La Zona.

Det händer grejer deluxe just nu. Vi kom till ett ställe som heter Santa Teresa som ligger på den nordvästra delen av Costa Rica och vid första anblick kändes det lite turistigt och dyrt.

 

Däremot chansade vi på ett lite finare ställe och började snacka priser. Ibland är det märkligt hur rätt man träffar för vi hittar den gulligaste kvinnan i stan som ville hjälpa till med precis allt.

 

Rummen här kostar egentligen 135 dollar per natt och vi fick det till 22 dollar i 22 dagar. Vi nämnde att vi vill börja leta efter lägenheter och idag slöt vi en deal för fyra månader framåt.

 

Hotell Dreamcatcher

 

Jag nämner att vi vill snurra eld och efter två dagar har vi träffat vänner som både är Ticos (slang för Costa Ricaner), folk som bor här och flera framtida jobb som eldartist.

 

Imorgon ska vi till restaurang Jaho sen på söndag är det en öppningsfest för högsäsongen på ett av de största ställen här. Hotellägare, barägare och the people who fix stuff kommer vara där.

 

Margo som kvinnan heter som äger stället här gick i god och sa att jag och Tedde är ”the best spinners here” och vi blev inbokade direkt.

 

Förutom det så har vi fått tillgång till ett av hotellens strandyta att hålla kurser i eldpoi. Vi träffade en snubbe i Montezuma som hade poikurser för 500 dollar i veckan och varje dag hade han mellan 2-6 elever.

 

Så nu har vi en tvårumslägenhet med AC, balkong och 50 meter till stranden. Möjligheten att starta en business med det vi älskar att göra mest i livet, men bäst av allt är ändå folket vi redan träffat här i paradiset.

 

Det har varit några intensiva dagar men nu är allt betalt och klart fram till mars. Nu gäller det bara att komma igång med en business och videoklipp.

 

Igår stod jag på en enorm strand med helt stjärnklar himmel, några kalla bärs, varsin cigarr och emellanåt snurrade vi eld för att underhålla varandra.

 

Livet är bara för bra för att vara sant just nu och vi är officiellt i La Zona.

 

La Zona deluxe…

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Hrm.

Det är en halvmeter snö här. Ibland minus tjugo grader. Tåg och trafik är i fullständigt kaos och alla hatar alla.Riktigt svenskt och mysigt.

2010-12-04 @ 01:57:36
Postat av: Hrm.

Vänta lite nu... du bloggar alltså hemifrån nu. Boende och allt. Du är helt enkelt en vardagsbloggare. Ser fram emot bilder på din middag och bilder på dagens outfit. Varje dag.

2010-12-04 @ 12:11:44
Postat av: Anonym

Hårresande läsning, låter nästan för bra för att vara sant =)Och "Hrm" levererar som vanligt!

2010-12-04 @ 13:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!