klockren frisyr. Vilket jävla as...

image457
Jag knyter min näve och säger:
- Go...gay...go...

Jag skräms!

Har glidit ner till farsan igen (Eksjö) för att göra dom sista förberedelserna. Träffade min barndomskompis Tedde i Linköping igår och sov över. Tog också en lunch idag med min kära mor. Inte första gången jag säger hej då för en längre period direkt, men med tanke på hur lite vi faktiskt ses så var det lite sorgligt ändå.

Denna blogg kommer i framtiden handla väldigt mycket om min resa till Australien och Nya Zeeland. Jag lovar att det inte kommer vara någon tråkig läsning, jag ska göra det jag drömt om sedan jag var en mycket liten man.

Resa ensam, resa lång tid och ehh resa just dit jag reser nu... duh...

När jag sedan kommer hem igen så ska jag köpa en riktig filmkamera och visa med film lite om hur livet till sjöss är. Sen till sommaren så säljer jag bilen och köper en husbil istället. Måste ju ha en fast här punkt i livet!

I sommar ska jag också börja experimentera med att filma ihop några riktigt roliga små kortfilmer. Det är min lilla plan iallafall.

Flyget går lördag klockan sju på morgonen. Ska spendera natten på Arlanda flyplats. Gjort det en gång förut och jag bävar för att göra det igen.

Har ju en självuppblåsbar kudde så varför klaga? =)

Hoppas jag inte skrämmer iväg någon med detta inlägg... Tror inte det, kommer nog göra bort mig tillräckligt för att få er att rycka i mungiporna!

Tjurrusningen i Pamplona

Jag och min bror funderar på att delta i den årliga tjurrusningen som hålls i staden Pamplona. Vi frågar Folksam vilka slags extra försäkringar som man kan köpa till.

Hej på er.

Tyvärr har inte Folksam någon passande försäkring för ev.
skador som kan uppkomma i detta evenemang. Detta p.g.a. att
ni själva utsätter er för den uppkomna faran.

Med vänlig hälsning
Folksam
Tommy Wallin

Vi sa faktiskt att vi var båda i god form och skulle säkerligen klara oss ifrån några skador. Men men, på egen risk alltså.

Nietzsche, du ljög för mig!

Jag gästbloggar igen. Hehe, blir lite inlägg här o var visst. Bara roligt att få möjligheten att skriva lite hos andra också.

Senaste gästbloggningen var hos tjejen som designade min blogg. Tackar ännu en gång för det! Stavade fel på denne mans namn bara. Hoppas hon ändrat det.

Nietzsche, du ljög för mig!

image455

Talband, hjärnor och Pocahontas går i klinch

Jag gästbloggar hos Anna igen. Jag vill att Anna skapar en ny blogg med enbart gästbloggningar, det hade varit roligt faktiskt. Såg någon kommentar att det inte gick på någe vis. Hoppas du löser det Anna.

Talband, hjärnor och Pocahontas går i klinch


Jag har bara en enda rädsla i livet!

Människor har frågat mig om jag har börjat få resefeber ännu. Mitt svar är nej, mitt ego är just nu också högre än granarna utanför min brors fönster genom att skriva såhär.

Nej men allvarligt talat. Jag har faktiskt en mycket stor rädsla inför den här resan. Jag har startat en blogg inom Kilroy Travels. Detta i hopp om att kunna få lite info om folket som redan är där. Det finns hur många backpackers som helst där nere, vilket också givetvis gläder mig.

Grejen är bara... Åh, detta känns förjävligt.

Grejen är att, 98% av alla registrerade människor inom Kilroys egna blogg är ifrån... Danmark.

Danskar är liksom en blandning av skåningar och irländare. Typ skåningar version 2,0.

Mitt öra är inte skapt för att kunna kommunicera med detta folkslag. Jag klarar inte ens av att kommunicera med hjälp av stora handgester eller högre ljudnivå på min röst. (Vilket givetvis är dom två första alternativen när man försöker kommunicera med människor där man inte förstår språket...)

Så dom där små dödligt giftiga bläckfiskarna, ormarna, spindlarna. Inte ens den där kackerlackan som vill ligga och krafsa dig i ögat medans du sover känns speciellt skrämmande. Fan också, måste jag verkligen lära mig kommunicera med danskar?

Lyssna på killen här. Jag fattar inte ett enda jävla ord!

Janne, du är trög

Jag gästbloggar hos Janne the man. Jag hade en gammal lärare i Gymnasiet som heter Janne. Vi försökte komma på hur en amerikan skulle uttala hans namn. Vi fick det till Jeijne på någe vis. Ett konstigt ske ljud uppkom i mitten, samma ljud som i ordet sked... Vet inte hur man skriver tje, skje ljud i text. =(

Janne, du är trög

http://vaisanen.blogg.se

Tack för designen Jenny! Världens goaste tjej har hjälpt mig med denna utomordentligt passande design för min blogg! Jag vill ge henne all uppmärksamhet jag kan, genom att sätta utropstecken bakom varenda mening! Klicka nu och börja följ denna hjälpsamma och goa tjej!

Hon får ett par psykedeliska ögon i present! Klicka på ögonen för att komma till henne!

image451

Vaisanen.blogg.se

Allt dödar i Australien

Läste i min reseguidebok inför Australien igår. Det som fastnade mest var ju då berättelserna dom hade om landets djur. Alltså jag vill inte veta exakt HUR människor blivit uppätna av hajar eller när någon låg och kravlade i öknen efter att blivit biten av en orm. Spare me... please!

Sen är det ju sjukt hur jävla mycket som är giftigt där nere. Finns ju inte en enda liten stenjävel du kan vända på utan att ett komplett psychoaggressivt kritter ska ba hoppa rätt upp i fejset på dig.

Varenda djursort där nere har något slags gift i sig! Ger mig fan på att när jag väl kommer ner och träffar en känguru så är den fan hög på bläckfisk, blivit poco loco och ger sig fan på att ha lite Martin fläsk i käften.

Men men, jag har sagt jag ska på walkabouts. Jag ska sova ute i buschen, jag håller vid mitt ord!

Ok, jag är hemma hos brorsan. Han fick just en ny teori, den här gången om Rockerfeller. Måste höra den här!

Sjögångsfilm



Anledningen till att jag inte vill vara till sjöss i vinter. Gud vad skönt det känns... Diggar den sista kryssaren där. Jag kan säga att det är därför det är så billigt att ta en kryssning i medelhavet på vintern ibland. Precis den semestern alla ser fram emot...

Backpackern provpackar!

Typ så här ser ryggan ut. Värsta helt enkelt. Har klistrat över märket Haglövfs eller va det stod med sverigeflaggor. Kör på varianten att binda fast min lilla dagturryggsäck och brädan med tamp runt hela skiten. Det väger AS och jag står bredvid min käraste ägodel här i livet.

Den överlevde Visby, Kalmar och nu Hult... En yuccapalm! Älskar namnet på den. Det och att farsan fuktar upp den!

image453
Pappas tumme till vänster och yuccapalmen till höger.
image454
Världens vigaste man kröp in i arslet och försvann!

Åldern inne, plus en finne...

image449

- Öj, kolla en mingelfotograf... Vinglar till o spiller lite bärs.
- Hehe, jag för fan ba, ropa hej vet ja.
- Hej! Hej hej! Vinkar för glatta livet.
- Öh, han ba. Öh, fan också, ok grabbar inget tjafs om ålder nu va?
- Nej nej. Fan shit i helvete vi kanske åker ut härifrån nu ju?!
- Fan sa du hej för? Jäla pucko.
- Va fan?! Bonde söker fru kopian skyller ifrån sig! Gränsfall att du tog traktorn hit va?!
- Bög!
- Åh, moget... Himlar med ögonen.
- Ba lugn, ba lugn nu grabbar. Vi får helt enkelt inta en relaxed sån där farfar pose. Putsar naglarna emot bröstet.
- Men alltså grabbar fan jag är full, ni får typ stödja mig så som på omvårdnads programmet. Ni vet, typ ehh, typ ålderdomshem o sånt.
- Ok, lugnt mannen, kärlek.
- Käften nu.
- Alltså öl är fan inte gott egentligen.
- Knip för fan, drick o se vuxen ut!
- Du är gay det vet du va?
- Skärpning på bonde Börje! Pekar...och missar.
- Ok, farfar style!
- Skål!
- BÖG! Eller oj, SKÅL!

KLICK!

- Haha, fan va coolt! 16 bast och fast på mingelfoto ba!

Och.... DÄR så kom vakten och slängde ut dom.

Värsta backpackern

Hmm, ok. Provbacka inför resan lite... Vad ska jag ha med mig? Aha, flip flops, asbra Martin. Ok, något mera... En T-shirt sådär ja, den självuppblåsbara kudden givet och så en handduk. Hmm...

Fan det räcker inte.

Shit, fan va svårt det här va? Får ringa brorsan:

- Tja, du vad ska jag ha med mig?
- Vadå med?
- Jo, typ resgrejer o sånt.
- Passet?
- Shit, fan va bra! Tack.
- Du kanske ska ha m...

Klick!

Shit brorsan kan han... Pass, check. Bra bra, ok kanske ska ha lite av ett reseapotek? Sådär ja, huvudvärkspiller och en tandborste. Hygien är fan viktigt.

Fan börjar likna någe! Får hänga på mig skiten o se hur det ser ut i en spegel:

- Haha, kolla in mig ba.
- Värsta backpackern!
- Ah, Sverigeflagga där.

Vänder mig om

- Och en Sverigeflagga där. Alla kan se Sverigemannen glida förbi.
- Fast den ser lite tanig ut. Typ som om att den svälter... Hmm... Måste fylla ut med någe.
- Täcke! Det är stort o bra!

Vräker ner ett täcke

- Ja, det var pricken över it. Helt resklar! Kör på den helt enkelt.

Nils is the man!

Pratade med min goda vän Nils igår. Han älskar sitt jobb. Han har alltid drömt att få ett sådant här jobb, jag avundas att han tar så mycket glädje i hans jobb. Önskar jag kände lika passionerat för sjön.

Han klättrar i träd. Det är hans jobb. Det är sant. =)

- Meh, alltså det är fan bäst! Klättrar hela dagarna! Jag har alltid klättrat i träd, och nu får jag betalt för att göra det!

Hans planer är annars att bli pokerproffs, den här gången är det på riktigt säger han. Detta är anledningen att jag värdesätter våran vänskap över allt annat. Tvåtusen idéer och samma passion för allihopa, precis som jag!

Nästa sommar tillexempel så har han lagt upp precis allting. Jag ska köpa en husbil medans han och hans kompis köper en jävla massa ponchos, sen ska vi sälja det på alla festivaler. Anledningen:

- Alltså Martin det regnar ju jämt! Finns massa pengar här!
- Hehe, och ni betalar min mat och diesel?
- Jepp, lugnt. Håller faktiskt på att kolla upp att starta eget redan nu!

Det finns en anledning till att sådana hära människor lyckas i livet. Dom är superduper glada jämt. Och då har man redan lyckats. =)

Jag slår världsrekord...



Givetvis håller jag på ett världsrekord. Det är så enkelt att göra när man själv kommer på reglerna. Ingen kan slå mig i detta, ingen... Äntligen så är jag nummer 1 på någonting, klappar mig själv på axeln och fortsätter med mitt liv. =)


Grattis Kalle!

image448

Fick en bild ifrån båten igår. Kalle fyllde år ombord och fick en snusdosa dom snott från hans egna stash och två elever i present. Kalle Kung, nu 40 år ung!

Har ju då en gammal intervju med Kalle. Den är grym helt enkelt!

"Inte äldre än vad man gör sig!"

Kalle var lite som en ledarroll på den här bloggen när den startade. Vi hittade på en massa hyss som bland annat nipple leken, gav varandra psykedeliska ögon och spelade in ett snusbyte i högsta hastighet på löpbandet!

Det var tider de... =)

Äg mot övningskör bilar.

Låg och tryckte bakom en övningskörbil igår. Kunde inte hjälpa tänka en kompis ifrån Visby vars beteende efter att precis fått körkortet var lite lagom udda, kan man säga. Han kallades för AW.

Vi sitter i bilen två dagar efter han fått körkortet, jag kör:

- Haha, den skylten slipper du nu. Boxar till AW på armen bara sådär som kompisar kan.
- ...
- Aw?
- Kör om han.
- Va?
- Tjafsa inte Martin. Gör som jag säger nu!

AW's beteende gick aldrig att räkna ut, han fick alla möjliga fix idéer hela tiden. Och det skulle utföras genast, annars var man ingenting värd. En av dom stora anledningarna till att jag var med han!

- Hehe, ok. Kan man fråga varför?
- Ba kör om aset. AW börjar plocka fram sitt körkort.
- Körkortet?
- Ja, vi ska göra ett sånt jävla äg mot den här fan. Åååhh, äntligen... AW ser ner på sitt körkort. Detta har han tydligen längtat efter.

Jag laddar för att köra om. Precis innan vi ligger precis bredvid så flippar AW totalt. Jag med för den delen, det  är så kul att ryckas med!

- Ok Martin. Var beredd på tutan nu. Det var en jävel som gjorde så här förra veckan. Fan payback mot den här nu.
- Hehe, ok....äg.
- TUTA! Tuta på den fan hahahahah! Ååååhhh äääääg! AW trycker upp körkortet i fönsterrutan och ba skriker allt var han har.
- Haha, Kolla Martin. Helt jävla lost! Vilket jävla äg! Tuta mera Martin. Tuta då för fan! AW skriker så mycket så att rutorna blir helt immiga.

AW blev helt galen och börjar tuta åt mig istället.

- Peka mot mitt körkort Martin! Jaaaa, hahaha. Kolla killen är helt borta. Fy fan va rätt det här känns.

Minns att vi hade rutorna uppe så man hörde la inget förutom tutan och två målbrottsgrabbar skrika äg, äg för fan, detta är ett sånt jävla äg. Dom i den andra bilen blev inte så lost faktiskt, vi höll på att köra av vägen och vi lyckades med AW's äg.

RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!