Raggningtips

Om ni ska ragga på tjejer inne på ett bibliotek ska ska ni tänka på följande. Sätt er någonstans där ni har lite uppsikt över vem som kommer in. Sen när erat mål kommer in kolla vart hon sätter sig för att läsa eller plugga. Se till att hon inte ser er förrän ni tar kontakt med henne.

När hon satt sig ner och börjat plugga eller läsa sätt igång en timer. Här är knepet, vänta nu i 40 min sen gå fram och prata med henne. Varför ska man vänta i 40 min? Jo för efter ca 35 min av en syssla så börjar den genomsnittsliga kvinnan att tänka på sex. Och efter 5 mins tänkande på sex så dyker ni upp! Tadaa!

(Baserar min kunskap på ett talband ifrån 1976 och egna korta intervjuer med kvinnor. Grymt va? Värsta smarta ba!)

Vad ni ska säga är en annan vetenskap om vart ni vill att det ska leda, men om man tittar i vilken kommunikationsbok som helst är det ju nästan ett fakta att orden ni använder är bara 10% av våran kommunikation. Kroppspråket står för det mesta.

Och det klart ju! Alltså blickarna ni får från eran partner eller hur hon svänger på håret emot er är ju det som är det mest spännade. Hur personen kommer och tar tag i dig eller drar sin hand över din rygg. Det är ju sånt man minns mest! Inte orden i sig utan just hur orden kom fram.

Alla nickar instämmande och jag klappar mig själv på axeln!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!