Mäns slutledningsförmåga

Så här går det till när män kommer fram till sina "svar".

Det ligger nämligen till så här att när vi var pojkar så pratade vi om hur saker fungerar, om sport, om olika bedrifter vi gjort och om vem som är bra på vad.
 
Och när ni var flickor så pratade ni om killar, relationer, kläder och va fan vet jag kändisskvaller! Ni har utvecklat en förmåga att om ni pratar om en fest ni var på förra helgen, så minns ni precis hur alla mådde och precis hur alla var klädda. Detta har ni alltid gjort och kommer alltid att göra. Om en man ska förklara hur en fest var svarar han med att festen var la...cool...typ...ööhhh.
 
Ok det där jag sa om hur män pratade när dom var pojkar har inte förändras ett dugg. Det roliga alltså med våra "svar" vi har kommer om när vi sitter och pratar om hur saker fungerar. Föreställ dig fem olika män som sitter och pratar om hur grottmålningar blir till t ex. Då stannar alla upp ett tag sen turas vi om att förklara om hur vi tror att det gick till.
 
En kanske tror att man använde blod och grästrån för att måla. Alla tänker lite och så sågas den teorin bort för blod kan ju regna bort. Sen kanske en tror att dom attackollade väggen med färg från någon slags växtsaft.
 
Den teorin sågas inte för att det är löjligt med attackollning utan att grottmän inte vara "smarta" nog att utveckla extremsporter. Men det där med växtsaft lät logiskt så den fortsätter vi med. Sen kommer den teorin som låter mest logiskt. Dom använde växtsafter och dom använde grästrån.

Aha! Alla nickar och tar en klunk öl. Alla tänker att fan va smarta vi är och så där bara MÅSTE det vara.
 
Så nästa gång en diskussion kommer upp berörandes grottmålning och en av männen från våran förra IQ-grupp är i närheten börjar han med sin teori vilket nu har utvecklats till ett "svar". För denna teori kommer redan ifrån fem andra "smarta" män, och då var det så logiskt så att så bara måste det ju vara.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!