Montezuma

Just nu försöker vi hitta ett paradis där vi kan hyra en lägenhet och lära oss spanska. Montezuma är coolt men det är lite för dyrt och stranden är inte sådär krispigt vit som vi gillar.

 

Jag vet, problemen är enorma.

 

Att sitta här framför en dator skär sig lite med den tillvaron jag egentligen vill ha. På kvällarna gör vi upp små lägereldar med människorna som bor här, sen så filosoferar bort oss samtidigt som vi kollar på stjärnorna.

 

Igår hade vi lite eldshow för hotellet och imorse så tog vi några farväl till några som vi lärde känna lite mera.

 

Stämningen vi redan fått till snuddar till gränsen på euforisk och stundtals ertappar jag mig själv tänkandes på precis ingenting.

 

Nothing is something worth doing…

 

Mitt nya favorit uttryck.

 

Imorgon så tar vi oss till en annan strand där det lovas bättre sand och möjligheten att hyra något schysst ställe.

 

Några kort från en liten vandring vi gjorde här om dagen. Costa Rica är fyllt med vattenfall nu så här efter regnsäsongen.

 

 

Montezuma centrum.

 

Få saker slår känslan av att stå bakom ett vattenfall.

 

 

Framme.

Har fått igång datorn men med nöd och näppe för redan håller den på att gå sönder. Undrar om den håller en månad ens. Sitter och lyssnar på vågornas brus i något som heter Montezuma just nu och ska snart lägga mig i hängmattan igen.
Vårt hostel.

Då börjar det igen.

Vet inte exakt hur jag ska börja det här nu.

 

Det var en gång kanske?

 

Kan ju inte mer en tacka för alla coola kommentarer ni lagt i föregående inlägg. Jag kommer ha kvar bloggen ett tag till i alla fall och se om det är utvecklande eller inte.

 

 

Just nu ligger fokus på att försöka ruska av mig den Martin som varit hemma ett tag och gå in i ett såkallat chillax mode. Nu är det fruit juice som gäller.

 

Fruit juice, eldpoi och munspel.

 

Har försökt börja lära mig spela munspel och det är verkligen inte lätt har jag märkt. Risken för att få herpes runt munnen är också hög för folk vill ju så gärna smaka på det. Något som undgår mitt förstånd lite.

 

Visst kan man ju låna en gura o så men ett äckligt munspel?

 

Det är lite som att gå förbi en kines som äter med pinnar och fråga om ba kunde få terra lite friterad banan för det ser ju så häftigt ut.

 

På söndag lyfter planet och då kommer förvandlingen att ske från jeans och perfekt frisyr till rosa fishermans pants, brun hatt och två armar konstant ovanför huvudet.