Raggningstips

Jag drar igång Martins raggningstips här. Om någon redan läst eller är på någe vis insatt i PUA rörelsen så kanske han inte är imponerad många gånger men vad gör det?

Läser man PUA så läser man rubbet man kommer över i hopp med att kunna få något nytt att analysera. Hehe, sen har man inte en aning om vad PUA är låter det säkert bara roligt. Sen kom jag i kontakt med PUA i somras och såg att här är en del av min värld. Likasinnade!

Ställ denna fråga till er.

Är du man:

- Hur gör du för att få en kvinna att vara fortsatt intresserad av dig? Hur väcker du hennes intresse för dig ännu mera?

Om du är kvinna:

- Har du någon gång märkt när en man anstränger sig lite extra med att vinna ditt hjärta?

Män kan nästan aldrig komma med konkreta svar om hur dom gör för att ragga brudar. Det bara blir så eller så är dom bäst eller... Ja iaf men ingen kan riktigt förklara det.

PUA rörelsen är mycket ett spel. Eller vänta nu... Vi kallar varandra för players. Många verkar ha glömt det!

Men när vi först skapar kontakten man och kvinnan och säkert man och man eller ditoversan så är det lite av ett spel. Vi försöker utmärka oss på ett eller annat sätt för att fånga just dennes uppmärksamhet.

- Men märker inte kvinnan det efter ett tag?

Om nu han som raggade upp dig som du sedan tagit en fika med och kanske börjar fatta tycke för säger så här:

- Du, minns du första gången vi träffades?
- Mmm.
- Det där var bara ett litet spel jag drog på. Några smålögner för att fånga just din uppmärksamhet. Jag tyckte du verkade intressant och jag vet mera nu att vi passar ihop. Men hade jag bara kommit fram till dig och sagt det rakt ut att vi passar ihop kanske det inte hade ökat mina chanser.

That's the point här! Vi gör oss lite till för att få varandra. Flörta kanske det heter? Vad vet jag... =)

Frågan om hur man gör för att få henne lite mera intresserad av dig svarar jag på i ett annat inlägg. Här tar jag nu upp istället om hur vi män ska kunna se om en kvinna är lite intresserad av oss.

Steg 1 i den mäsnkliga parningsdansen helt enkelt. Ögonkontakt!

- Duh! Vilket miffo... Det där visste väl alla. Jag vet det iaf!

Så här är det ju! Alla vet allting om raggandet men där är inte knepet. Knepet är att i stunden se det och uppfatta det rätt och försöka göra en bypass från penis och använda hjärnan istället. Att komma ihåg dom små knepen i stridens hetta. Där har vi utmaningen.

Så bear with me här.

Så här är det nu. Alla kvinnor ser när andra kvinnor flörtar med andra män. Andra män ser ibland när andra kvinnor flörtar med andra män. Vi män fattar i stort sett aldrig när en annan kvinna flörtar med just oss.

Alla nickar instämmande. Skönt!

Om man ska försöka förklara det så kvinnor här förstår varför vi inte ser detta, så fattar inte vi män varför ni alltid överanalyserar vårat språk när vi redan upprättat en liten kontakt. Sms är det klassiska. En kvinna kan tolka ett sms på tvåtusen olika sätt och sedan älta det med en annan kvinna till oändlighetens tid tills det kommer ett nytt sms. Detta är obegripligt för oss män. Varför gör ni så? Vi vet inte iaf...

Ett tips till män är att tänka på detta och utnyttja det rätt. Har ni träffat en tjej som svarar väldigt snabbt på sms typ inom 1 min tänk efter då när det tar 2-3 min istället. Då analyserar hon säkert erat sms. Skicka då ett till blixtsnabbt och säg det.

Alltså tar det dubbelt så lång tid att svara. En analys på G!

Skriv så här i analysens stund:

"Analysera inte sönder mitt sms. Jag menar vad det står! Puss"

Detta tar dom på sängen... kul kul!

Så back to the point. Ni förstår inte varför vi inte ser erat flörtande vi fattar inte analysen. Bättre samförstående ökar trivseln på dessa områden.

Men här följer en liten lista om vad män ska kolla efter hos kvinnor när hon flörtar med dig och bjuder in dig för ett litet samtal:

* Hon fångar din ögonkontakt och vänder bort huvudet. Hon fångar din ögonkontakt igen inom 1 min på ett mera specifikt sätt.
* Hon har vänt sin kropp emot dig. Antingen lite halvt eller nästan helt och hållet.
* Hon viftar med sitt hår. Eller "putsar" sig själv på annat vis.
* Hon visar upp en kroppsdel mera som hon själv är nöjd med. (Ben, höft, bröst, hår, armar) Ser ni armhåret så gå vidare. =)

Det finns flera grejer att se efter. Men keep it simple med inlärning här. Att enbart titta efter detta om man aldrig sett något innan är ett lyft. För det finns annat att fylla huvet med. Bullshit t ex. Mycket mycket bullshit...

Om man nu väntar för länge med att försöka se dessa för män ibland helt osynliga signaler kan ni  istället köra på 3 sek regeln. Ifrån att ni har sett henne och ni fått ögonkontakt har ni tre sek på er att gå fram emot henne. Fördelar med tre sek regeln:

* Ni hinner inte bli nervösa.
* Ni har som princip att går fram och faktiskt gör det.
* Ni visar upp en självsäker sida. Första intrycket var självsäkert och blir ni osäkra under samtalet så väger det första intrycket fortfarande tungt.

En annan sak är att veta vad man vill ha. Gå inte runt och prata med precis allihopa. Prata med många men då med utvalda människor. Män som vet vad dom vill ha är sexigt! Ha vldigt klart för er vilken sorts kvinna ni är ute efter men fixera er inte vid en enda.

Ok, detta är lite basic introduktion på Martins raggningstips. Detta kan jag skriva väldigt länge om.

Jag har också insett vad jag gjort mycket fram tills nu i livet. Jag har sett tjejer som ett spel, en jakt. Jag har inte haft det som mål att få dom i säng. Jag har letat efter små kryphål efter att få henne att bli kär i mig. Efter att hon börjat få känslor så tröttnade jag. Taskigt jag vet...

- SVIIIIIIIIIIN! Jävla mansgris! Hur kan du göra sånt?!
- Mmm, förlåt alla ni...
- Mena det!
- Hur ska jag göra det? Jag har sårat er.. Jag vet och jag tror inte min ursäkt väger så tungt här.
- Nepp, det gör den inte!
- Men jag kan ju iaf skriva ner här på bloggen om vad jag lärt mig!
- Så flera kan göra det om du gjort?
- Typ... Hehe!
- Där var det! Jag känner igen det där fejset. Storhetsvansinne! Du har storhetsvansinne!
- Hail to the King Baby!

Kommentarer
Postat av: Mi

Råkar känna en natural så att säga, han får fan nästan nuppa mer än jag får när jag e singel, och det e fan inte lite xD
Av någon anledning har han fått för sig att jag är som honom, att strippor överlag är den kvinnliga formen av PUA's.
Kanske har han rätt, för när jag tänker efter så har jag i princip bara misslyckats med att få nån när jag egentligen inte velat ha killen utan bara sexet.

2007-10-05 @ 01:19:17
URL: http://porcelainheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!