Sebastian goes free willy style!

Morgonen gryr, jag bokar en buss med greyhound mot Byron Bay och ringer det hostelet jag och Martine vill bo pa. Tyvarr var det helt fullbokat sa vi far borja ringa runt lite andra stallen och se vad vi hittar.

Det har landet ar sjukt anpassat for backpackers som ar ute i sista sekunden. Ingen ar forvanad over egentligen nagons beteende, nagon gar omkring naken, tva personer kanske hojer sina ogonbryn.

Det ar verkligen en flykt ifran verkligheten, senast jag kollade pa klockan var over 30 timmar sen, minst...

Idag ska jag forsoka hinna med att aka ut till the lighthouse alla snackar om sa mycket. Man gar pa klippor precis bredvid stranderna dar man kan fa se bade delfiner och valar. Typ forsoka pressa in det emellan lunch och middag, det kommer bli tungt.

Folk har borjat se att jag skriver ganska mycket i min bok. Det ar val ett beteende som inte ar sa vanligt idag. Tony, agaren fragade om det var min dagbok men den har jag ju lite har pa bloggen, min bok fylls med andra ideer.

Igar satt vi bara och skrattade pa verandan framfor huset. Chris en kille fran england hade sa roliga historier att beratta sa han var tvungen att ta paus minst tre ganger per historia sa jag kunde hamta andan. Och vi har nu dopt the tip of my penis till Sebastian.

Jag paminner alla hela tiden om att vi faktiskt ar pa semester. Alla vet ju om det men att fa det poangterat nagon extra gang under dagen tycker jag skanker lite extra njutning i tillvaron. Det ar for latt att ta sin tillvaro for givet, det ar sa latt att glomma bort hur bra du faktiskt har det...


Kommentarer
Postat av: ajja

Hey duuude! tack för att du frågade om gay-glassen, synd att du inte fick så bra respons. Va e det dom inte fattar??!! Det heter väl gay där med?

Hälsa sebastian och Floda, nu ska jag tvångstitta ut genom fönstret på när snön faller över Linköpingshelvetet.

Du vet att du hånglar för lite va?

2007-11-26 @ 11:55:34
URL: http://runthornet.blogspot.com
Postat av: Martin

Ajja vill att det har ska bli en sexblogg verkar det som. Nagon som haller med?

Haha hangla, ja du...

Kram pa dig!

2007-11-26 @ 12:40:12
URL: http://cmj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!