Jag svimmade i färgsjappet...

På med winamp, ba maxa. Mmm, härligt. Fast det är en massa sladdar överallt. Och kläder. Sen lite damm som Don Hjort the captain kom in och hittade.

Fan då... det blev hyttinspektion, nu måste jag vaska.

Sen skadade jag mig imorse, ett tag trodde jag foten var av. Det gjorde fruktansvärt ont, sen att ingen varken hörde eller såg mig gjorde inte saken bättre. Jag gick in i färgsjappet, Jörgen skulle ha färg till ett rör.

Jag tog en liten pyts, det var en gammal konservburk, det hade varit kantareller i den. Tog två steg emot dom öppnade färgburkarna, och trampade snett. Foten vek sig helt fel, jag ramlade ner på durken och sög i mig smärtan.

- Take the pain Martin, be a man. Tar mig för foten.
- Shit va ont det gör, måste nog lägga foten högt. Lade mig på rygg och upp med foten.
- Mmm, sådär ja. Fan då, det gör riktigt ont. Och ehh, hmm. Det gasar här inne, Thinner och tvåkompfärg. Låg ju med huvudet på durken, gas lägger sig lågt har jag hört.
- Fan då, hoppas jag inte svimmar eller nåt. Kanske ska skrika på hjälp? Och varför sket jag i att ta med mig radio för?

Jag ropade på hjälp, gasen blev starkare, foten svullnade upp. Ingen hörde mig...

- Jaha, skit också. Fan gör jag nu? Ska jag svimma bort här eller? Tankarna börjar vandra, foten gjorde riktigt riktigt ont.
- Nej, vänta lite! Ha! Sjukavmönstring! Fan va bra, speedboat ut ba, sen hem. Ett litet leende smög sig fram emellan dom smärtsamma ansiktsuttrycken.

Kantarellkonserven låg precis bredvid mig. Tänk om denna lilla sak är det sista jag ser? Vilket öde, jag som vill göra så mycket i livet. Gasen börjar faktiskt bli tjock. Ska jag försöka kravla mig ut? Nej... jag väntar lite.

Gäspar till, har legat där en stund. Kravlar mig åt sidan lite, det gör fruktansvärt ont, lägger upp foten på en färgpyts. En färgpyts med röd färg, den färgen jag skulle blanda.

- Ha, kolla där! Ser en kniv som glidit under en liten pall.
- Den har jag fan letat efter ju. Tänka sig, där är den. Alldeles vid kantarellkonserven.

Jag försvinner i tankarna, funderar på livet, på mitt jobb, på mina framtida planer. Jag är så nyfiken på vad livet har att erbjuda, det går inte en dag jag inte svävar långt ut i mina drömmar.

- Mmm, så ska jag göra när jag mönstrar av. Det blir bra, sen vill jag göra något ihop med brorsan på hans semester.

Glömmer bort smärtan, känner inte längre gaslukten.

- Men? Nu kan jag ju röra foten igen! Lite stel bara. Försöker ställa mig upp, det går trögt, men det går.
- Okej, ba o jobba vidare. Får sätta mig på sniskan och blanda färg. Plockar upp kantarellburken.

- Vilken morgon... Så många tankar på så kort tid. Konstigt... det är såna här tillfällen man minns mest i livet.
- Och ingen sjukavmönstring heller. 1,5 vecka till bara, sen hem igen.

image838
Sometimes I feel so free!

Kommentarer
Postat av: Sjöpinglan

Gas i färgsjappet, vad är det jag hör?! Vad hände med 10 min vädring och gasmask? Saftey saftey, herr Martin! (Men okej, vi säger att gasen var i medicinskt syfte och då är det ju nästan okej - eller?)

2008-05-19 @ 11:53:15
Postat av: Martin

Min lilla sjöpingla, jag är safety. Hela jag bara dryper safety.

Jag är ju Mr safety på däck t om. Jag är så mycket safety så jag gör egna regler på vad som är safe eller inte.

Sånt älskar kontoret, mörka all the way!

2008-05-19 @ 19:52:24
URL: http://cmj.blogg.se
Postat av: Sjöpinglan

He he, mörka all the way... Vad säger de om din lilla blogg egentligen? Kontoret? Har seglat med folk som mörkar sina bloggar för att de är rädda att rederiet läser. Själv mörkade jag inte alls när jag bloggade sist. Det slutade med att jag lade ner den helt. Såg inte bra ut när sanningen kom ut i ljuset...

Men visst, jag är saftey jag med. Jag badar inte i lasten längre. (Okej, en gång i somras, då. Fast det räknas inte som bad, det var en övertrycksdusch ;) Annars sniffar jag bara tvåkomponent när jag är nere. Räknas vare sig som alkohol eller narkotika, va? (Ger inte utslag på några tester så länge man inte dricker det i alla fall)

2008-05-23 @ 11:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!