Alla bloggare under ett och samma tak.

Läste om att det ska till en ny bloggträff i höst. Kan verkligen se en hel aula full med bloggare och ett enda podium framför hela skiten, framför mig. Det viskas i bloggmängden och en total främling kliver fram till podiumet och säger:

- Hej och välkomna alla bloggare!

- Vad det där det fyndigaste han kunde komma med?
- Vem fan är det?
- Ingen bloggare iaf...
- Nää...as.

- Jag ser att flera av er studsar nästan på stolarna för att få chansen att prata. Jag tänkte bara ställa en enkel liten fråga...

- Hmm, spännande...
- Ja, jag tänker redan ut ett svar.
- Hehe, jag har redan bloggat ett svar. Checka ba! Visar upp mobilen

- Vem här inne vill synas mest?

Hela jävla aulan fylls med ett vrål som slukar upp all slags ljuddämpande material i tak och väggar.

- jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGG!!!!

Folk börjar kliva över varandra för att komma till den enda micken för att synas lite extra. Endel börjar kasta upp banderoller och plakat med sitt bloggnamn och in kommer en swatstyrka för att skydda podiumet. En person sitter i ett hörn och skriker att han vill ha lösenordet för det lokala trådlösa internet så han kan börja blogga.

Över femhundratrettiotvå mobiltelefoner filmar allting samtidigt och folk börjar inse att det går att synas lite extra på mobilerna och stormar dom. Alla gör till sig, folk skriker, stand up komikerna börjar dra dåliga vitsar, modebloggarna ställer upp sig på rad och fotar sig själva så mycket så att svetten börjar rinna.

En jävel som bestämt sig för att blogga om mopeder börja sladda runt med en flakmoppe årsmodell 1973 otrimmad på scenen. Helt plötsligt slängs en dörr upp och en högerextremistisk manshatare till kvinna i supertungviktsklassen vrålar ut:

- Kvinnor kaaaaaan! Varför i helvete är det bara män i denna swatstyrka? Va? VA?! På dom tjejer!!!

- AAAAARRRRRGGGGHHHH

Batterier av handväskor fyllda med gruset framför domkyrkan i Linköping börjar hagla ner på swatstyrkan, som i sin tur har fullt upp med att springa för sitt liv ifrån alla kvinnliga singelbloggare.

47 st fjortisarbloggare ser chansen att trotsa sina föräldrar och börjar kedjesmygröka bakom ett draperi så det fattar eld. Alla såkallade raggningsexperter ser sin chans att kunna briljera med lite cowboystunts och börjar slita ner alla gardiner och hoppar på dom. Sen springer dom omkring och använder sin nya gardinpattern som öppningsreplik.

Swatstyrkan ligger nere på räkning medans singelkvinnorna börjar slita av deras kläder och tar eget iniativ till att skapa kroppskontakt.

- Vi lever ju för fan på 2000-talet! Vi kan jävlar i mig bestämma själva om vi vill ta kontakt med nya män!

Jag tror inte det är en så bra idé att försöka samla så många egotrippade människor som möjligt under ett och samma tak. Men jag kanske har fel...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!