Rederi AB Gotland och Destination Gotland...äg

image238
Vad är detta?

Nu kanske ni undrar varför jag skänker lite ljus över mitt första riktiga båt där jag fick betalt för att "jobba". Detta är Destination Gotlands gamla färja Thjelvar. Det var här jag totalt bemästrade ett ganska svårt penistrix.

På denna båt så hade besättningen sina hytter uppe på soldäck och ventilerna var såna där spegelvarianten se ut men se bara 1 dm in om du är riktigt riktigt nära. Detta skojades det friskt om när passagerarna låg och solade precis utanför din ventil. Jag tog detta till legend nivåer.

Jag jobbade här en hel sommar utan att få en enda snygg tjej utanför min ventil förutom sista veckan.

Jag kom ut ur duschen och tittade ut. Äntligen... Äntligen hände det...

Tre st snygga urblåsta stockholmsbrudar låg utanför min ventil. Jag gick ner på knä och sträckte mina armar emot himlen och tackade för dessa offer. En ganska så ultimat variant av 'tacka högre makter' ritual utfördes.

Sen började jag frenetiskt knacka på ventilen. Det är lite maskinljud utanför också så dom hörde inte direkt. Jag knackar mer... Efter ett tag fattar någon att det är något annat ljud i bakrunden. Till slut får jag deras uppmärksamhet och dom börjar glo in i min ventil.

Jag som vet att detta är ett verkligen totalt unikt tillfäller sätter på lite soft musik i bakrunden och låter handduken sjunka mot durken. Dags för Mr Medelpad att börja arbeta.

Ett av mina roligaste äg börjar ta form i skepnad av frenetiskt snopp-ollande mot dessa brudar.

Jag släppte ur alla mina aggressioner mot alla passagerare jag stört mig på under sommaren. Detta var så skönt. Jag kände verkligen hur jag som person blir en starkare individ.

Jag ollar dom... Jag ollar dom rakt i fejset. Hehe, jag ollar och daskar som fan mot deras ansikten medan jag ser att dom diskuterar om att det rör sig något där inne. Jag börjar skratta så mycket så jag måste kippa efter andan. Min Fallosymbol kan sin skit helt enkelt. Bamsefar kom upp i hastigheter av Mach 2 i daskandet. Nästan risk för krigsskada på Generalen där ett tag.

Inte förrän jag gör en totalt fulländad helikopter framför alla tre så fattar dom var det är.

Dom blir helt tysta och nästan lite som såna fiskar på Discovery som gör allting samtidigt fattar dom grejen. Jag ser på deras läppar:

- De är en snopp.
- Va? Eller...
- Alltså...den ollar oss.

Nu var jag tvungen att lägga mig i fosterställning helt naken i min hytt och låta skrattsalvorna få utlopp. Jag klär på mig och går genast ut till tjejerna och önskar dom en trevlig resa. Dom satt i chocktillstånd helt stumma och oförstående över att jag äger dom. Det pratas fortfarande om denna mystiske Jungmannen som ollade passagerarna ombord i Destinations Gotlands båtar.
image240
Där uppe skedde det. Jag blir nästan lite rörd här för detta är ett av mina första äg av extrema propotioner i form av uppfinningsrikedom, fantasi, carpe diem och personutveckling.

Det roliga är att dom som känner mig och läser detta är föga förvånade om dom inte redan hört mig berätta historien. Brorsan kallar mig för kemisk krigsföring numera. Han säger att Saddam bara behövt skicka in mig i några byar så hade jobbet fixat sig kanske bättre än senapsgas. Jag älskar dig med brorsan. =)

För er som undrar vad en helikopter är så följer en beskrivning:

Helikoptern
är ett tveksamt partytrick som endast kan utföras av män. Det utförs genom att greppa penis kring roten och därefter hastigt rotera den likt rotorn på en helikopter, dock i allmänhet i det vertikala planet.

Utövaren kan hänga ut sin penis genom den öppna gylfen. En alternativ möjlighet är givetvis att utföra tricket naken - eller iförd exempelvis enbart T-shirt, öppetstående badrock eller skjorta, studentmössa, stövlar, etc.

 

En del män klarar av att genomföra helikoptern utan att greppa penisroten, utan har istället händerna exempelvis på höfterna eller bakom huvudet. Genom att samtidigt hoppa kan rotationseffekten uppnås.

 

Hemligheten med att skapa den för tricket så viktiga rotationen är att hoppa på endast ett ben. Det är då det mer taffliga vertikala vinkandet ersätts av en vackert roterande penis.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var efter att ha hört denna historia som jag insåg att en psykolog skulle inte klara av fallet Martin...

2007-08-30 @ 13:41:42
Postat av: Sjöman

Vad tyckte kapten Wassberg om dina påhitt? :P

2008-05-05 @ 18:14:36
URL: http://hemmaochute.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!