Filmklipp: Rafting, moppar och pandor i Chiang Mai.

Som ni ser är detta del 5. För att se alla klippen efter varandra klicka här. Kommentera ärligt. Kommentera mycket!


Bilder ifrån Laos
Och så har dom gott kaffe i Laos!!!

Sexturisten som tog på mig.

Vi tog en minibuss ifrån Chiang Mai till Chiang Kong. Älskar verkligen dessa Chiang namn. Alla frågar vart man varit hela tiden. Men ingen kan hålla reda på alla olika Chang Pang Loprabonger så alla har varit överallt.

Nils har också skrivit om denna busstur. Klicka här om man känner för att läsa ännu mer om en...bussresa. =)


In the shadows you can see... (höjer mitt ögonbryn)

 

Vi sätter oss på bussen och nu som vanligt hoppas man ju på en snygg tjej bredvid mig. Men ja, Nils fick fem tjejer och jag en tysk sexturist. 

- Yipee… >>Vevar lite med fingret i luften.>>


- Hello, where are you ze from? >>Den grövsta tyska accenten I mannaminne.>>


- Sweden. You?

 

- Deutschland! >>Duh…>>


Nils skrattar och har skitkul ihop med sitt sällskap av två holländskor och tre Irländskor. Min sexturist slutar aldrig prata. Sen är han en av alla dom idioter på planeten som inte vet om den oskrivna regeln på avstånd medan man pratar. En sån där som prompt ska ha sitt fejs skitnära ditt. Den här killen slog dock rekordet.

 

- And zen I was in Laos for two weeks. But I didn’t like it. Zo I went zo Cambodja. >>Ett tyskt ansikte närmar sig.>>


- Okey? Why didn’t you like i…

 

- And then I went to ze south of Cambodja. But I didn’t like it so much. >>Tre decimeter and closing. Hmm, om jag trycker mig mot rutan kanske han fattar att han måste backa.>>


- Okey? Wh… >>Två decimeter...>>


- Zo I went to Vietnam. To Hanoi. But I didn’t like it very much. >>Why is he so close?! Why can’t he just back off!!!>>


Tyskens ansikte är två decimeter ifrån mitt. Har inte en aning om vad jag ska göra. Äcklet bara babblar om vart han rest hela tiden men berättar aldrig varför. Varför berättar han aldrig varför för?! Åh herregud,  nu flyttade han hela sin kropp också. Nej… NEJ!!! HANS LÅR TOUCHAR MITT LÅR!!!


- And zen I went to ze big wall in China… >>LÅR!!! HANS LÅR RÖR VID MITT!!!!>> But… I didn’t like it.

 

- Nils…

 

- And zen I went to Japan… Bu…

 

- Nils! Kolla in killen här!!! Jag blir ju för fan våldtagen här!!!

 

Men Nils gör ingenting för att rädda mig. Han viskar bara till alla andra i bussen att kolla på mig hur äcklet snart komm…

 

- Why are you talking in swedish?

 

- Ehh. >>Tänk snabbt, tänk snabbt.>> I asked for the time?

 

- Oh… >>Nej… hans hand började just inte gräva i sin ficka. Den liksom glider sakta nerför mitt ben innan han får upp en mobil.>>


- We have approxomently four more hours of this bus ride… But that’s okey… I like riding with this bus…  >>And there I just saw the creepiest look in my entire life. It was the look of the german gay sextourist aiming for his prey...>>


Ingen kan nu någonsin säga att dom åkt en jobbigare busstur. INGEN!!! Äcklet bokstavligen satt på mig i fem timmar och bara stirrade in i sidan på mitt ansikte. Ibland blåste han mig i örat och “plockade ” sakta upp sin mobiltelefon. Om ni ursäktar så ska jag gå och spontanspy bakom en krukväxt.

 


Inside and out.


Thailand!!

Laos!!

By the Mekong I travel.

Laos is the shit. I alla fall att ha lamnat Thailand gjorde susen for den har resan. Senaste tre dygnen har vi traffat fler manniskor an vad vi gjort pa hela resan hittills.

Har under dagen redigerat ihop ett klipp om Chiang Mai som kommer upp inom kort.

Diggar annars den forsta riktiga dialogen med nagon fran Laos. Vi kliver av baten halvvags till Luang Prabong. Vi har akt flodbat i 8 timmar och ska overnatta i en liten ort jag tror heter Pak Beng nagonting. Folk slass om att fa turister till just sitt guest house. Innan jag ens hunnit kliva av baten:

- Free boom boom if you stay here.
- No, it's okey. Were gonna wait for our friends fir...
- Free marijuana, just for you!
- Dude, it's okey. Were wait...
- Free Opium!!!
- No... thank you.
Hade man haft en san har landgang i Sveirge hade folk ramlat i hela tiden.

The eyes are in there...

Batresan tog tva dagar totalt med ovarnattning halvvags. Det var trangt och svart att hitta en bekvam position. Men med najsa latar pa Ipoden och en solnedgang over Mekong... Kan inte saga att jag klagar pa livet just nu.

Vi drar till Laos.

Har en massa roliga inlägg på g. Tiden har dock gått åt till att faktiskt ha semester här i Chiang Mai. Om två timmar sitter vi på en minibuss som ska ta oss till gränsen mot Laos. Där ska vi hitta en båt som ska via Mekong floden ta oss in i landet.


Lina var en så fruktansvärt rolig brud. Tack för en kväll full av skratt och race med Tuk Tuks!!

Bilder på Martin när han ler.

Fick ett mail. Det stod att personen inte kunde hitta en enda leende bild på mig här. Grejen är att det är endast tjejer som kan få till ett bra leende på kort. Killar ser ut som miffon.


Psykadeliska ögon.

Minns första tävlingen med dessa ögon. Det hela går ut på att man ska en skitjobbig hög dödsmetall låt i bakrunden. En person som står och knäpper med fingrarna i örat på dig. Sen har du endast fem sekunder innan du måste ha hittat ögonen.

Så här gjorde jag på båten. Efter den där magiska gränsen på 6 veckor och att man blir schizo. Hade mobilkameran med med och en mp3 spelare. Tryckte in Slipknot i örat på kapten och tvingade han hitta ögonen... Mmm, memories.

Rafting i Chiang Mai

Mmm, rafting. Äntligen lite äventyr på resan. Tänker att nu när man är i ett litet land i Asien och ska köra rafting så måste det ju vara lite halvdant och farligt. Det är ju Asien! Tänker små bambuflottar och trasiga paddlar. Tänker på vattenormar och stora stenar. Tänker en konstig thailändsk guide med ärr i ansiktet för att han fått riskera sitt liv för att rädda turisters.

Tänker... inte på fem pensionärer och oss två i en AC buss mot floden. Ser en lapp som skryter med att inga olyckor skett det senaste tio åren. TIO ÅR!!! Va fan är det här Thailand? På Nya Zeeland flög vi upp med helikopter ihop med idioter till guider, som skrek att den som bryter ett ben får klara sig själv.

Floden var la okej. Men alltså, hallå Thailand? Det är på tok för mycket safety. Ni dödar ju allt det roliga. Vi vill ha alternativ på resor där man måste vara ung, dum och vältränad för att palla med.

Emellanåt var floden ganska fet faktiskt. Dom filmade dom värsta bitarna. I nästa klipp kommer jag få det se ut som det coolaste ni någonsin kan göra.

Men en annan som gjort en fruktansvärd massa utflytkter på Nya Zeeland och Australien säger. Ni har lång väg kvar för att mätta äventyrslusten hos ungdomar.Vi har åkt moppe i bergen.
Vi badade vid ett vattenfall.

Äntligen har dom psykedliska ögonen letat sig tillbaka!!

Jag sprängs ibland i bitar...

När jag var på Aftonbladet så kom vi snabbt in på ämnet pirater. Själv har jag ju då sett pirater och nu när pirater är på tapeten hos Aftonbladet. Så frågade dom mig ifall jag inte kunde prata om dessa pirater framför kameran lite.

Givetvis!!

Det är bara att första gången vi filmar och Nils intervjuar mig lite så gör vi det i motljus. Allt blir skit. Jag skriver 'armsvett' med tandkräm över hela badrumsspegeln. Mailar till Aftonbladet att imorrn fixar vi det. Det är lugnt får jag som svar.


Vi drar upp långt upp i bergen med moppar hela dagen. Längst upp i bergen är det svinkallt och vi hade bara T-shirt och shorts. Så vi drar ner igen. Vi drar till Starbucks för där finns det en bra bakrund till klippet. Bygger ett stativ och sätter på kameran.

Hinner prata en minut innan batteriet dör...

Bilden visar sekunderna innan jag fullständigt flippar. Nils kastar sig efter kameran och jag fullständigt sparkar sönder hela stativet. Kvinnan i bilden springer iväg i fruktan för sitt liv. Jag står och försöker lugna ner mig. Nils asgarvar. Vi gör en getaway på mopparna.

Måste försöka hitta sätt att lugna ner mig. Att aggressivt köra omkring på en moppe och skrika hora till slumpvalda thailändare är ingen bra metod. Tillbaka på hotellet så visste jag inte vad jag ska skriva till Aftonbladet och blir bara mer arg.
Försökte hitta saker att ta sönder för att lugna ner mig. Hittade då en massa små festisar i kylskåpet. Började systematiskt stämpla dom inne i badrummet så nu luktar det anannas där inne. Gick lös på ett par gamla strumpor och slet dom i småbitar sen tömde jag resten av tandkrämen på spegeln.

Måste hitta ett effektivt sätt att lugna ner mig.... Några tips?

You laj this shit?

När Nils låg sjuk så finkammade jag närområdet för att hitta en såkallad recovery kost. Vi har fått olika tips här på bloggen om vad man ska äta efter att ha varit magsjuk. Och gissa vad jag hittar?! Ett all organic food place där arga håriga vänsterfeminister (no hard feelings) och yoga nördar sitter och äter tofu!!!

- Okej! Jag leder vägen. Det är skitnära! Värsta nyttiga sakerna!
- Mmm... okej... >>Inte alls lika glad som jag.>>

Har ni någonsin sett ett nyttigare ställe än det här? Fresh fruit all the way!!!

- Kolla va?! Värsta nyttiga ju!!
- Mmm... värsta.
- Kom här och sätt dig. Martin fix the food.

Servitrisen kommer in med te. Och inte vilket te som helst utan japanskt grönt superte!!!

- Smaka nu Ni...
- FY FAN VA ÄCKLIGT!!! >> Fullständigt sprejar ner mig och servitrisen med skiten.>>
- You don laj? >>Servitrisen ser helt förskräckt på Nils.>>
- LAJ?! LAJ?! IT TASTES LIKE GRASS WITH SHIT IN IT!!!!
- Lugn nu Nils. Fan det nyttigaste på menyn ju. Det ska ju typ massera kroppen inifrån. This is like massage inside body right? Like you told me yesterday?
- Yes. Laj massaaaaa insaj. >>Kroppspråket gör det mesta talandet.>>

Jag ser på Nils när han sippar och tänker... otacksamme jävel.

- Martin... har du smakat det här?
- Nej. Får smaka lite då. Kan la inte va så >>sippar>> WHAT THE FUCK IS THIS SHIT?! >>Sprejar ner Nils, servitrisen och en liten hund som låg och sov bakom Nils.>>
- You also don laj? >>ledsen servitris...>>
- WHO CAN LAJ THIS?
- Oooohhh... I give you somthing else. >>Servitrisen springer iväg och kommer tillbaka med lite juice.
- Mmm, fruit juice! >>sippar>> Shit va god den här va. >>Nils läppar blir glada igen.>>
- Tack Nils. Visste att du skulle gilla det.
- You laj?
- Yes, we laj alot.
- Riktigt bra ställe det här Martin. Gjorde du bra. Känner mig genast bättre.

Och vi fortsätter dagen med några grön te fläckar här och var.Hur botar man matförgiftning?

Nils har börjat friskna till. Tack för alla tips om magsjuka!! Vi har haft sjuksköterskor som givit sina bästa tips i två olika inlägg.

Ett inlägg med bra tips.
Ett annat inlägg med fler bra tips.


Då kan vi snart gå tillbaka att dricka whiskey med orm i!

Gaaaaaahahahahahahahaha!!!!

Isabelle har kommenterat. En tjej i gänget från stockholm vi hängde på Koh Samui och Koh Pha Ngan. Klicka på kommentaren för att komma till inlägget.Och till vänster här har vi hennes pojkvän Oskar. Kan se Oskar som säkert nu gått ner på knä av skratt.


Filmklipp: Full Moon Party på Ko Pha Ngan

Vi hade så fruktansvärt lite råmaterial pågrund av regnet. Det krävdes lite tankearbete för att klistra ihop det tillslut. Åkte en kväll in till våra vänner från stockholm för att få filmklippet med eldhopprepet. Köpte en reklam DVD på stan för att få några bilder med sol i sig. Sen hade vi flyt med fint väder vid matmarknaden.

Har länge velat använda låten på slutet till något. Att det blev till en ravefest på stranden var ganska otippat. Men känslan blev rätt schysst ändå. Det är Melpo Mene med Hello Benjamin. Tack Jocke för den låten.Dubbelklickar man på youtube skärmen så kan man välja att se den i hög kvalité.


Klicka här för att komma till Mitt Klipp.


Gillar du klippet. Då klickar du på bilden här sen siffran. Pusha.se är en bra sida faktiskt.

Nils är matförgiftad

Vaknade klockan 4 inatt av att Nils ligger och spontanhulkar i papperskorgen. Vaknade klockan 6 igen för att höra samma sak. Fan då... Säkert den där Pad Thaien igår.


Nils som var så nöjd över sin nya T-shirt också.

Klockan 8 sa han sina första ord. Ligger där i fosterställning och spyr ner i papperskorgen bakom sängen. Vänder sig om:

- Martin...
- Ja fan, hur mår du kompis? Ska jag styra upp lite yoghur...
- Alltså tänk att ha varit ombord i Exxon Valdez när den gick på grund.
- Nils... du spyr.
- Nej men alltså tä... vänta. >>Spyr. Torkar sig om munnen.>> Men sköt inte den kapten sig själv?
- Vad åt du igår egentligen?
- Sköt han sig?
- Inte en fucking aning. Om inte han gjorde det gjorde väl greenpeace det åt han.
- Googla...
- Va? Du är matförgiftad Nils. Jag fixar lite vatten.
- NEJ! GOOG... >>Spontanspyr. Torkar sig om munnen.>> Googla först sen ta med den här spypåsen. >>En genomskinlig påse... ja, det var jätteäckligt.>>
- Det där är jätteäckligt Nils.
- Sköt han sig eller?!
- Ja ja, jag googlar. >>Smattrar loss på keyborden.>>
- Bra.

5 min.

- Tror inte det. Hittar inget om det i alla fall.
- Fan då... Ta spypåsen nu.


Ja, så här bor vi i alla fall.

Meddelande till Nils föräldrar:

Jag kommer ta hand om eran son. Jag själv är helt frisk och kan springa ärenden. Kommer inte lämna eran son på rummet en längre stund. Blir det inte bättre efter tre dagar kontaktar jag läkare. Vi har AC på rummet så vi får den temperaturen som känns bra. Tvingar i han vatten regelbundet och ska försöka få han äta så fort som möjligt.

Meddelande till övriga läsare. Nils föräldrar kan sluta läsa nu:

Alltså... det är verkligen skitäckligt. Hittade ingen papperskorg till den där spypåsen heller. Finns ju inga papperskorgar någonstans i det här landet!! Lade påsen utanför rum 403. Hehe... kan verkligen se det när folket sladdar ut, tar sönder påsen och ramlar i innehållet.

Det är verkligen skitäckligt...

Någon som har tips på att bota matförgiftning förresten? En kopp svart kaffe kanske?

Lite bilder ifrån Chiang Mai.

Nils har lagt upp bilder ifrån dagen. Lite marknad och en massa asiater. Ska ladda upp ett klipp som blev klart under dagen nu.

Klicka f�r att st�nga bilden
Till inlägget med bilder.

Chiang Mai är riktigt bra.

Vi älskar Chiang Mai. Det är hälften så dyrt och riktigt lugnt för att vara en stor stad. Vi stod helt mållösa och såg att vi hade pengar kvar när vi kom tillbaka till rummet.

- Öj kolla! >>Pekar ner i handen.>>
- Va!? Är det sant? Pengar kvar? >>Båda två helt jävla förvånade. Ett stort bevis på hur fruktansvärt dålig koll vi har på precis allt.>>
- Excuse me? Excuse me? >>En städtant springer ifatt oss på hotellet.>> You dropped this! >>Vevar fram en 1000 baht sedel till oss.>>
- Shit! Thanks!
- Whow! Helt sjukt ju. Ännu mera pengar kvar!!!
- Fast vi blev ju fortfarande lurade på pengar i Bangkok... >>Ingen av oss kommer någonsin komma över det. Varje gång pengar nämns kommer flashbacks bilder på minigrisen fram...>>
- Jävla minigris.
-
Lugn nu Nils.
- FUCKING MINIGRIS!!! >>Städerskan vänder sig om.>>
- It's okey! It's just the minigris that's haunts us. >>Gör lugnade rörelser emot henne.>> Nils, skärpning, det är ingenting vi kan göra åt.
- Ska skära något rostigt i dig... >>Nils ögon skiftar i olika röda färger...>>

Fast det saknas fortfarande folk. Var ute på stan nyss och kolla läget... Eller ja. Okej då. Jag ska vara ärlig. Vi hittade faktiskt en folkhögskoleklass ifrån Norge ikväll. 20 stycken brudar som stod och pratade med oss. Sen gick dom. Känner mig ganska värdelös för att jag fick ett nummer eller nåt.

Nils säger att det är ju faktiskt helt mitt fel att jag inte fick en lockdown. Det får mig att må ännu sämre. Så därför ska vi ut på fest imorrn. Chiang Mai ska tydligen börja försöka styra upp något slags Full Moon liknande grej ute på något fält i närheten.


Vi har tagit på tok för lite psykedeliska ögon kort... Skäms lite.

En annan sak om Thailand. Det finns hur mycket ris som helst men inget har letat sig ner i saltkar. Kolla det. Precis allt salt ni hittar på restauranger har kladdat sig fast.


Hela Thailand har hängt upp såna hära gula lampor för att hedra Kungens avlidna syster. Här skrek jag till Nils att vi skulle göra psykedliska ögon. Nils sa att han värnar om sitt liv för det fanns beväpnade vakter runtkring oss.

The life before and after...

Kostade 90 baht. Helt okej. Blev en rolig film också!


Inte nöjd.

Jättenöjd!

Issa

Sitter och tänker tillbaka på Koh Pangan. Issa var väldigt noga med vilka bilder som skulle läggas upp på henne. Det syns lite orange färg på hennes axel. Det är en snopp som hennes pojkvän ritade dit i neon färger på Full Moon kvällen. Vet inte vilket jag skrattar åt mest idag.


Party on Issa!!

Vissa mail är bara för mycket.

Mailat med Aftonbladet idag. Dom ska göra en artikel om mig och klippen nu. Alltså, det går fan inte skicka sånt till mig ibland. Det är bara för orgasmerande helt enkelt. Fick tips om filmklipp de vill vi ska göra också. Imorrn blir det brainstorming hela dagen.

Ska ner och skrika i receptionen nu. Naken...

Dör datorn dör jag...

Ett stort problem har dykt upp. Det har hänt någonting med datorn. Den blir bara segare och segare för varje gång den startas, att redigera klipp börjar bli riktigt segt. Egentligen är det väl ingen överraskning heller.

Dessa klipp jag gjort hittills. Vad jag spillt blod för att vissa ska bli klara. Precis allting har kraschat för mig. Kameror, datorer och hårddiskar. Vet i fan om jag pallar med att datorn kraschar just nu. Vill så gärna göra dessa klipp.

Dör datorn dör jag...


Redigerar på tåget. Fan, den får inte försvinna.

Efter 40 timmars resande är du en lök.

Den 15 november klockan 11:00 så bestämde vi oss för att lämna Thailand.


Färja: Koh Samui - Chumphons hamn, 12:40-17:00

Buss: Chumphons hamn - Chumphons tågstation, 17:15 - 18:30

Nattåg sovkupé: Chumphon- Bangkok  20:20 - 05:15

Tåg: Bangkok- Chiang Mai, 09:30-22:30


Vi är nu i norra Thailand på gränsen till Laos i staden Chiang Mai. Har hört att det finns rafting i närheten av Chang Mai. Dit ska vi. Synd att ficktjuven snodde min vattentäta kamera. Ska se om jag kan hitta en ny här.


Blev fan sjösjuk... pinsamt.


Våran kompis på första tåget! Vi döpte han till Tiger.


Passade på att ta ett kort innan svettlökarna började toucha varandra.

Full Moon - 20 000 pers

Full Moon Party på Koh Pangan. Hur mycket människor kan man få plats på en strand? Hur många däckade människor orkar du kliva över innan du börjar kliva på dom? Det är en sån sjuk fest egentligen.

Var säkert många mer än 10 000 pers den kvällen. Gick knappt att röra sig. Därför är det roligare dagarna innan Full Moon, men att vara där på dagen är ju lite som julafton för en som mig.


Vi lyckades hålla ihop i en timme ungefär. Det räcker att gå två meter åt fel håll så är alla borta. Träffade en otrolig massa människor. Försökte dansa tills solen gick upp men var för trött för dagen innan. Så det blev en tidig kväll runt 04. Gillar inte direkt fyllerapporter därför låter jag min Full Moon få vara min.  Bara min...


Roligast under kvällen var när Nils gick efter Gurra för att hämta en grej i bungalowen. Grejen var bara att det var fel bungalow. Det var hos en prostituerad ladyboys bungalow. Gurra som gick framför fatta ingenting. Gick in, tände lampan och fortsatte in fem steg till.


Nils står och pratar med några innan han vänder sig om för att gå in. Precis när han vänder sig om och ser in i det ljusa rummet, och jag citerar.


- IT BURNS!!! MY EYES!!! IT BURNS SO MUCH. OH PLEASE DEAR GOD WHY DID I JUST SEE THAT!!

  

Gurra fattar fortfarande ingenting och bara står inne I rummet. Nils gav järnet ner till stranden och började tvätta sina ögon med saltvatten.


Nils dagen efter:


- Och så gick jag in va? OCH SÅ SER JAG EN LJUBOMIR VRANJES LOOKALIKE LIGGA PÅ KNÄ FRAMFÖR NÅT JÄVLA RANDOM FETTO?!!

- ÅH FY FAN!!!

- JAG VET!!! FAN JAG VILLE BA SPONTANSPY RAKT UT!?Slutat regna...

Det har slutat regna... Sprang rätt i ut vattnet endast i kalsongerna imorse. Nu känns allting rätt igen!


Jag sänkte en ficktjuv. Sen blev jag rånad.

Detta eviga festställe. Det är så fruktansvärt sjukt egentligen hur det finns små platser på jorden där det verkligen är fest jämt. Igår såg jag en killes kläder börja brinna för han hoppade rakt på eldringen istället för igenom. En annans ögonbryn som försvann för han skulle bara tände en cigg på eldlimbo staven och ramlade.


Jag blev för första gången ficktjuvad på min digitalkamera. Var så duktig och hade den i en kedjeficka. Sen så fort jag lade den i den vanliga fickan började tjejer dansa bakom en. Kände den första handen slinka ner i fickan. Henne sänkte jag direkt av irritation över alla ficktjuvar. Inget jag är stolt över idag direkt. Förlåt...


Sen var det ingen tjej. I så fall en väldigt biffig tjej. A ladyboy helt enkelt.


Andra gången så var det tomt i fickorna. Inget att gråta över. Kan väl tipsa alla som ska till Full Moon på Koh Pangan att inte ha något av värde på sig. Nils badade med sin mobiltelefon tillexempel. Något jag skrattade jättemycket åt dagen efter.


Sen måste jag sluta åka motorcykel hem. Gjorde det inatt igen med en kille som inte hittade dit jag skulle. Vi körde runt i en halvtimme tror jag och letade.


I alla fall så är det ikväll det gäller. Vi har kört hårt varje dag  från 20-21 till 06-07. Ikväll är det festernas fest, ikväll ska det flippas. Vi funderar på att faktiskt ta med filmkameran. Det hade varit roligt att visa hur fruktansvärt mycket folk det faktiskt är här. Fast ja. Risken finns ju att den kameran också försvinner.


Då hade jag börjat gråta...
Typ alla kort som finns kvar. Fan då... Hade en massa skitnajsa kort.

Nu regnar det fan underifrån!!!

Okej. Nu har vi upplevt alla former av regn möjliga. Det sjukaste var när det kändes som om regnet kom underifrån. Vi stod och lackade i en vattenpöl, sen kom det en sån fruktansvärd skur, att vi inte visste vilket håll regnet kom ifrån längre.


Seriöst. Det måste sluta regna nu. Det är inget skämt längre.


Regnet måste sluta...

Vi har kommit fram till resans första kris. Själv vet jag att det endast är en tidsfråga innan det sker när man är två och reser. Vi är på Koh Pangan, det är en paradisö, det är en världskänd festö. Men... det regnar.


Det regnar och det är grått. Nils klarar inte av grått väder. Igår fick Nils resans första nervsammanbrott.


- MEN SERIÖST HUR JÄVLA LÄNGE KAN DET REGNA!!! >>Nils förstaord  när han vaknar.>>

- Mmm, det är sjukt. Ska vi se en film eller nåt? Finns ju fan inge o göra.

- Va fan, vi har ju sett tvåtusen filmer redan! Jag är ung! Jag ska festa! MEN... >>Nils kliver ut genom dörren.>> KAN DET SLUTA REGNA NÅGON JÄVLA GÅNG ELLER!!!

- Ja Nils! Skrik på regnet, det hjälper nog.

- AAAAAAAAAAAASS!!! Martin, jag vill ha äventyr. Men inte när det regnar, inte just nu i alla fall. Och kolla på dom är dropparna va?! Dom är ju stora som några slags jävla dupplobitar.


Sen helt plötsligt så slutar det regna.


- Vänta... det är inte sant! >>Nils vänder sig emot mig. Hans ögon tindrar av glädje!>>

- Men det är säkert som alla andra gånger. Det börjar nog snart igen.

- Äventyr!

- Okej... >>När någon av oss säger äventyr. Då lystrar den andre.>>

- Vi måste hinna med äventyr innan det börjar regna igen! Vi springer allt vad vi har åt det hållet och ser vad som händer!!!

- Okej! >>Vem vet, det kanske händer nåt på vägen.>>


Vi lubbar järnet nerför stranden i hopp om att finna äventyr innan det börjar regna igen. Men vi hinner endast 100 meter innan dupplodropparna kommer tillbaka. Nu bryter Nils ihop. Det här håller inte längre. Vi tvärvänder och springer tillbaka. Nils börjar skrika och sprattla i hopp om att det ska sluta regna.


Idag har varit en av dom svåraste dagarna hittills på resan. Vi har suttit inne i Bungalowen och kommit på olika saker vi vill göra. Men så fort vi öppnar dörren kommer ett hällregn över oss och depressionen kommer tillbaka. Vi försöker övertala oss att vi är på semester. Men nu har det fan regnat för mycket. Det här håller inte längre.


Regnet måste sluta...


Aldrig varit så rädd i hela mitt liv...

Plats: Koh Pangan. En ö på den östra sidan av Thailand.


Regn,regn och åter regn. Denna Full Moon Party ska visst vara den största på hela året. Och varje år är det tydligen likadant. Det regnar konstant innan festen, sen slutar det. Varför sätter man en riktigt stor Thailändsk festival under den värsta regnperioden?


Finns absolut inga kort att lägga upp heller. Föreställ er så mycket regn bara möjligt. Lägg till en palm och blöt strand på det så fattar man grejen. Inte värt att fota direkt... Inatt sket vi att det regnade och festade stenhårt istället. Man åker till en strand som heter Hatrin nånting och där är det fullt ut rave hela natten. Precis min mijlö. Stora högtalare och fullt av människor på stranden som dansar i timmar.


Fattar inte vad som händer när techno musiken börjar pulsera sådär. Går in i nån slags trance mode och kopplar bort hela övriga världen. Tycker det är så skönt att bara skita i allt ibland. Måste dansa loss hårt i minst 3-4 timmar om jag ska lyckas ta kontakt med människor sen igen.


Poliserna går tydligen också och lägger sig när det regnar. Så mot småtimmarn började slagsmålen lösa av varandra. Såg en tjej bli fullständigt misshandlad av fyra thailändare inne på en bar. Dom slängde ut henne medvetslös på gatan. Försökte hjälpa till lite men några andra lyfte upp henne och tog sig till närmsta läkare. Hoppas hon mår bra idag.


Själv kom ett par ryssar fram till mig på ett dansställe. Tror dom var mest avundsjuka på att jag hade en tjej att dansa med. Hatar aggressiva människor på krogen. Dom stötte in i mig och försökte få till något bråk. Vi gick och åt lite mat istället.


Fick skjuts hem av en liten thailändska på sin moppe runt 5 tiden. Lovar att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Det är cirka 15 minuter emellan ställena där och hon gav verkligen järnet. Sladdade till lite på en kvist en gång. Då trodde jag seriöst min sista stund var kommen.
Funderar på att skippa dessa fyllemoppar i framtiden.


Det är semester. Livet är underbart. Börjar bli lite less på regnet bara...


Filmklipp: Koh Samui - Fajtas med en Thailandare.

Satt i tre timmar och vantade pa att det har klippet skulle komma upp. Nils lag och sov da. Har det i alla fall, ga ocksa in pa Mitt Klipp har och klicka pa femmans betyg. Sen regnar det ju hela tiden pa Koh Pangan. Svart att filma da. Hoppas anda pa ett schysst Full Moon Party klipp!!!Ett inlagg fran Nils blogg.

Sitter och forsoker fa upp Nils inlagg ocksa. Kastar snart hela skarmen genom fonsterrutan. Hatar datorer sa fruktansvart mycket just nu.

Men Nils har skrivit ett inlagg jag skrattade mycket at. Fick upp det i alla fall. Klicka har for att se det. Det handlar om kvallen da jag inte sag att det var en ladyboy...

Sluta regna da for fan!!!

Det regnar fortfarande. Vi ar sa trotta pa regnet nu. Allting vi ager ar blott och forblir sa blott for all framtid. Vore det inte for den dar full moon partyt hade vi inte stannat kvar. Hade ett inlagg till som handlade om senaste festkvallen. Dock var det sa mycket krumelurer i skiten att det knappt gar lasa. Sa jag skiter i det.

Nu ar jag sur. >> Tittar ut. Stormregn. Fran sidan.>> Annu mera sur...


Tha Balloon mission.

Vi har kommit fram till Koh Phangan nu. Vi bor pๅ ett stไlle som heter Holiday Beach Resort som ligger pๅ den sydvไstra delen av ๖n. Vi hoppas bๅda tvๅ pๅ att kunna genomf๖ra vๅran livs dr๖m hไr. Sๅ idag var vi pๅ jakt och har nog hittat det billigaste stไllet.


Vi ska>>konstpaus>> Fylla ett rum >>konstpaus igen>> med ballonger. >>Se tyst ner i golvet och kไnn hur stort det hไr kan bli.>>


Det ar varat mission. Det ไr before and after the balloon room f๖r oss tvๅ. Vi vet ไrligt inte riktigt hur det kommer kไnnas efterๅt. Jag kommer nog grata.


Vi hittade ett stไlle som sๅlde stora bags med balloons f๖r 75 baht styck. Det ไr nog det billigaste i stan. Sen har vi inte en aning om hur mๅnga vi beh๖ver. Det ไr 100 ballonger i varje pๅse. Vi tไnker minst 20 pๅsar. 2000 ballonger, rไcker det?


Vi har ocksๅ hittat en liten handjagad pump. Men hoppas pๅ att fๅ ihop lite andra backpackers som hjไlp. Om vi inte fๅr tillrไckligt med hjไlp hไr.  Sๅ ska vi anvไnda den ena lilla ryggsไcken att frakta dom i tills vi hittar villigt folk.


Will Nils and Martin make it? Will they be able to enrich their lives with this experience?


Det har med datorer...

aao med prickar over funkar inte. Att man aldrig ska kunna fa ett litet brejk med dessa dataproblem!!! Lagger in det anda. Hoppas det inte gor nagot. Vi skriver inlaggen pa lap topen pa rummet. Sen nar jag klistrar in har sa blir det bara krumelurer.

Nophadol Buanong, min nya van.

Sista kvไllen pๅ Koh Samui var jag sjuk. Sๅ jag stannade hemma.
Gick f๖rbi receptionen och k๖pte en massa internet och tj๖ta lite med killen bakom kassan. Vi kom in pๅ mina och Nils videobloggar vi styr upp.

Dๅ ville han att vi skulle bli vไnner pๅ Facebook:


- You add me as friend yes?
- Yeah, okey. What's your name?
- Nophadol Buanong.
- ... >>Bara stirrar pๅ han.>>
- Okey, you add med?!
- Dude. Your name. I don't know how t...
- Yes yes yes, sorry. I write it down. >>Kladdar lite pๅ ett papper och lไmner ๖ver.>>
- Ehh... >>Fullstไndiga hieroglyfer.>>
- Okey, you add me!
- Take my e-mail instead...


Och vips sๅ ไr jag kompis med Nophadol Buanong.


Kommit fram och internet kranglar som vanligt.

Ar i Koh Pangan nu. Har skrivit flera inlagg och har ytterligare ett videoklipp klart. Nu nar vi sitter vid internet. Da har dom bara word 2003 och jag 2007. Da fungerar ingenting givetvis. Klippet tar for lang tid att ladda upp. Mitt talamod sviker mig och sen kan det aldrig sluta regna!!!

Ja, det regnar hela dagarna. Fast ikvall trotsar vi det och festar pa som vanligt. Det ar det man ska gora har. Vi maste bli sa trotta pa fest. Sa djungeln i Laos kanns som den retreat jag vill det ska kannas som.

Just det. Mitt minneskort pa digitalkameran pajade ocksa. Sa ja... alla bilder och en massa schyssta videklipp forsvann. Sant som fornojer semestern emellanat!! =)

I nasta videoklipp ser man mig da vi utmanade en thaiboxare. Givetvis slass jag och Nils lite ocksa.

Jättemycket förstasidan Aftonbladet...

Bara måste lägga upp sånt här nu. Nu är det ju jättemycket på förstasidan!!! Och så står det het!!! Nils och jag planerar så många videoklipp att det är sjukt. Att få denna respons är ju sjukt roligt såklart!!


Jag såg inte att det var en ladyboy...

Nils stod imorse och skrek att jag får väl fan ta och bjuda lite på mig själv. Därför skriver jag det här. Idag har vi börjat fundera på andra teorier. Har ju inget kort som kan bevis detta. Bara ögonvittnen.


Plats: Koh Samui

Stad: Chaweng

En helkväll helt enkelt. Mycket alkohol och mycket äventyr. Isabelle trampade på en spik, blodet forsade igenom dom svettiga T-shirtsen som lindades runt. Hennes pojkvän Oskar bär henne igenom det tjocka dansgolvet. Dom lyckades komma till ett apotek till slut. Jag lyckades tappa bort varenda en. Vi som var upp till 14 pers där ett tag.Nils har hittat något han vill bjuda på.

Fick skjuts på en moppe för att leta lite. Skrek ut min glädje samtidigt som vi susade nerför Chawengs gator. Mötte tillslut Nils på en annan moppe åt motsatt håll. Tvärnit, sen landade vi på ett annat dansställe.


Klockan var 03:30. Nils var ganska full och inte danssugen. Jag klämde mig in mot dansgolvet som vanligt och började hoppa runt. Nils satte sig vid baren och två svenska tjejer vi träffat tidigare hittade han.


- Så vart har du Martin då? >>Nils frågar en av tjejerna jag suttit på en strand och snackat med tidigare på kvällen.>>

- Tjaa... han står där borta och dansar med en ladyboy. >>En klart besviken tjej enligt Nils.>>

- Ladyboy! >>Panik!>>


Nils kastar runt sitt huvud och får se Martin stå med en ladyboy. Alltså jag ser fan ingen skillnad på dom där ibland!!! Sen när jag är på dansgolvet. Då dansar jag också med hela dansgolvet. Men Nils såg vart det hela kunde gå. Ladyboyen tar tag om min nacke, hon vill kyssas. När Nils berättade det här efteråt så visste han att han var tvungen att rädda mig. Att jag tappat all fokus pågrund av alkoholen.


I slowmotion. Nils börjar slunga sig fram mot dansgolvet. Hjärtat bultar i 120, han spänner sina axlar, redo att dela ut några axelpunchar mot folk som är i hans väg och vrålar ut ett högt och starkt:


- MARTIN!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJ!!! >>Kastar sig in i folkmassan!>>


Jag fattar ingenting. Jag... ehh. Fan då. Måste jag skriva det här?!


Vi kysser varandra. He was to late.


Nils sliter tag i mig bakifrån. Jag hör orden "Du hånglar med en man Martin!!!". Hela min värld förvrängs, jag fattar ingenting längre. Börjar gå efter Nils. Ladyboyen flippar fullständigt och sliter tag i båda mina armar. Vi snackar nu om en totalflippad människa här. Hon fullständigt kastar sig över mig och börjar slita.


Nu börjar det också fullständigt spöregna ute. Stället var liksom bara halvt under tak och där vi var fanns det inget tak. Scenen var ganska sjuk. Jag står och försöker ta mig ur den här ladyboyens grepp. Nils får hjälpa mig att slita bort henne från mig. Men inte innan hon ska bevisa att hon inte är en ladyboy.


Hon sliter tag i min hand och stoppar in den mellan hennes ben. Alltså, det var ett kvinnligt underliv. Fullständigt pissblöt står jag och är i totalt chocktillstånd. Har jag fingerpullat en man?! Fattar absolut ingenting. Nils skriker åt mig att vi drar nu. Då säger jag åt han att det är ju en tjej!


- NEJ MARTIN!! TA EN TITT TILL!! >>Vänder på mitt huvud så jag får se henne i ljuset.>>

- OH FY FAN!!! >>Det var något annat. Jag ville spy.>>


Regnet smattrar på. Ladyboyen skriker att hon ska döda Nils. Jag tvivlade inte en sekund på henne. Hon var helt vild!! Det värsta var att hon hade många kompisar där inne också. Jag skriker till Nils att vi flyr. Annars dödar hon dig.Vi ger järnet...

Så vi sprang ut i regnet. Kom fram till en liten pub för att ta skydd. Hela puben vänder sig emot oss. Någon frågar:


- What has happened?!

- I... I... I just kissed a man. >>Tar mig för munnen...>>


Hela stället fullständigt brister ut I skrikskratt emot mig. Fan va pinsamt...


Våra närmaste planer.

Imorgon sticker vi till Koh Pang Nang för att festa loss på Full Moon Party den 12 november. Sen hade vi tänkt dra norråt och in i Laos djupa djungel. Men så fick Nils den här kommentaren.Snackade i telefon med han ikväll. Sade att vi ska ju då till nästa ö för vi redan fixat boende:

- Det ni blev lurade på?
- Mmm... >>Just det... Han har ju varit inne på bloggen.>>

Men vi sa att vi ska ta oss tillbaka till Koh Samui för att träffa Johan den 13-14 november. Ska bli roligt att få träffa någon som bor här!

Aftonbladets första sida!!!Snacka om sporre. Jag och Nils sitter och stör grannarna med högljudda skrik och high fives. Snart ska vi streaka ner i havet och tjuta av glädje! Klippet är uppe i 13300 views just nu. Äntligen så syns mina klipp lite!!!

Nils tappade bort sin plånbok...

Idag när vi red på elefant så tappade Nils bort plånboken med sitt VISA kort i. Han fick inte tag i sin bank och kom inte in på sin internet bank. Han ringde då sin farsa. Nils skällde lite på han för hans föräldrar har typ aldrig hört av sig.

- SÄG TILL MAMMA ATT JAG INTE TROR HON ÄLSKAR MIG LÄNGRE!!!

Ni får ta och skicka ett mess till han då och då. Nils blir så orolig annars.

Utmanade en Thaiboxare

Vi var på en liten utflykt idag. Red på elefanter, hälsade på en apa, åkte fyrhjuling. Fick faktiskt en massage av en elefant också. Där var jag lite nervös när hans enorma tass vevades ovanför min rygg. Den började dunka och knåda, helt okej faktiskt.
Sen var det en liten Thai boxningsuppvisning. Nils sa att jag var en fighter och utmanade boxarna med mig. Ingen ville gå upp i ringen med mig så då gick jag och Nils upp och körde två ronder. Vi var också dom enda turisterna där. Det märks verkligen att det är lågsäsong. Typ 15 thailändare satt och hejade på. Fick massage emellan ronderna. Lätt dagens händelse!!

Efter dessa två ronder kom det en liten thaikille som ville slåss. Gick en rond mot han också. Blev en ordentlig fight emellanåt faktiskt. Vi filmade alltihop och jag har nu världens fetaste blodblåsa på höger stortå. Gör ont som fan. Ska ta det lugnt resten av dagen.

Bilder kommer inom kort. Vi filmade mest så vi får se vad vi kan få ut av det.

Filmklipp: Koh Tao - life is good...

Filmklippet ifrån när vi tog dykkursen på Koh Tao. Den tog 4 dagar och kostade cirka 10 000 baht var. Vi ville ju då festa på Halloween så för oss tog kursen 5 dagar istället. Kom med kritik på tempo, längd, underhållningsnivån, redigeringen, innehållet mm...


Dubbelklicka på själva skärmen för att komma till youtube. Där går det att se klippet i bättre kvalité om man vill.

Dyksjuka...

Betedde mig rätt dumt på sista dyken. Fick världens huvudvärk, ögonen rann och ont i halsen. Har fortfarande ont i halsen. Hatar att vara bara sådär lite sjuk. Ska ni dyka, gör som instruktörerna säger. Ett litet tips bara...

Jag sket i allt och började göra kullerbyttor singlade upp och ner på djupen helt utan en tanke på mitt beteende. A ja, det var kul för stunden!! Nils tycker jag skulle gå och fixa piller ifrån apoteken.

- Martin, passa på nu när du är i ett land då medicinen faktiskt hjälper!! Sen att du inte har en lever när du väl är 40 kvittar la...

Filmklipp: Dök ihop med en valhaj.

Klippet då vi dök ihop med en 8 meter valhaj. Klicka här för att komma till youtube. Där kan man se det i bättre kvalité.Hjälp klippet synas genom pusha det på pusha.se. Klicka här sedan klicka på pusha uppe till vänster.

Dök ihop med en valhaj.

Dykinstruktörerna påminde oss gång på gång hur lyckligt skattade vi är. Vissa människor reser runt hela jorden för att få se en valhaj, vi såg en på vårat tredje dyk. För mig är och kommer det nog vara min största naturupplevelse i livet. Cirka 8 meter lång:

- They don't get much bigger than that... You have no idea how lucky you are.

Sen såg dom ner i båtdäcket helt tysta. Detta ögonblick var det största för många den dagen. Många av dykinstruktörerna satt bara helt tysta och försökte smälta hela upplevelsen.

Just för att det var vårat sista dyk på kursen hade vi med oss en filmkamera. En film dom givetvis kränger på oss turister efteråt men som sålde som smör denna gång. Vi har givetvis gjort ett eget kortare klipp med valhajen. Jag säger att om vi inte blivit lurade av den där minigrisen hade vi inte sett den.

Det är helt sjukt egentligen att ha fått se ett så stort djur. Fan va coolt.

Vi såg också en enorm Bullshark under oss. Enligt Discoverys hajdokumentär är den den absolut farligaste hajen för människor. Givetvis var den också så stor dom bara kan bli. Gary, en av instruktörerna, berättade historier om Bullsharks som cirklat honom och varit framme och nosat. Var coolt att se den så länge den var 10 meter bort.


Jag fattar inte varför jag ser så jävla dum i huvet ut på alla bilder.

Halloween på Koh Tao

Halloween. Nils och Jag hade smetat in oss i vit färg sen försökt måla något slags mönster. Folk frågade vad vi skulle föreställa.


- White paint and some black in it!


Under kvällen så tappade vi bort varandra. Som vanligt ungefär. Jag hittade någon form av taxi bak på en pickup. Bilen vinade fram på olika slingrande vägar, jag stod med armarna i luften och kände friheten.


Då såg jag Nils bredvid oss. Han fick skjuts på en motorcykel av nån fransman. Halloween var en lyckad kväll...


Jesper, Chris, Martin och Johan.Nils blev sur som fan idag. Jag har glömt ta kort på han när vi var på Halloween. Dessa två är dom enda som finns på han denna kväll. Vi har sagt att vi tar ju så många kort vi kan med varsin kamera. Fast ja... Förlåt Nils...

Dykkurs på Koh Tao

Dykning är inte riktigt min grej. Visst kanske ett dyk i något framtida barriärrev blir verklighet men jag är inte lika såld som folket häromkring är. Sen har jag aldrig i hela mitt liv stött på människor som är så fruktansvärt engagerade med att berätta samma sak om och om igen.


Vi snackar nu om att andas. Hur fan orkar man berätta hur man andas, tvåtusen triljoner jävla gånger, år efter år va?  Sen vara lika exalterad varje gång du ser samma fisk. Det finns inte ens många olika sorters fiskar här.


Typ 6 stycken olika sorter. Sen kan du verkligen se hur det går för dom när dom känner igen en fisk.


Precis efter ett dyk:


- Did you see the angelfish?! >>James, våran guide, börjar gå loss med sina fiskar igen.>>

- Yeah, you did the circle above your head sign. >>Olika tecken finns för olika fiskar såklart. Cirkeln ovanför huvudet ser ut som att du säger att du själv är ett retard. >>

- YEAH! That means >>Riktigt långsamt>> aaaaaaangeeeelfish. >>Snurrar som ett miffo ovanför huvudet.>>

- Dude... I saw it. >>Jag försöker lugna ner honom lite. Omöjligt.>>

- HEY MIKE!! We saw an angelfish down there! >>Guiden börjar prata med en annan guide.>>

- Nils, kolla in killen va? Fans ju för fan tiotusen jävla angelfish där nere. >>Guiden står och gestikulerar hejdlöst med sin kollega.>>

- Ja, precis. Undrar hur länge han jobbat här?

- Hey James?! >>Försöker få kontakt med han men den andra guiden får nu också en orgasm för den där jävla fisken.>>


Nu börjar den andra guiden surra om att ha sett en sjöhäst. Jag och Nils himlar med ögonen och fattar inte hur dom orkar vara så exalterade för lite fiskar. Dom har ju sett samma fiskar i flera år?! Och här borde dom väl sett fiskar födas leva och dö, för så länge dom stannat.


Guiderna snackar fisk. Allt ser ut som en sexuellt upphetsande ritual:


- Dude... do you know what I saw yesterday? >>Stunderna innan the breaking news om sjöhästen.>>

- No... tell me. Tell me man! >>James börjar vibrera.>>

- First I thought it was like a string or something.

- Dude, high five for the string! >>Smack!>>

- And then when I slowly came closer. It was so fucking awesome. It was jumping just in front of me you know.

- Tell me what it was man! Tell me man! >>James blir helt till sig och börjar fnittra som en tjej. Värt att tillägga är att James är en cirka 104 kilos stenhård australiensare. Straight from the outback.>>

- I saw... a seahorse. A FUCKING SEAHORSE MAN! IT WAS THIS BIG! >> Världens... minsta... djur. Vi snackar mindre än en tändsticka... Jag och Nils tar oss för pannorna och undrar vad I helvete det här är.>>

- NO! GET OUT OF HERE!

- IT WAS SO FUCKING AWESOME MAN! IT'S LIKE I'M JUST LAYING THERE. YOU KNOW BREATHING.

- Breathing slowly and calmly.

- Yes. Slowly.

- And calmly.

- In and out.

- In and out.

- IT WAS SO FUCKING AWESOME!!


Killarna seriöst brösthoppar emot varandra och high fivar i kulsprutetakt.


- But how many was it then?! >>James, studsar bokstavligen upp och ner. Ser ut som när en överglad hund kissar ner sig av lycka.>>

- >>Konstpaus.>> ONE!

- WHOOOOOOAAAAW... >>James hämtar andan ifrån sitt enorma wow ljud. Killarna märker inte ens att deras stånd touchar varandra.>> That is much more awesome then my angelfish. >>Gör retard tecknet ovanför huvudet.>>

- But dude man. High five for the angelfish. THEY ARE SO FUCKING COOL! >>SMACK!!>>


Sen om man hoppar bakåt I tiden till det faktiska ögonblicket. Om man lyssnar på guiderna låter det som om dom precis hoppat 50 meter ifrån en klippa rätt ner i ett tre meter stort vattenhål. Men verkligheten med dykning är en aaaaaning annorlunda. Killen andas och tittar. Sjöhästen hoppar till och lite sädesvätska läcker ut ifrån guiden. Sen andas han igen... That's it. That's the adrenalin rush...


What the fuck dudes?


Otroligt nog hade vi våran alldeles egna Chuck Norris ifrån södra Texas som guide också!

Jävla internet.

All vår tid gick åt till dykkursen på Koh Tao. Det och sova siesta tillsammans med fruit juice, mitt nya favoritord. Sen när vi tänkte blogga lite. Ja då dog hela öns mest livsnödvändiga verktyg.


Dagen då internet dog i Bangkok.

Sms.


Martin - min bror - har dykt med valar. Fick ett sms om det. Nils och den lille komikern är inte längre på Koh Tao, antagligen halvvägs på väg till nästa purse-packer-äventyr.

"Skriv ett inlägg åt mig..." heter det visst. Ja, såna sms får man från Martin ibland. I det här fallet försvann internet från hela Koh Tao preciiiis när Martin skulle blogga. Det är inte en vacker syn, min lille bror knappar och klickar frenetiskt framför datorn och hyperventilerar omedelbart.... ett svagt väsande 'bloooogg...' brukar krypa fram ur strupen.
Han blir så här ledsen också...

Andra favorit-sms inkluderar, "Jag kommer hem om en vecka. Boka en resa till Slovakien så åker vi dit och fikar." eller kanske, "Jag behöver nog starta ett företag men vet ingenting om sånt... kan inte du läsa Företagsekonomi?", eller varför inte "Du är min manager nu. Lär dig allt om alla komedi-klubbar i Sverige."
Vad gör man inte för sin lillebror? ;)

När Martin stabiliserar sig i Sverige med One-Ring-to-Rule-The-Man runt fingret och tre små Mini-Me's lallande runt fötterna kommer jag ha ackumulerat åtta tusen äppelpajer i tjänster. Bäst för honom att han skaffar en hel gård med äppelträd.

RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!