Videoblogg ombord i Bro Anton

Jag ligger på ett stabilt inlägg om dagen känner jag. Idag blir det videoblogg, nu får vi alla träffa Lasse in real life. Lasse är kanske inte som jag beskrivit han på bloggen. Men Lasse är alltid Lasse.

Efteråt ångrar jag valet av textsnitt. Men när en efterredigering tar cirka en och en halv vecka att få upp igen så känner jag att det får vara kvar. Sen fungerar inga av mina videoklipp på Aftonbladet verkar det som. Måste redigera om och skicka hem igen.

Synpunkter även ljudmässigt, tycker det blir väldigt annorlunda när det kommit upp på youtube. Speciellt nivåer på låtar som jag önskar var högre ibland. Men en videoblogg är det i alla fall!


Hur äter Lasse sitt Singoalla kex?
#1 - - teo:

uj uj ljudet funkar inte alls på klippet!

#2 - - Daniel:

hehe, du å jag skulle säkert komma bra överens. Lika galna sjömän! ;)

#3 - - Anonym:

teo, ingen aning om varför där.Fungerade de första två sekunderna för mig, typ så långt jag kan ladda upp på en timme.Och Daniel, vi är moderna sjömän helt enkelt!

#4 - - Ljudet.:

Ljudet. Det fungerar. That's the väi it is.

#5 - - Uuulof:

Riktigt bra film :)

#6 - - Martin:

Olof ja... Han gör snart entre igen hade jag tänkt. Många roliga klipp och inlägg jag vill skapa.Det kommer bara bli bättre, det kan jag lova. Öva öva och åter öva.Godnatt!

#7 - - Popeye:

Typiskt däckare o komma ner o störa hederligt maskinfolk...

#8 - - Martin:

Haha, att vara sjöman idag innebär att kunna hantera oförutsedda händelser.

#9 - - Ima:

Lasse i all ära, men var är Kalle?!?

#10 - - Martin:

Tyvärr så är Kalle inte ombord just nu. Han mönstrar på om en månad.I nästa avsnitt får vi se Magnus, den nya förstemaskinisten. Riktigt sköna kommentarer ifrån honom!Har postat en ny skiva ifrån Frankrike idag!

#11 - - Anonym:

så jävla B, lägg ner, du är så jävla nördi å dålig, fisten lixom? jävla blattegrej, lägg ner!!!!!!!!!!!