Den perfekta mannen!

Den perfekta mannen måste vara sig själv, men också alltid beredd att anpassa sig till andra. Han ska vara en lagspelare och bra på att göra saker tillsammans med andra, men det är viktigt att han är självständig och stark.

En man måste ha en tydlig koppling till sin själsliga sida, men förstå att viktigast av allt är att ha båda fötterna på jorden. Han bör vara lite farlig, men aldrig skrämmande. Han ska vara spännande och hemlightesfull, men öppen och beredd på att dela med sig av sina erfarenheter.

Den perfekta mannen ska vara medveten om hur han klär sig och vara rätt klädd för alla tillfällen, men får inte lyckas för bra för då blir han betraktad som fjollig och i värsta fall fåfäng. Han ska vara vältränad och gärna muskolös, men får inte lägga för mycket tid på gymmet då detta är ett tydligt tecken på bristande intellektuell förmåga.

Att vara beläst och kunna uttala sig om allt mellan himmel och jord är av yttersta vikt, men han får inte vara för påläst då det kan verka påträngande och snobbigt och kan rentav vara ett tecken på bristande intresse för den enkla och vardagliga.

Den perfekte mannen måste förstå sig på bilar och kunna rädda familjen ur ett motorstopp i vilket väder som helst, fast han får inte vara för bra på motorer för det är ett tecken på ointresse för det skrivna ordet och kanske ännu värre brist på kontakt med hans feminina sidor.

Den perfekte mannen är modig, men har förstånd att inte utsätta sig och därmed sin familj för onödiga risker. En man måste vara beredd att offra sig själv och sin hälsa för att rädda sin älskade ur vilken situation som helst, men förstå att kvinnan är självständig och inte behöver någon annan för att klara sig.

Den perfekte mannen ska veta att ha städat och ordnat omkring sig, men dår inte vara för noggrann för det finns förmodligen inget mer löjeväckande än en pedantisk man. Han ska helst bjuda bjuda på biobesöket eller maten, men måste förstå att kvinnan själv kan betala och gärna gör det egentligen fast hon uppskattar väldigt mycket att bli bjuden.

Den perfekte mannen måste känna till de bästa restaurangerna i hemstaden, men inte för bra för det kan uppfattas som ett tecken på att han aldrig äter hemma, vilket i sin tur kan vara ett tecken på att han inte kan laga mat.
För en man måste kunna laga mat med en självklar säkerhet och briljans, men får inte vara för säker i köket då det kan tolkas som om han aldrig går på restaurang, vilket i sin tur förmodligen skulle tyda på att han inte har några vänner eller kanske ännu värre att han är för snål för att gå ut och äta.

Den perfekte mannen är lite av varje och lagom av det mesta och du vet att du är man om du känner att uppgiften är dig övermäktig.

Källa: Du vet att du är man...

Kommentarer
Postat av: Hrm...

"Jag letade länge efter den perfekta mannen innnan jag förstod att han letade efter den perfekta kvinnan."

2007-09-04 @ 23:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!