Historien om dom psykedeliska ögonen

Jag har sysslat nu endel med dom psykedliska ögonen. Jag tänkte skildra lite hur själva idén till dessa ögon kom till. Detta är relativt nytt i mitt liv till skillnad ifrån attackollning som jag har sysslat med i många många år. Att olla saker har mannen gjort långt innan mig men jag har inte hittat mycket om dom psykedeliska ögonen. Det enda jag hittat om dessa ögon är en film på youtube(Stampa med Leroy) där han nämner dom i ett dansmove men sen är det tomt.

Därför tar jag nu iniativet och berättar om den lite galna nattvakten ihop med Simon som nu är överstyrman på Bro Promotion. Simon... Du har inte skickat mycket mera grejer till mig än det i början. Skärpning? Begrips?
image186
Simon var med när den första psykedeliska ögon bilden togs.

Den här kvällen hade vi kameran med i högsta hugg och det var male bonding på hög nivå. Minns hur vi avslutade vakterna där i karibien. Minns du det Simon? Vi brukade stå och titta på stjärnorna ihop och se ifall vi kunde se ett stjärnfall samtidigt. Sen försökte vi gissa vad vi önskade. Vi önskade alltid samma sak... Skojsigt värre.
image187
Den här bilden togs också samma kväll historia skrevs.

Jag skojade tillslut till det och la kameran på kartbordet. Här är den allra första psykedeliska bilden. En milstolpe i mitt liv... Jag blir rörd när jag ser denna bild. Nästan som när super matros Jens Eriksson pratar om sitt kära Höganäs.
image188
Här är den... Ja vad säger man. Helt klockren och väldigt psykedelisk. Gillar att den blev lite läskig. Detta kommer jag berätta om för mina barnbarn. Ja den här satte igång snurren. Här är några bilder till från Sunny Beach där vi exprimenterade med ja... Det mesta men också dom psykeliska ögonen.
image189
image190
Matros Jonte här sa att han skulle göra ögonen men krockade med tänderna i glaset på något konstigt vis. Det är inte helt riskfritt att utöva denna extremsport.
image191
Hehe, så ska det se ut. Ok, sjöfartsskolan i skärhamn och alla andra båtar som läser detta inlägg. Så här ser det ut när flera stycken ger sig på detta roliga påfund. Jag avslutar med en bild på snygg Christian. Detta är äkta dör du så gör du style.
image192
'Dör du så gör du style' med Christian!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Simon, ge oss bilder...

2007-08-23 @ 22:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!