Jag bubblar av gladje!

Jag sitter pa en resebyra just nu och ska antligen boka upp min Australien resa till max. Jag vet inte ens vad han heter, han har en svensk flickvan och jag ska alldeles strax lamna over i runda slangar 17000 kronor sa jag far uppleva Australien lite.

Ska aven boka om min flygbiljett ikvall hos Kilroy Travels sa jag far stanna kvar i Australien mera och kortar ner min vistelse pa Nya Zeeland.

Jag haller pa att uppgradera min resa till nagot helt otroligt. Det kommer bli helt overkligt roligt tror jag och jag vet nu vad jag ska gora pa nyarsafton.

Jag ska till en liten o, det ar full moon party och Benny Benassi kommer dit for att agera DJ... Jag ska demonstrera mina kanslor med en rorelse, ta kort och lagga in den har saklart. Jag faktiskt gick ner pa kna har inne pa resebyran nar han sade att det finns biljetter kvar. Jag gjorde givetvis bicepscurl yes tecknet om och om igen.

Benny Benassi live.... Ja, jag ryser i detta ogonblick.


Kommentarer
Postat av: Maria Vuitton

Gud vad härligt!

2007-12-04 @ 05:22:01
URL: http://www.mariavuitton.blogg.se
Postat av: Maria Vuitton

Mmm måste börja planera! Har bestämt att det här ska få bli min sista vinter i Sverige. Orkar inte mer! måååste iväg :D Någonstans!

2007-12-04 @ 05:32:13
URL: http://www.mariavuitton.blogg.se
Postat av: Martin

Det ar det. Har aldrig sett fram emot nagonting sa mycket som jag gor med det har just nu!

Han star bakom mig och bokar upp varenda hostel varenda bussresa, hela kitet. Jag behover bara byta klader da och da, laga lite mat och knappa av kort framover!

2007-12-04 @ 05:32:20
URL: http://cmj.blogg.se
Postat av: Emma

najsigt ju!! =) ha de bra!

2007-12-04 @ 05:33:22
URL: http://thabojan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!