Rafting i Chiang Mai

Mmm, rafting. Äntligen lite äventyr på resan. Tänker att nu när man är i ett litet land i Asien och ska köra rafting så måste det ju vara lite halvdant och farligt. Det är ju Asien! Tänker små bambuflottar och trasiga paddlar. Tänker på vattenormar och stora stenar. Tänker en konstig thailändsk guide med ärr i ansiktet för att han fått riskera sitt liv för att rädda turisters.

Tänker... inte på fem pensionärer och oss två i en AC buss mot floden. Ser en lapp som skryter med att inga olyckor skett det senaste tio åren. TIO ÅR!!! Va fan är det här Thailand? På Nya Zeeland flög vi upp med helikopter ihop med idioter till guider, som skrek att den som bryter ett ben får klara sig själv.

Floden var la okej. Men alltså, hallå Thailand? Det är på tok för mycket safety. Ni dödar ju allt det roliga. Vi vill ha alternativ på resor där man måste vara ung, dum och vältränad för att palla med.

Emellanåt var floden ganska fet faktiskt. Dom filmade dom värsta bitarna. I nästa klipp kommer jag få det se ut som det coolaste ni någonsin kan göra.

Men en annan som gjort en fruktansvärd massa utflytkter på Nya Zeeland och Australien säger. Ni har lång väg kvar för att mätta äventyrslusten hos ungdomar.Kommentarer
Postat av: maya

Ni får väl göra det där "svart"? (Skrattar) Om det går förstås, hoppas ni hade kul endå=)

2008-11-23 @ 13:56:30
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Erik L.

Du äventyrar på en flod i värmen, vi ligger till ankars utanför Porvoo i en ragnarök-liknande snöstorm och -8.Fan ta dig kort och gott!:P

2008-11-23 @ 19:32:41
URL: http://erikloose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!