Time to organisera det hela.

Måste börja styra upp ett företag nu.

Var nere på magishow i Eksjö och kollade in Charlie Caper. Snackade med honom efteråt, bytte lite visitkort och kanske så träffas vi i framtiden igen.

http://i.imgur.com/zvNiS.jpg

 

Annars så snackade jag med kvinnan som höll ställningarna på stora hotellet där också. Tillslut gled vi in på stand up komik, och hon var intresserad att ha stand up där någon gång. Känner att min styrka ligger lite i att sälja in detta oslagbara koncept humor här och var. Stället är optimalt för att stand up ska lyckas, och så har hon ju rum att erbjuda komikerna. Perfekt!!

 

Så i januari ska vi snacka mera och planera in en eller flera humorkvällar.

 

Vill regga ett företag och se om det finns en marknad här. Håller också på att planera en humorkväll på Katarina Sjöfartsklubb i Stockholm. Där dom vill dom ha två komiker. Tänker att det här kan vara riktigt roligt att åka runt och hitta platser som, efter dom pratat med mig, vilja ha en humorkväll hos dom. Sen boka dom komiker som känns rätt för stället.

 

Givetvis ta betalt och styra upp bra pengar till komikerna. Detta tror jag på.

 

Det jag behöver är en bra hemsida dock. Vill ha lite schyssta kort på mig när jag snurrar eld också för det ville hon ha i Eksjö. En fet jävla eldshow utanför innan stand upen drar igång är perfekt. Då får alla i sig frisk luft för att sedan lyssna på humor. Grymt jo!!!

 

Vad tror ni? Is this a winner?!


Kommentarer
Postat av: Nils

Åf corz itz a vinner!!!!

2009-12-16 @ 19:25:54
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!