It actually worked!!

Det ska gå. Du är inte förlorad. Det måste finnas någon som kan hjälpa mig? Dessa tankar cirkulerade i mitt huvud imorse. Idag skulle vi egentligen ta oss ifrån Kuala Lumpur. Istället så tog vi ytterligare en dag inne i city. Dagen ägnades åt min lilla helvetesmaskin till dator.

 

Har kommit på källan till viruset som heter win32-sal generator.  Det kom ifrån Sarahs lilla minneskort till kameran. Det fullständigt pumpade ut sig i datorn. Kunde verkligen se hur dessa små trojanska hästar red omkring och slog ner program efter program.

 

Tillslut kunde jag inte ens klicka på en bild för att bli varse om hur viruset slagit ut den funktionen också. Ingenting fungerade längre.

 

Vi hittade en liten skum dataaffär inne i ett shoppingcenter. Slängde upp datorn framför en liten malaysiansk datanörd:

 

- Kill it… >>The evil eye>>

- What?

- Kill this motherfucker.  >>Pressar pekfingret mot datorn>>

- Are you sure?

- Yes… I hate this thing. Delete it all. I don´t care anymore.

 

Efter tre timmar kom vi tillbaka och datorn var fabriksåterställd. Nu var det dags att hitta software. Gav datanörden en ganska schysst summa pengar för hjälpen och frågar om software.  Han stoppar ner sina ringit i fickan:

 

- Well… there is one guy in China Town. >>Mystiken var total…>>

 

Och se på fan. Tydligen finns det en liten ökänd datahacker inne i China Town som säljer allt vad man tänkas behöva i piratformat. Fick fråga fem pers innan vi hittade honom dock. Allting verkade väldigt hysch hysch när vi frågade om den mystiska software kinesen. Den sista vi frågade pekade in bakom en restaurang. Vi gick igenom ett kök fullt av svettiga fattiga invandrare som stod och hackade kyckling på löpband. Vidare in i någon slags liten gränd och hittade ett litet litet stånd.

 

Killen hade tusentals program. Hittade det mesta jag ville ha för en spottstyver. Vi hade visst hittat killen som alla andra som sålde filmer och program på gatan kom och köpte av. Ville ha ett kort på honom där vi skakade hand:

 

- Ehh, well… I do sell a couple of thousands illegal programs here. I’d rather you didn´t take a picture.

 

Fair enough. Sitter nu med lite extra hopp om att kunna fortsätta använda min dator. Bilder kommer när jag inte sitter vid min egen dator om det är Sarahs kamera. Ska köpa en egen snart.

 

 


Vattenpipa med banansmak. Det är sånt man sysslar med i dessa muslimska länder då alkohol är omoraliskt...

 


Kommentarer
Postat av: Chriz

Kill this motherfucker. >>Pressar pekfingret mot datorn>>- Are you sure?- Yes… I hate this thing. Delete it all. I don´t care anymore.haha , fan vad bra.Couldnt have said it better myself dude.

2009-01-29 @ 22:09:24
URL: http://chrippz.blogg.se/
Postat av: Martin

Shoo!

2009-01-30 @ 13:15:01
URL: http://cmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!