Bro Promotion i Curacao

image328
Bro Promotion

Nu ser ni allihopa ett tankfartyg som glider in mot ön Curacao och staden Willemstad. Mmm, fin utsikt va? Värsta legoland husen o allt... Jag å andra sidan, ser en helt annan verklighet. Verkligheten många sjömän gärna inte minns...


image329
Aj...

Detta är alla ställena jag slagit i huvet, en arm, brytit ryggen eller kanske rentav klämt fast mig bakom ett rör. Alla pilar har en smärtsam händelse bakom sig. Helt otroligt hur rören bara dyker upp bakom en och slår dig allt vad dom har i huvet!

Har gjort en enda sörja under manifoldern för om du inte var en naturligt född orangutang eller vig som en blöja, fan ja då har du inte en suck. Så om inte värmeböljan tog död på dig efter att ha svurit på Broströms dresscode med vinteroverall i alla väder fyratusenåttiotvå ggr, kan man lugnt säga att efter tre brutna ben och ett bandage runt huvet senare hade hela tre saker samtidigt att svära på!

Vanliga kommentarer på däck:

- FAAAAN! Aj jävla satans, as. Ååååh!
- Aj, Fan då, slår på röret, AAAAAJ! FAAAAN nu bröt jag handen också... Åååhhhh!
- Haha, miss! pang, AAAJ!!! Det var väl FAN att man inte kan bygga en båt för en,  pang... duns.
-
Öj, shit nu tuppa han nog av. Jävla lyllo, sjukavmönstring på det där säkert...as.

Curacao är en hyffsat rik gammal holländsk kolonist ö i karibien. Curacao uttalas Kurasso. Eller så googlar man det och får all info du egentligen inte behövde.

Kommentarer
Postat av: Micke

Jag kan hjälpa dig att rita till några fler blåa pilar.

2007-12-08 @ 09:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!