Frankrike, tror jag.

Jaha, okej då. Jag skriver vart vi är. Alltså, jag kan kanske förstå varför man som landkrabba vill veta det här. För mig, fortfarande ser jag endast oljeraff, smutsigt vatten och ännu fler båtar. Men, efter flera påtryckningar och kommentarer...

Vi har kommit ut ur den engelska dödens triangel och in i någon slags Fransk variant. Hur det gick till får ni följa mina följetångar om.

Just nu, Donges i Frankrike. Nästa ehh... Fasen också. Nu glömde jag bort det. Hade det precis på tungan. Det är endast två timmar sjöresa härifrån, kolla google maps eller nåt. Typ norråt tror jag.


Fisketävlingen, en kommande historia.

Kilroy Travels, ni är coola.

Under många år har jag varit avundsjuk och snål. Jag har försökt prata med människor som inte lyssnat på mig, de har varit upptagna med något annat. De kallas för Ipod-generationen. De som föddes då jag föddes och de som föds typ, nu.

Jag har velat passa in men varit för snål. Jag har gått och suktat på skylfönster och räknat på fingrarna. Men nej, det blev inte av den gången heller.

Det är här KILROY Travels kommer in i bilden. KILROY Travels har egenskaper jag inte kände till. Förutom att de kan läsa mina tankar så har jag också vunnit någons slags tävling hos dem. Så medans jag står ute på tankdäck och blir översköljd av saltvatten, jag drömmer om min framtida resa till Asien. Då ba går jag och vinner tävlingen jag inte hade en aning om existerade!

Eller nåt. Ett pris är det i alla fall!

Detta har kommit hem med posten. Det var addresserat till mig och farsan hade ingen fullmakt, så jag vet inte hur han lyckades hämta ut det. Men alltså, fatta va coolt. Nu är jag inte bara en av dem som sitter på fik med 3G internet ifrån Tre, nu kan jag också föra Ipod-generationen vidare!

Tack KILROY Travels. Jag kommer köpa den där försäkringen Gouda ifrån er nu. Jag lovar!


Jag kommer skriva legendariska reseskildringar ihop med min nya Ipod!

Videoblogg ombord i Bro Anton

Jag ligger på ett stabilt inlägg om dagen känner jag. Idag blir det videoblogg, nu får vi alla träffa Lasse in real life. Lasse är kanske inte som jag beskrivit han på bloggen. Men Lasse är alltid Lasse.

Efteråt ångrar jag valet av textsnitt. Men när en efterredigering tar cirka en och en halv vecka att få upp igen så känner jag att det får vara kvar. Sen fungerar inga av mina videoklipp på Aftonbladet verkar det som. Måste redigera om och skicka hem igen.

Synpunkter även ljudmässigt, tycker det blir väldigt annorlunda när det kommit upp på youtube. Speciellt nivåer på låtar som jag önskar var högre ibland. Men en videoblogg är det i alla fall!


Hur äter Lasse sitt Singoalla kex?