Avsnitt fem och sex klart.

Har redigerat hela dagen idag, fick stänga av alla små störande moment. Sket i att duscha också faktiskt... just fan. Har glömt tvätten där nere. Rebecca, bli inte sur nu. Jag kommer medvetet lämna kvar den där inatt. Hehe... äg.

Men har två färdiga klipp jag skickar med Kalle nu. Kanske redigerar in ett pip ljud nu i avsnitt sex, använder ett lite grovt ord kom jag på.

Sen roade jag mig igårkväll med att måla upp Gangsta Lasse på whiteboard tavlan i kontrollrummet, han blev också kallad The Lassiminator när hans ansikte fick röda ögon. Elevens idé. Ikväll roade jag mig med att fylla hans kontor med post-it lappar det stod 'Ollad' på.

Vi har haft övning idag också och då kom den nya maskoten upp. Ett litet djur som med mycket omsorg blivit ihopsnickrat av Kalle, mig och eleven. Sedan har ju då befälen låtit oss göra det lite halvt på arbetstid, det är ju en hjälp det med.

Att inte säga till på skarpen med denna bloggs spridning om det sanna livet till sjöss. Tack alla snälla befäl!Vad är det då som var mötets höjdpunkt? Jeffrey förklarade för oss alla att den blivit parad ihop med en Collie, därav den nya rasen...

image814
Den ISPS-klassade borderhamstern... Gert. Den ska i mina sketcher bli drillad till. Trumvirvel. BOMBHAMSTER!!!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Sötnos jag blir aldrig sur (nästan), dock jagat tvättens ägare halv förmiddan. Däremot så har Lasse åter igen hotat med Lillhagen för din del...

2008-04-27 @ 15:58:28
URL: http://rebeccaskog.blogg.se
Postat av: Martin

Haha, Lasse the man. Han vill bara kramas med min hamster.

2008-04-27 @ 19:49:31
URL: http://cmj.blogg.se
Postat av: En annan sjöman

Bombhamster? Vart får du allt ifrån?!

2008-04-27 @ 20:44:56
URL: http://hemmaochute.blogg.se
Postat av: Martin

En mera återkommande fråga ifrån the supsersailor där.

Bombhamster kom ifrån att vi snacka knarkhundar, sen knarkgrisar till bombhundar. Sen bomgrisar, vilket inte var en så dum idé.

Sen tänkte vi bombkatt, och så kläckte sig någon nere i kontrollrummet hamster.

Sen så nämnde någon Olof, då började mina hysteriska tankar snurras. Sen när Kalle fixa till en trästomme till en hamster som han döpte Gert. Då... då var det klappat.

Den ISPS klassade bomhamstern var född.

2008-04-28 @ 01:14:06
URL: http://cmj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!