Kajgubbar i England... Dom är bäst.

Ett tankfartyg blir välkomnat av smutsiga kajarbetare som gått den internationella skolan "att kalla sjömän för havets horor" och kan skrika i en volym på 124 decibel, vilket är en ganska oacceptabel arbetsplats. Till och med dagens högstadie lärare skulle protestera där.

Dom kramgoa kajgubbarna ifrån England kan också svära på fler språk än ett. Dom kan svära på engelska och en skitskum egenutvecklad dialekt . Riktigt grym den senaste för vi slipper förstå vad exakt dom skriker men budskapet blir tyvärr klarare. Kan beskrivas som en blandning på sur full dansk, kryddad av fåröbo som äter havregrynsgröt blandat med Gotlandsdricka inpackad i härlig cockney engelska!

Den åtråvärda egenskapen i att kunna fylla precis varenda mening med fler än fyra svärord härstammar ifrån kajplatserna i Fawley.

Att försöka prata med dom är totalt menlöst men att skrika terrorist bakom ett rör då o då kan liva upp stämningen. England vill gärna tro att dom är lika hårda som Amerikaner men det blir lite konstigt när deras klädsmak är ungefär som clowner från 70 talet.

Såg en färgblandning på lila hatt, brun jacka, gråa byxor, svarta höga stövlar och en grön väska en gång... Ja... Till och med HM hade skakat på huvudet där.

Får se om jag lyckas lura in en kajgubbe i skitmässen och trissa upp han så det blir en musikvideo med Engelska svärord. Kanske ingen guldplatta men roligt skulle det vara iallafall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!