Vem gör äg mot er, varje dag?

Oooookej... Knäcker fingrarna.

Jag börjar bli jävligt less på att vara snörvlig och seg. Olof entrade scenen i helgen framför kameran, han gjorde lite äg så som att döpa stativet till Jonas och kameran heter nu Lars.

Tyvärr så är min röst inte alls av den kaliber jag vill ha, så allt blev skit. (Förutom med 'helium' funktionen i redigeringsprogrammet!)

Har lärt mig mitt nya redigeringsprogram ganska hyfsat, det är riktigt klockrent, tack brorsan. Men min dator fungerar ju inte än. Har lekt lite på farsans dator, men det är inte alls kul att jämt o ständigt behöva använda andras grejer.

Som tur är har brorsan en kompis vars jobb innebär att han har titeln 'expert'. På... datorer och marshmallows. Faktiskt. Jag minns när han en gång hittade en pinne på typ över 1,5 meter när vi var små, sen ba maxa han skiten med marshmallows, elda på som pyromaner vi var och åt upp allihop, på tid.

Respekt...

Brorsan har gått och funderat på att köpa ett bord också, så vi drog till bolaget som gör äg mot allt o alla. Dagligen. Vi stackars svenskar heter inte bara Börje, Billy eller Benjamin. Våra namn är också direkta synonymer till en helvetes massa möbler...

- Det är fan förnedring... Juckar lite på en Malm säng.
- Vadå?  Imponeras över Antonius förvaringssystem. Så många hål, så mycket skit man kan få plats med. Wow!
- Alltså varför kunde inte Ingvar Kamprad bara hålla sig till namn som Vättern, Askfat och Blöja? Gör fettfläckar på spegeln Fräck.
- Hehe, äg.
- Mmm, faktiskt. Han är nog en av dom som gjort flest äg på Svenska namn. Och övriga världen ändå. Hehe, utomlands så tvingas alla engelsktalande, eller vilket språk dom nu har, att uttala våra svenska namn på möblerna.
- Fan va rätt. Snyter sig i gardinen.

Här vänder jag mig om och ser att nu har fan Kamprad gått över gränsen.

- Kolla... Knackar krille på axeln.
-
Vadå? Flackar med blicken över barnvagnar, värmeljus på rea och IKEAs köttbullar som frenetiskt tuggas sönder av pensionärer och olyckliga par.
- Ok, jag kan gå med på att hela världen fingrar på en Billy när dom håller på att kolla in en möbel. Det är äg. Men detta... Vilket as. Tar några kliv närmre, välter ikull en unge för att komma fram.
- Vadå!? Brorsan ler lite åt ungen som visar Fuck You åt mig bakom ryggen och springer därifrån.
- Jag går fan ut och hämtar kameran, nu har han gått för långt. Folk måste öppna ögonen för fan! Vänder mig om och börjar gå ut.

Går då faktiskt EMOT! alla små blå pilar igenom hela IKEA för att ta sig ut. Folk vänder sig om helt chockade med tanken.

MEH! Man kan ju inte gå EMOT dom blå pilarna! Dom finns ju där för en anledning! Så man kan snurra bort sig totalt, bli spyfärdig av alla böggröna färger på barnavdelningen och sedan aldrig hitta ut igen!

Men nu har IKEA gått för långt. Jag var tyvärr tvungen att gå emot dom blå pilarna, även fast det är en oskriven regel. Dom har gjort ett äg för mycket...

image748
Ok, negerboll har jag också slutat säga. Även fast det faktiskt stod så på dom gamla havregrynspaketen. Chokladboll är den rätta benämningen, men för fan Ingvar! IKEA boll!

Detta är ett äg, helt klart. Men jag drar fan en gräns. Jag kommer skriva ett brev till IKEA. Sluta kalla våra gamla goa Kakaobollar för något jävla multinationellt företag!

As...

Kommentarer
Postat av: Anna

Vafan! Ikea boll? VAD I HELVETE?!

Jävla Kamprad. Heter köttbullarna Ikea köttbullar eller? Dumma.

2008-03-16 @ 19:47:00
URL: http://annaahlvin.blogg.se
Postat av: thomas

tror faktiskt inte att Ingvar har godkänt detta. Han skulle aldrig kunna med att ta 15 kr för en NIGGERBOLL!!! Han vet att man kan få dom mycket billigare.

Amistad.

2008-03-18 @ 20:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!