Aldrig varit så rädd i hela mitt liv...

Plats: Koh Pangan. En ö på den östra sidan av Thailand.


Regn,regn och åter regn. Denna Full Moon Party ska visst vara den största på hela året. Och varje år är det tydligen likadant. Det regnar konstant innan festen, sen slutar det. Varför sätter man en riktigt stor Thailändsk festival under den värsta regnperioden?


Finns absolut inga kort att lägga upp heller. Föreställ er så mycket regn bara möjligt. Lägg till en palm och blöt strand på det så fattar man grejen. Inte värt att fota direkt... Inatt sket vi att det regnade och festade stenhårt istället. Man åker till en strand som heter Hatrin nånting och där är det fullt ut rave hela natten. Precis min mijlö. Stora högtalare och fullt av människor på stranden som dansar i timmar.


Fattar inte vad som händer när techno musiken börjar pulsera sådär. Går in i nån slags trance mode och kopplar bort hela övriga världen. Tycker det är så skönt att bara skita i allt ibland. Måste dansa loss hårt i minst 3-4 timmar om jag ska lyckas ta kontakt med människor sen igen.


Poliserna går tydligen också och lägger sig när det regnar. Så mot småtimmarn började slagsmålen lösa av varandra. Såg en tjej bli fullständigt misshandlad av fyra thailändare inne på en bar. Dom slängde ut henne medvetslös på gatan. Försökte hjälpa till lite men några andra lyfte upp henne och tog sig till närmsta läkare. Hoppas hon mår bra idag.


Själv kom ett par ryssar fram till mig på ett dansställe. Tror dom var mest avundsjuka på att jag hade en tjej att dansa med. Hatar aggressiva människor på krogen. Dom stötte in i mig och försökte få till något bråk. Vi gick och åt lite mat istället.


Fick skjuts hem av en liten thailändska på sin moppe runt 5 tiden. Lovar att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Det är cirka 15 minuter emellan ställena där och hon gav verkligen järnet. Sladdade till lite på en kvist en gång. Då trodde jag seriöst min sista stund var kommen.
Funderar på att skippa dessa fyllemoppar i framtiden.


Det är semester. Livet är underbart. Börjar bli lite less på regnet bara...


Kommentarer
Postat av: maya

Farliga ställen ni är på=P akta er...

2008-11-12 @ 11:22:23
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Martin

Mmm, har träffat skumt folk överallt. Speciellt vid toaletter. Där hänger en massa konstiga människor. Toaletter som man måste ta sig en bit bort till.

2008-11-19 @ 13:55:04
URL: http://cmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!