Ska på intervju hos AftonbladetTror det är fjärde eller femte gången något av mina klipp syns på förstasidan nu. Det här klippet är faktiskt omredigerat, hittade lite extramaterial med skåningen och fler sköna subtitles på det. Klicka på bilden för att komma till klippet.

Hade kontakt med Aftonbladet idag igen. Ska upp på intervju hos dom i Stockholm den 10 oktober. Där ska jag också få en present. Garvade som fan när dom frågade ifall jag kan ta med mig, och jag citerar:

"Vi har en liten grön gubbe som är döpt till Globber. Jag undrar om du kan tänka dig att ta med denna gubbe på dina irrfärder?"

Lätt Aftonbladet... lätt.
#1 - - Ted Wolter:

Vad ska en grön gubbe med för? Bättre om de erbjudit en påse "globber". (Hoppas att det är gatuslang för svamp.)När du ändå är uppe och är tjenis med Aftonbladet. Kan du inte göra en mätning på Sofie Farhmans haka för att se om den är större än Victorias.

#2 - - Martin:

Vet inte än hur Globber ser ut. Är väldigt spänd inför vad som ska hända med globber faktiskt.

#3 - - Martin:

Man kan lita på Ted!

#4 - - Kristoffer:

Kul att Aftonbladet fastnat för din blogg. Bra jobbat.

#5 - - Vicky:

Nu blev man ju nyfiken på Globber :)

#6 - - Johan:

hehe, coolt, men vem är denna gubbe? ;)

#7 - - Rebecca:

Kul kul kul:) Hmm ska de ge dig en fast tjänst där nu då? Du får säga att du vill ha det. Som humorskribent eller nåt sånt..

#8 - - maya:

Hahahaha= grattis=) det låter sjukt roligt^^

#9 - - Martin:

Globber verkar vara en grön groda av något slag. Vi börjar få lite små maskotar här och var tycker. Snart dags...Ryser av blotta tanken.

#10 - - Ima:

Nice :-)

#11 - - Martin:

Sweet ;)

#12 - - Tomas:

Ah, va kul! Grattis till medresenären, vilket ansvar :) Det finns faktisk en bild på "den", och jag smyger lite diskret ut länken till den här (blunda nu om ni inte vill se den):

http://snack.aftonbladet.se/viewAlbumImage.action?userId=16&imageId=1009Nu kan ni titta igen. Kan man ana att det blir små grodorna runt en palm vid jul ?

#13 - - Kalle The Kung:

Kanske en blivande kompis t Gert, the bömb hamster..