Det värsta buset någonsin inom sjöfart.

Kom och tänka på det värsta sjömansbuset jag någonsin hört till sjöss. Hörde det för ett para dagar sedan. Det var för flera år sedan, två sjömän hävdar dess sanning på heder och samvete här ombord. Det var efter att dom varit i Holland och en matros varit iland.

På den nästkommande torsdagen så gick han således in i byssan. Han tog fram en liten behållare och... hällde LSD i ärtsoppan.

Alla åt av den tydligen. Jag skrattade ihjäl mig när jag fick höra det.

BeigeBerits videoblogg och Dialog med kapten

Inget långt intro den här gången direkt, har koncentrerat mig på att bli effektiv med dessa dialoger som nu äntligen blivit verklighet. Man kan se utvecklingen från början av klippet till den allra sista dialogbilden.

Sen BeigeBerit är en karaktär jag vill bygga lite på, försökte på mig en oklippt monolog. Vissa gillar den andra inte, jag är nöjd pga att det blev väldigt få sluddringar om man kan kalla det så. Se det nu som ett steg i en lång övningsprocess.

Jag vill ju bli bra, då måste man pröva på lite olika saker ju. Fast det blev ju ganska hysteriskt tillslut. Som vanligt...

Jag filmar inte så otroligt mycket faktiskt, det blir mest redigering, om inte det vanliga jobbet stör. Som det nu gjort väldigt många gånger. Och just det, en Lightning, det är det mönster BeigeBerit är ute efter, blev lite otydlig där
tyvärr.

Just det, kommentera nu. Rätt spår? Är dialogerna bra? BeigeBerit, helt ute eller kan det bli något?


BeigeBerit.blogg.se

En trailer på vad jag gjort och gör.

Klippte ihop lite saker med material jag har på datorn. Sedan en låt jag lyssnat på tusen gånger säkert, den har hamnat ensam på tracklistan emellanåt.


Allting har liksom stängts ute och jag har släppt på P/V ventilen med fantasi.


Klipp nummer sex kommer upp imorgon. Då med en monolog brorsan tyckte var riktigt pinsam ifrån mitt håll. Den vill jag ha mycket kritik på.


Kommentera gärna detta klipp också såklart!