Tillbaka igen.

Charter är som upplagt för att sluta tänka. Apollo är experter på att idiotförklara precis allting och begreppet swedish white trash tillsammans med charterfail har fått ny innebörd. Tiden då någon städar mitt rum varje dag är slut. En kunglig känsla. Jag kastar en kalsong här. Om en timme kommer den sedan ligga där. På min nybäddade säng. Livet har varit värre.

Tre böcker och oändliga timmar av poispinning. Min hud har färgen fräsch, frisk och frodig. Mitt kulturintag av vederbörande land är likamed noll. Verkligen noll komma noll. Det såg Apollo till första dagen med citat "En spaupplevelse på något av våra rekomenderade hotell!" slutcitat som var det enda jag hörde om vad som kulturellt kunde erbjudas.

Nu laddar jag inför mitt nästa stand up gig på 5 minuter i Linköping. Flippa, jag vill flippa på scen.

Datum 10 september. Plats Café M. Första man går upp på scen 19.30. Var där minst 45 min innan. Dom tar endast in 75 pers.


Det här tricket har tagit en miljon timmar att nästan lära sig. Snart så...


Kommentarer
Postat av: MiiaGud så snygg du är Martin!

2009-09-10 @ 01:10:02
URL: http://lifebymia.blogg.se/
Postat av: Miia

haha jasså det säger du :P

puss ;)

2009-09-10 @ 01:25:29
URL: http://lifebymia.blogg.se/
Postat av: M

Tillbringade nyligen två veckor i Alanya. Åkte charter med Fritidsresor. Frågade guiden hur mkt Hamemet kostade genom dom, 14 euro sa dom. Då frågade vi vad det kostade om man gick dit själva, utan några mellanhänder.. Ingen aaaaaning sa dom. Vi gick dit själva, utan mellanhänder.. 10 euro. Dom ska inte inbilla mig att dom inte vet att dom lägger till massa avgifter, "transfer till hamamet" etc. Vi bodde fem minuters gångväg från detta hamamet och det fanns flera som fanns ännu närmare. Andra gången i Alanya för vår del. Sista gången som vi åker på utflykt. Massa bluff o båg hela tiden. Roligare att ta lokalbussen själva och utforska.Tror du det går att hitta saker för att börja med Poispinning här i tråkiga bleka Sverige? Du får la ta dig neråt Halmstadtrakten så jag får prova på om inte annat.

2009-09-10 @ 01:40:46
URL: http://meican.blogg.se/
Postat av: Martin

Haha, japp charter is the shit såklart. Jag säger bääää och är ett lamm. Där borta står en ko med hela sin familj och säger mu.Alla älskar vi att leka boskap.Poispinning är min räddning i livets dystra stunder.http://www.homeofpoi.com/Där köper jag alla mina grejer på.

2009-09-10 @ 11:00:03
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Nils

Snygga badbrallor broder=) hahah känner jag igen.. I call u tomorroWW!

2009-09-10 @ 22:50:44
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!