Videoklipp ifrån vulkanklättringen!

Här är äntligen klippet! Har några saker jag skulle vilja redigera om men det finns ingen tid att hinna med det innan avgång. Kommentera om klippet nu för jag är nyfiken på att se vad ni tycker om det.

#1 - - Sebastian:

HAHA! skrattade högt hemma, ni är så jävla bra du och nils! Älskar din blogg Martin, jag dog lite inombords när du och Nils åkte hem från asien. Men jag är säker på att du kommer leverera fler roliga inlägg och klipp!

#2 - - Helena:

Helt underbart Martin. Detta förgyllde helt klart min morgon! Ni är så sjukt sköna båda två, att man inte kan annat än garva åt allt ni gör. Bara att fortsätta, helt klockrent!

#3 - - Elin:

Helt jävla underbart. ÄLSKAR det, tror jag har sett det typ tio gånger redan! Får mig att vilja klättra i berg trots min höjdskräck :)

#4 - - Nisse:

Skrattade så hela kontoret tittar på mig nu när jag hukar mig under skärmen.... :-)

#5 - - Micke!:

Finns inte mkt att säga..... KING!! kommer aldrig glömma när jag såg ert första klipp i.... Nov? aja men var fast sen.. Grymt Martin Grymt Nils

#6 - - Linda:

Klockrent! Verkligen grymt bra!

#7 - - Malin:

SÅBRAATTJAGINTEVETVADJAGSKASÄGA!Fruktansvärt roligt!! Tills jag åker till asien lever jag på dina rese inlägg, och det funkar :)

#8 - - Tomas:

Hahaha... ja där satt den, igen! Bra klippt, grejjjt tempo och schyrrans musik (riktigt bra timing med den), och så ni två på det... Kalas helt enkelt, det gick inte hålla sig för skratt!

#9 - - Malin:

Haha, så jävla bra. har följt din blogg ett bra tag nu och du har gett mig många skratt. Det har varit min terapi den här tiden som jag är hemma för att spara pengar till min nästa resa!! Jag ska lätt ha med mig en filmkamera på nästa resa :D

#10 - - Joel:

Här kommer en "Låt-efterlysning"

va heter låten 4:30 in i klippet?

Måste också erkänna att jag tycker om dina klipp Martin! :) BRING IT ON!!!!!

// Joel (nils s.k. Vän)

#11 - - Joel:

fan råkade ju länka fel här nu såg jag!

JOELA.BLOGG.SE ska ju de vara!

Men de spelar väl mindre stor roll eftersom jag aldrig uppdaterar den längre.

Men var bara tvungen att meddela detta eftersom Joel.blogg.se var en aning feminin exteriör.

Alltså inte min blogg.

#12 - - Storebror.:

Svar till Joel. Låten vid 4:30 är MGMT's 'Time To Pretend'. Klicka på länken här bara.

#13 - - Karin:

Tänk vad mycket du har fått uppleva tack vare att klättrar Nils var med dig.

#14 - - Nils:

GAAAAAAAAAAAH! RESA!

#15 - - Fia:

Ja, jag såg ju detta klipp på Nils blogg och höll på att skita ner mig av skrattsalvor! Kunde behövas ett par lådor av det där som håller den så kallade hygienen...