Jag sänkte en ficktjuv. Sen blev jag rånad.

Detta eviga festställe. Det är så fruktansvärt sjukt egentligen hur det finns små platser på jorden där det verkligen är fest jämt. Igår såg jag en killes kläder börja brinna för han hoppade rakt på eldringen istället för igenom. En annans ögonbryn som försvann för han skulle bara tände en cigg på eldlimbo staven och ramlade.


Jag blev för första gången ficktjuvad på min digitalkamera. Var så duktig och hade den i en kedjeficka. Sen så fort jag lade den i den vanliga fickan började tjejer dansa bakom en. Kände den första handen slinka ner i fickan. Henne sänkte jag direkt av irritation över alla ficktjuvar. Inget jag är stolt över idag direkt. Förlåt...


Sen var det ingen tjej. I så fall en väldigt biffig tjej. A ladyboy helt enkelt.


Andra gången så var det tomt i fickorna. Inget att gråta över. Kan väl tipsa alla som ska till Full Moon på Koh Pangan att inte ha något av värde på sig. Nils badade med sin mobiltelefon tillexempel. Något jag skrattade jättemycket åt dagen efter.


Sen måste jag sluta åka motorcykel hem. Gjorde det inatt igen med en kille som inte hittade dit jag skulle. Vi körde runt i en halvtimme tror jag och letade.


I alla fall så är det ikväll det gäller. Vi har kört hårt varje dag  från 20-21 till 06-07. Ikväll är det festernas fest, ikväll ska det flippas. Vi funderar på att faktiskt ta med filmkameran. Det hade varit roligt att visa hur fruktansvärt mycket folk det faktiskt är här. Fast ja. Risken finns ju att den kameran också försvinner.


Då hade jag börjat gråta...
Typ alla kort som finns kvar. Fan då... Hade en massa skitnajsa kort.

Kommentarer
Postat av: maya

söta nils som badade med mobilen, smart han är med tanken på ficktjuvarna....Det måste vara någonting med dig martin eftersom ladyboys dras till dig eller om du dras till de vet jag inte....:/

2008-11-12 @ 10:48:43
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Martin

Ar sa trott pa ladyboys va? Maste bokstavligen talat brottas ifran dom. Hoppas inte ovriga Asien har samma mangd compilations...Jag sager for mycket hej ocksa... Vill prata med alla jamt.

2008-11-12 @ 10:57:45
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: maya

Du får sluta och vara social kanske?=P

2008-11-12 @ 11:18:45
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Martin

Oj... det går nog inte. Något jag får dras med livet ut. =)

2008-11-12 @ 11:20:26
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: maya

hehe...att sluta vara social är som att sluta äta.

2008-11-12 @ 11:26:45
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Martin

=)

2008-11-13 @ 10:33:24
URL: http://cmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!