Kukukuku stammen i Papua Nya Guinea

Utdrag ur boken Blink...

 

"Han undervisade i psykologi på Princeton och Rutgers och var författare till boken Affect, Imagery, Consciousness, ett fyrabandsverk så svårgenomträngligt att läsarna var uppdelade i två läger: de som förstod böckerna och tyckte de var lysande och de som inte förstod dem och tyckte de var lysande." sid 172

 

Alltså det är då man har lyckats! Det här handlar om Silvan Tomkins. Han är känd som en tankeläsare pga hans unika förmåga att tyda ansiktsuttryck.

 

"Ekman hade genom efterforskningar kommit över trettiotusen meter film som hade tagits av virologen Carleton Gajdusek i Papua Nya Guineas otillgängliga djungler. En del av filmbilderna visade en stam som kallades South Fore och som bestod av fredligt sinnade och vänliga människor. De övriga tillhörde stammen Kukukuku, en grym och mordisk stam med en homosexuell rit i vilken det krävdes av de förpubertala pojkarna att de skulle stå stammens män till tjänst sexuellt." sid 174

 

Ok... Jag är otroligt glad att jag INTE är medlem i KUKUKUKUKUKU stammen!! HAHAHAHA... Ska tacka någon varje dag för att mitt största problem just nu i hela världen är två tallrikar disk.

 

Tomkin fick se en film med dessa stammar och direkt efter filmen gick han fram till filmduken, pekade på South Fore stammen sa att dom är snälla och att (alltså Kukukuku vad fan är det för namn?) Kuk stammen var jättegay.

 

Ekman blev hänförd över Tomkins förmåga att se hur gay en stam kan bli!

 
- Oh, so that's the gay tribe?

- Yeah? There totally gay! Waaaaay out there?

- Why?

- JESUS CHRIST! Can't you see? Look at there faces! They have make up, and lipstick god dammit!

- Oooohh. You have such perception Tomkins. I wish I could be as good as you.

- Oh well. I have written a book about it.

- About gay men?

- Ok, my job here is done? I'm leaving.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!