Stand up Göteborg ikväll.

Eldshow och stand up är beställt hos Chalmers Sjöfartssektion ikväll. Övat med träslev hemma i köket senaste två dagarna och lyckades klämma ihop en bra 25 minuter tillslut. Planerna för framtiden florerar och kommer satsa hårt på humorn runtom i landet till hösten och skriva flera krönikor till olika tidningar. Nästa vecka drar Jag till sjöss igen så då kommer mera arbete synas här.
#1 - - Calle:

Tack för en grym stand up igår Martin!// Calle

#2 - - EDL:

Hur ser framtiden till sjöss ut?

Det märks av en tydlig tendens till att du vill satsa på humorn , och man måste ju göra det man drömmer om :)

Men är det inte svårare att få till en stadig inkomst från humor? För att inte tala om kuonkurrensen...

Är verkligen inte negativ och skulle verkligen göra allt för att få se ett uppträdande =)

#3 - - Peter:

Stand up-en var förstklassig. Nikotinplåstertipset var sketbra. :DPoi-snurrandet med bar överkropp kändes dock lite malplacerat på en herrsittning, och hade nog passat bättre på en damsittning.

#4 - - Anonym:

#5 - - Don Hjort:

Jodu Lilleman, nu är det dags för verkliheten igen.

#6 - - Martin:

Svar till EDL:Visst är det en utmaning att lyckas försörja sig på humorn. Det är väl nästintill omöjligt i Sverige egentligen.Men skitsamma. Det ska gå helt enkelt och om jag misslyckas så ja, vad ska man säga? Om jag har att välja mellan att misslyckas med att satsat på humorn eller fortsätta till sjöss resten av mitt liv så är valet enkelt.Jag tar en chansning och lever lite helt enkelt.Det blir en schysst historia iaf. =)

#7 - - Schnitzel är gott.:

Var får man tag i sådana roliga nycirkusbyxor som du har?

#8 - - Martin:

Svar till Schnitzel:Det går inte. Dom är specialsydda åt mig men jag planerar att lära mig sy egna såna så då kanske det går att kirra ett par nycirkusbrallor från CMJ.