Skriker sjömän?

Min dator är trasig, jag blir inte ofta ensam längre. Har lite svårt att fasa in på humorhumöret, imorgon ska jag däremot snitsa till några riktigt roliga historier.

Ljudnivån på min röst har börjat sänka sig också. Mor och bror klagar på det när jag kommer av båten. Det beror kanske på bullret ombord, eller så är jag bara glad. Undrar om fler sjömän gör så när dom kommer hem? Skriker istället för att prata.

Hmm...

Kommentarer
Postat av: sunniva

jag är ingen anhängare. jag läser inte ens henne blogg så ofta. men meningen var väl att HON ska se din kommentar? eller har jag fel? och hon har sanerligen läst den men inte valt att publicera den. vad gör det? hon har ju läst den.. det var väl det du ville?

2007-10-24 @ 14:42:59
URL: http://sunniva.blogg.se
Postat av: ' Jessica

angående komentaren du skickade till mig, så är jag ingen anhängare. Det jag skrev var bara det att jag tycker hon ska få göra precis vad hon vill på sin blogg, det är upp till henne. Bara för det är jag inte Egoinas anhängare.

2007-10-24 @ 15:08:27
URL: http://jessicapersika.blogg.se
Postat av: Sandra

Nä och det var inte heller det jag sa. Det jag sa var att det är FEL att utmärka nån speciell i en kommentar och dessutom skicka den till flera stycken. Jag är inte heller "Egoinas anhängare", jag tycker bara du gör jävligt fel.

2007-10-24 @ 16:53:34
URL: http://chiicka.blogg.se
Postat av: Linda

Gällande ditt blogginlägg så vill jag påtala att min sjöman absolut ej skriker när han kommer hem från en törn. Kanske bara är du? Eller så är din båt en skrikbåt? Om alla skriker och har hög
röst så skriker man ju själv menar jag för att höras. Så gör iaf jag när jag snackar med min mormor....

2007-10-24 @ 17:35:58
URL: http://bakspegeln.blogg.se
Postat av: M

det gör dom. det kan jag skriva under på!

2007-10-24 @ 18:54:26
URL: http://lillmalin90.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!