Ute på jakt

Jag är på jakt efter ett nytt bloggoffer som ska få smaka på piskan. Kommande inlägg är fortsättningen på livbåtsövningen ombord i Visby Verity, Kalle renoverar hela maskinrummet och Magnus eviga jakt på verktyg.

Kalle berättade ikväll att han sett Kapten på träningscykeln headbanga i takt med Ozzy Osborne. Verkar vara grymma moves! Det ska väl bli lite mera psykedeliska ögon bilder och jag och Kalle ska lira kakhockey innan han mönstrar av.

Sen en sak till... Lasse har ju åkt hem nu så jag kan lägga upp denna bild. Jag vet att jag tokollar saker alldeles för mycket men denna är tagen ganska så länge sen.
image208
Hehe, jag använde Lasses hörselskydd på varje brandrond och ollat precis där han tog alla leksaksbeställningarna! Magnus, du kanske ska torka av lite där imorrn. Grymt! Kram på Lasse som säkert moffar i sig Singoalla och putsar vattenpistolen just nu.

Kommentarer
Postat av: Egoina

jävla tönt. varför vill du ta ut din aggression på nätet? gömma dig bakom en datorskärm? är du verkligen så feg? nej, jag har inget offer till dig. tyvärr.

2007-08-24 @ 17:02:32
URL: http://egoina.blogg.se
Postat av: Egoina

du är väl inte ensam på den där båten. eller? haha, eller hur att du hade gått ner och trackat någon på stan.. jag tror du är tuffast bakom datorskärmen lille vän.

2007-08-24 @ 19:11:36
URL: http://egoina.blogg.se
Postat av: Backup

Din blog är nu förevigad på en hårddisk. Gör den inte mycket seriösara för det, men nu är det fritt fram för hackers!

2007-08-25 @ 08:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!