Attraktiva människor

Många idag vill bli attraktiva personer samt få äkta respekt. Många vaknar upp och får någon slags medelålders kris. Många undrar varför mitt förhållande inte ger mig den glädje jag trodde det skulle ge. Varför är det så attraktivt med att vara den alla vill vara runtikring?

Bekräftelse?

Vad är det som kännetecknar killen kul eller den där tjejen som du bara måste ha för hon är som hon är. Vad är en skön typ helt enkelt?

Självsäkerhet, humor, karismatisk karaktär, expressiv och charm. Detta är exempel på några yttre egenskaper jag tror kännetecknar personen i fråga. Dessa går att mimera och att öva upp.

Självkännedom, visdom, personlighet, mogenhet, kunskap och erfarenhet. Kommer inte på några fler exempel just nu men detta är några inre egenskaper du hittar hos den genuint glada och attraktiva personen.

Sen kommer man till sitt yttre utseende. Det spelar roll tycker jag. Nu menar jag inte att du ska ta en mall med Tom Cruise och lägga den bredvid någon annans foto. Det jag menar är att ett vårdat yttre ser fruktansvärt mycket bättre ut än ett ovårdat.

Kommer komma tillbaka till det här ämnet många gånger. Jag gillar människor som tror att personutveckling är en fortskridande aktivitet som måste bibehållas livet ut. Man kan ju bara bli bättre.

Hörde en gång att "självsäkerhet kommer inte ifrån personutveckling utan ifrån framgång".

En romersk filosof jag inte minns namnet på. "Visdom är kunskap formad av erfarenhet."

Ok jag läste det på ett forum som sa att han inte mindes namnet på den romerska filosofen så jag vet inte ens om han är ifrån romarriket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!