Fluffboy!

Eeyyyyy, (gör någon idiotisk form av handtecken) ännu en dag på Magnetic Island! Och inte vilken dag som helst utan Benny Bojan dagen! Det kommer ca 3000 pers till the full moon party ikväll och fi fan vilket drag det kommer bli.

Jag har dock glömt att klippa mig. Så fort jag tar av mig hatten så skriker folk av rädsla för chewbacca!

Tar av mig hatten...

SWOFF! Håret entrar scenen åt alla jävla håll möjliga!

- Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Run for your lives! He's gonna kill us all! , Run, run like the wind! Ramlar och skrapar upp sitt knä.
- No, please don't run. I'm from sweden, I'm liberal! I promise! Ytterligare handtecken vädras, jag börjar bli expert på dom.
- OH MY GOD, A SWEDISH KIND OF THE GRUDGE THING!
- What! No! It's more like the brothers of fluff. You know the TV-show! Förjäves så försöker jag se ut som en fluffbroder.

Sen flippar brudarna, börjar slita av sig alla kläder, springer runt mig nakna i en cirkel innan dom ger totalt järnet i motsatt riktning mig.

Typ... =)

Snooze it baby!

Jag är lite nere, saker i min närvaro faller isär...

-
Hehe, solsken idag!
- Mmm, rulla runt i sängen ba. Flippar på snoozen. Den behövs ju egentligen inte, men känslan av att jag kan trycka på snooze knappen hur många gånger jag vill är överhängande.

-
SNOOZE!
- SCHWING! Gör 'schwing' tecknet i sängen!

Knackar på dörren.

-
Housekeeping!
- Mmpff, nu? Klockan är tio...as.

Mobilen går igång..

- SWING! Trycker bort snooze.

Går igång igen.

- Hehe, snnnnnnnnnn, ne inte än, hehe, (flyger med pekfingret fram i en cirkel mot mobilen) snnnnnnooooo, HA! Inte än!

Städerskorna tittar konstigt på mig. Jag vänder mig om:

-
Mmm, ring min mobil, ring på bara! Ok ok, jag ska...
- Snnnnnnnnoze!
- Mmm, lovely.
- Kanske ska kolla korten ifrån igår!
- Dom ligger i shortsen ba.
- ... Får tag i shortsen.
Sådär ja, bara o flippa igång kameran oc...
- ... Displayen går inte igång.
- Funka. Knackar på den.
Nej...

Jag försöker prata snällt utan resultat, jag klappar den. Inget resultat. Jag kittlar den lite på displayen, ingenting... Den är gone helt enkelt.

- Jag skadar dig.
- ...
- Ok. As...

- ... Börjar andas tyngre.

Kryper ur min säng och lagger mobilen framför mig:

- I SMITE THEE DOWN!
- I SMITE THEE DOWN, WITH MY FLAMESWORD!
- AAAAHHHHHRRRRGGGG!
- Why! WHYYY HAVE YOU DONE THIS TO ME?! Salivet bara yr fram och tillbaka ifrån min mungipa! Det splattar till på kameran och den blinkar till.... Blinkar lite till. Sen ingenting...

Rest In Peace min lilla kamera. Vi som hade så fina stunder tillsammans, jag kommer alltid älska dig.

Städtanterna kommer numera inte in lika ofta, konstigt nog.

Magnetic Island

Mmm, en härlig morgon, jag blev väckt av städtanterna, upptäcker att någon snodde en T-shirt ifrån mig igår och sedan vänder jag mig om.

Där ligger min rumskamrat och moonar mig, japp, faaaan va najs!

Nej då, det är en fullständigt perfekt morgon för det har slutat regna. Fåglarna kvittrar, geckoödlorna kryper omkring och lite fler backpackers har börjat checka in. Det är snart nyårsafton, Benny Benassi börjar spela vid midnatt och jag vet redan nu att den natten kommer bli odödlig.

Igår trotsade jag ändå regnet och gick på en walkabout i uppe i bergen. Jag är fortfarande helt hypnotiserad av naturen här. Så mycket djungel!

Och så vet jag vilket djur jag ska bli återfödd till...

Survival of the fittest är det som gäller idag, och så sover dom 23 timmar om dygnet. Jag såg en Koala ute i det vilda, jag stannade upp, satte mig på en sten bredvid honom och bara stirrade i säkert en 20 min medans regnet plaskade i ansiktet.

Härlig, underbart och helt otroligt!

Shit vilket seriöst inlägg... Men jag har hört ett rykte om att min mormor varit inne här och gluttat. Det känns riktigt konstigt.

Hmm...


Kram!

Har en massa små roliga historier jag vill få ner såklart. Hemligheten med många av historierna är att dom tar ibland mycket tid att få till riktigt bra.

Då menar jag uppemot två timmar, ibland mer.

Jag planterar dom istället i mitt huvud och låter dom gro until perfection!

Billabonghatten, bästa köpet hittills!

Har kommit till Magnetic Island nu. Grymt mycket djungel, väldigt lite folk och svindyrt internet! Det kostar fan 12 sek per kvart!!! Och så kan man inte lägga in bilder.

Det första jag lade märke till när jag klev in här var deras lilla hylla där man kunde köpa böcker. Jag är alltså just nu ute på en liten ö utanför i Australien och stirrar på 'Göran Persson och hans värld' skriven av Olle Svenning, publicerad av Norstedts och ollad av Olof.

Göran works in mysterius ways sometimes...

Gick ut igår igen givetvis dagen innan jag ska upp tidigt. Vaknar av ett totalt spöregn ute och kliar mig i huvet. Detta är Australien, Australien kan inte ha så här mycket regn. Och varför kan inte Floda ba packa sig själv emellanåt?

Tydligen så finns det en regnsäsong i det här landet som drog igång imorse. Jojo, mycket riktigt och inte en fan visste det förutom Australierna heller. Det känns som om det någon slags nationalhemlighet dom håller undan för resten av världen!

På bussen, upp till Townsville, på färjan och ringa till reseagenten igen för att betala lite fler utflykter. Mitt huvud ringer fortfarande efter igår medans signaelerna går fram, en annan man än Chris svarar jag tittar ner på mina nyinköpta shorts och svarar:

- Aw man that's just great. I've got kebab sauce right over my penis area.

Papegojor, träd och pasta.

Bakfull, svettig, trött och glad. Jag tar en paus ifrån festandet några dagar nu, det blir hårt i längden. Det är juldagen idag, jag ska ner till lagunen och titta på papegojorna som lever i träden här.

Jaha, nu tänkte jag precis lägga in en bild här. Givetvis så datorn ha mens i detta nu, bestämma sig för att trycka upp stora Error lappar rakt i fejset på mig och få en bitchslapp rätt över CD-sloten.

As...

Just det... Cooper ifrån igår. Hehe, vi satte varsin lapp på vårat bröst (Hutch-TV) och gick omkring i lagunen med hans fettokamera värd över 24 000. Jag flippade lite, prövade faktiskt på lite engelsk stand up jag skrev ner på båten och berättade några historier.

Allting efter jag svept fyra öl så baksmällan försvann.

Jag tyckte det gick sådär. Många människor skrattade faktiskt, jag fick lite kamera och mick vana sedan bestämde vi oss för att filma någon mer gång i framtiden. Cooper var mera nöjd tror jag, inget mirakelmaterial direkt men kan vara kul att ha i framtiden.

Han kommer till Sverige i april 2009 och tills dess sa jag att jag ska öva öva öva på min stand up.

Det och så måste jag ta engelska lektioner, kanske bo i England ett tag eller nåt så engelskan blir perfekt. Vill verkligen försöka mig på mera stand up, måste ta fram min fantasi skriva ner mera och öva in det.

Sen så lovar jag att jag lägger upp det här innan jag går upp på en scen. Ni däremot måste vara lika ärliga som kapten Micke ifrån Bro Anton.

Ok, jag glider vidare. Ha det fint!


James Bonner

Sitter på ett trångt litet IT-cafe med skön techno i bakrunden och plinkar ner mina minnen. Den här resan blir bara bättre och bättre, svårt att greppa hur livet bara leker just nu, it's the time of my life... Det är julafton, 30 grader varmt och jag har träffat ytterligare en karaktär i livet som jag vet kommer bli en vän för livet.Hehe, älskar flummiga bilder! Mannen på bilden heter James och jag ska adoptera hans livstil frånochmed nu. Vi har skrattat han och jag, vi har skrattat två dagar i streck. Att bara vara i denne persons närhet var speciellt just pga hans stil. Svårt att förklara men vissa människor har en utstrålning som är svårt att inte bli påverkad av.

Det är så fruktansvärt intressant att hitta dessa karaktärer och lära känna dom.

Har skaffat mig facebook igen och börjat festa på allvar här nere. Har också börjat fundera på att börja på någon slags dramaskola för att lära mig att dansa och börja uppträda i teater eller något. Tankarna snurrar om att komma bort ifrån sjön och börja skapa.

Ibland har jag så mycket ideer i huvet att jag måste sitta still i några timmar bara för att kunna tyda dom. En explosion av kreativitet surrar inom mig, jag spricker närsomhelst. =)

From the ena till the andre...

Festerna här är helt grymma! Hårt festande hela natten sen emot småtimmarna så drar sig folket till en lagun som finns här i stan för ett traditionellt nattdopp.

Kom hem klockan halv sex imorse...
image578
Psykedeliska ögon dominerade kan man säga!Sjukt mycket dansande blev det och allt för få bilder. Tyvärr så ska James och resten av gänget jag var ute med igår hem idag. Ska ut med ett annat gäng ikväll dock, däribland den mytomspunne producenten Cooper som kommer tillbaka idag.

God Jul förresten! Har ingen julstämning alls dock, ingen här har det. Det är för varmt helt enkelt. Jag säger bara en sak just nu till er som läser.

Köp en ryggsäck och börja res! Det är en otrolig upplevelse som är nästintill omöjlig att beskriva ibland!


The whitsunday Islands

Ok, imorse var också en upplevelse jag ska få ner här. Tänkte börja med ett litet inlägg om segelsemestern jag nyss varit på. Givetvis så gick ju då jag ut och började hiva ner bärs och tequila shots ihop med Cooper och två rumskamrater dagen innan jag skulle ombord. Det var för stunden ett riktigt bra beslut givetvis!

Kliv in i mitt huvud dagen därpå...

Sover... Mmm, skönt att ha hittat ett rum med AC. Shit kanske skulle ta o vakna snart? Hehe, mobilen ringer och väcker mig vilken sekund som helst... Ba o somna om.

Vaknar till lite igen efter några min...

Konstigt? Mobilen har inte ringt än? Sträcka mig efter den..

åååhh... bakis... skit också.

Sådär ja, hmm varför är mobilen avstängd för? Hehe, kolla grannens mobil ba. Ba hänger och dinglar där, han bryr sig inte om jag bara ska kolla klock..

- ... Tittar på klockan.
- ... Tittar en gång till och börjar inse vad den faktiskt är.
- ... Börjar svettas.

Det var väl självaste FAAN!

Trött och skitglad!


Sen sen sen sen sen sen... åh jag som inte packat heller!

Nu börjar jag trycka ner slumpvalda artiklar i min lilla ryggsäck. Hoppar på den, trycker ner lite till, svettas som en gris och känner verkligen inte för att behöva springa ner till hamnen.

Springer in på toaletten för att spy, sliter åt mig ryggsäcken och ger järnet mot receptionen.

FRUKOST! Jag vägrar gå härifrån utan frukost såklart. Ba rätt på mina principer, man ska inte bryta principer. Sliter åt mig mitt paket med Special K innan jag kliver in på receptionen. Slänger in Floda på lagring över båtresan, äter lite torra special K och sliter åt mig min alkohol.

Laddad med en överproppad ryggsäck, fyra liter vin samt några bärs i ena handen och ett paket Special K paket i andra så begav jag mig mot hamnen. Alla hade redan börjat samlas ihop och i bakrunden hör man mig skrikandes och synen av en ung man med hatt tar skepnad.

Med munnen full av flingor som jag sköljer ner med en bärs lyckas jag checka in och komma till båten. Jag förstår än inte idag varför alla landade med sina värsta uggleglasögon på mig.

image550

Första dagen var lite seg för mig och jag tänkte inte på kameran för mycket. Stranden i bakrunden är också en sådan där strand som hamnat på en lista ö världens najsaste. Sanden var lika finkornig som mjöl så det kändes riktigt coolt att gå på den. Sen så innehåller den inga mineraler och drar inte åt sig någon hetta.

Grymt helt enkelt!

image551
Första sikten av en jättesköldpadda. Detta var mäktigt för mig, jag har alltid velat se en jättesköldpadda.

image555
Första dagen slut.
image556
Godmorgon härliga dag två! Jag sov på babordsidan i ett litet hål. Ett konstant men härligt lätt kluckande ljud av vattnet omringade mig i 'hålet'. =)Jag laddade kameran innan jag åkte ut den här gången! Checka in ödlan Berndt, värsta färgglada! Vi åkte ut till en liten utkikspunkt och vandrade en bit genom lite skog. Fick däremot jaga ödlan lite genom att bryta ifrån gruppen och vandra själv i skogen.

Och... Där! så blev mina föräldrar överlyckliga för att jag vandrade omkring ensam i en skog enbart klädd med flip flops och shorts. =)

 

image567
Fick ligga och läsa en bok i mitt lilla hål på kvällen när det regnade. Mysfaktorn gick lätt över 7,4 här!

 

 

 

image573
Godmorgon, dag 3!

Givetvis så snorklade vi en hel massa. Hehe, jag snorklar i det stora barriärrevet medans ni fryser där hemma. Det var små röda och gröna fiskar överallt! Såg fiskar som var över en meter långa som var så vana med att folk snorklade där, så att dom kom tillräckligt nära så man kunde klappa dom.

Det var en känsla jag aldrig haft förut. En massa färgsprakade koraller och enorma fiskar i alla möjliga sorters varianter. Och ja... jag tänkte inte på att köpa en undervattenskamera.

image574

Vattnet var fullt av brännmaneter så vi var tvungna att ha dessa dräkter på oss. Bilden här är den stranden vi såg ifrån utkikspunkten, denna strandplätt är helt under ytan när det är högvatten.

Alla som kom upp ur vattnet hade sett varsin skölpadda, jag ville också se en. Efter att ha vispat omkring i vattnet en mindre evighet så kom tanken om 'att fan om alla andra har sett en och jag missade det'. Alla är as om jag inte får se en.

Jag dök ner för att ta en lite närmre titt på korallerna, vispade några gånger med grodfötterna och tittade uppåt.

Där var den. En sköldpadda på över en meter alldeles i min närhet...

Jag simmade fram och klappade den. Ett helt otroligt vackert djur tycker jag att det är. Efter att ha sett den stora sköldpaddan så började det dyka upp flera, det var totalt fem stycken jättesköldpaddor framför mig.

image575

Sekunderna efter jag sett en jättesköldpadda. Helt sjukt att jag faktiskt sett en är det jag tänker på här. Jag har drömt om att vilja se en och äntligen så skedde det jag önskat efter. Mäktigt...

 

image576

Min resa till the Whitsunday Islands gjorde mig till en lyckligare liten pojke. Jag fick äntligen se det stora barriärrevet och min efterlängtade sköldpadda. Jag ska nu gå ut, i 30 graders värme, ner till Airlie Beach lilla lagun som finns bara några meter ifrån mitt hostel och somna på en handduk.

 


Release Ulof from his chains!

Ok, dom senaste dagarna har varit helt otroliga. Det är fredag idag här och det blir stor fest ihop med dom jag ägnat min lilla båtutflykt med.

Let's take it from the start...

I ehh, onsdags? Måste tänka... Japp i onsdags så checkade jag in på detta hostel slängde in Floda på rummet sov några timmar, gick sedan ut för att köpa lite frulle.

Inne i mitt rum igen så träffade jag en kille som kalla sig Cooper (efter en ölsort). Hans riktiga namn är egentligen Tim. Vi växlade några ord, han ska också stanna här över julafton. Jag kände på mig att vi kommer nog fira julen ihop.

Under dagen gled jag runt i staden. Tog en najs liten fika och stötte ihop med förvånasvärt mycket folk jag träffat tidigare på denna ö. Martine, Rob och James kom fram till mig och hälsade på.

Jag var inte på mitt mest sociala humör efter att ha tagit nattbussen i 12 timmar, växlade några ord med folket, tog James nummer och sade att vi skulle höra av oss lite senare.

Inne på mitt rum igen så hade Tim och två andra(minns ej namnen) bestämt sig för att gå ut och festa lite. Min tanke var att jag ska upp klockan helt åt fan tidigt och tänkte tacka nej. Men...det är alltid roligare att festa när man egentligen aldrig hade tänkt sig, jag kilade ner till bottle shopen.

Nu kommer väl poängen till min lilla historia här. Tim visar sig vara en frilansande producent/regissör, typ har lite filmgrejer snubbe med eget bolag, på semester... Egentligen är dom två stycken men dom hade filmat så mycket ihop den senaste tiden att dom tagit lite tid ifrån varandra.Cooper

Lång historia kort. Jag nämnde att min stora dröm är att bli komiker och att jag ska flytta in i en husbil:

- Martin are u serious?
- Yes, this is my dream.
- Can u do anything right now?
- Yes Cooper I am a bit schizo, I can bring out Olof.
- Olof?
- Yes, his name is Olof...

Cooper ba sprang fram till sin väska, slet upp sin kamera och började fixa till rätt light, rätt sound och dom två andra fick vara publik. Jag svepte min bärs, rufsade till håret och...

Hej... Mitt namn är Ulof...

Jag flippade totalt, vi filmade säkert i en timme och började babbla på engelska tillslut. Minns knappt vad jag sade eller gjorde men alla började skratta så jag fortsatte. Vad är då resultatet av detta?

Cooper and I shall do it again. Fast mitt på dagen, ute i det fria. Spontant, knäppt men med lite redigering kan allt möjligt bli riktigt roligt. Cooper skakade min hand som en dåre och började bjuda mig på bärs. Natten blev väldigt lång.

Det är fredag idag. På måndag kommer han tillbaka och då ska vi filma som tokiga skrev han i ett mess alldeles nyss.


Captain Cock!

image540

Här sitter jag och skriver lite på stranden i Agnes Waters the town of seventeen seventy. Den heter 1770 för det var här som Mr Captain Cook klev iland och hälsade på Aboriginierna.

image541

- Shit fan vi klara det!
- Najs Captain Cook. Så ehh vart ska du göra det?
- Vet ifan än... Hmm, där!
- Ok, öj grabbar kolla här ba! Captain Cock ska göra det nu!
- Wohoo, du är grym Mr Cock!

Captain snopp and his crew walks for a while and stops when they find solid land...

- Jaha, ok då.

Captain Cook wips out his penis gets help from the crew to lay down so the tip of his penis touches the ground.

PLOPP! CLAIM!

And the crew celebrated the glorious moment by making farting sounds, putting the palm of their hands in their armpits, and squeeze away.

Oh the joy... Oh the joy...

image542
Even the animals came and gave gifts to the tip of the Captains Snopps penis.

image543

Här är jag skitglad för att jag tror jag är påväg emot monumentet över Mr Snopp. Jag har vandrat i 40 min och har ca en timme kvar tills jag är framme till slutet av stranden.

image544
Framme! Riktigt najs efter en alldeles för lång vandring.

image545
Men... Det jag trodde var ett monument visade sig vara två lite högre träd bara. Snacka om antiklimax, jag blev skitsur faktiskt. Sen vände jag mig om.

image546
Och fick se hur långt jag har kvar att gå tillbaka.

image547
...

Skitsamma! Imorgon så ska jag till den här båten och slappa i tre dagar, sen tillbaka hit igen för att fira jul. Det kommer vara en skitstor fest som heter de adopterade fast på engelska då.

Har inte märkt av julen mycket alls här. Tiden bara rasar på tycker jag! Kan säga att det är i runda slängar 30-32 grader varmt idag och inga moln. Tyvärr går det inte att bada i havet längre pga läskiga djur. Absolut ingen badar i havet faktiskt....

Magstarka bilder

Här följer några mycket minnesvärda bilder ifrån Australien... Obs, mycket rörande material för mig.

image536
Här står jag i Brisbane inne på Starbucks. Det som just nu händer har bara hänt en enda gång tidigare i mitt liv inne på ett fik i Göteborg. På ytan jag befinner mig här, så är jag ensam kille mittibland 25 kvinnliga homosapiens på ca 35 kvadratmeter... Det finns bara ett ord som kan beskriva denna känsla.

Mäktigt...

image537
Jag petar på Australien största bröst. Denna tutte finnes på Fraser Island...äg.

image538
När jag upptäckte en totalt livsfarlig spindel på min hand och jag INTE kissar på mig!

Ok nu kom det in tre stycken skitjobbiga skånebrudar med varsin sushilåda på internetcafet. åååhh dom sitter bara och tittar på skiten och kacklar om ett par skitfula glasögon, ät för i helvete!

...

Så nu äter dom... Tack.

image539
Den här bilden är väldigt speciell också. Den koppen kaffe jag håller i handen är bland den godaste jag själv fått till fak...

Herregud nu kom det in ytterligare en skåning. Nej vänta lite nu... Ja, hon är Dansk. Vem är förvånad att alla förstår varandra?

Ameh, va fan! Sushi hon också!!! Alltså det finns relaxrum för såna störande individer som er. Det kallas UTOMHUS! Snälla gå dit...

Hela jävla Tomelilla sitter fan här bredvid mig nu och bräker ut sin lycka över sushi. Nej jag pallar inte trycket... Nej nej, vänta lite. Ja! Haha, nu ska dom gå.

Nu ska dom bara krama varandra i 10 min.... Jag vänder mig om och stirrar lite argt.

SATAN! Jag tror hon såg vad jag skrev. Hmm, hehe nu går dom. Lite close det där faktiskt..

Ze Germans...

Aaa... aaaa.... ATJOO!

HELVETE! Det kom visst lite material med i luften. Piiiiiinsamt!

Får ta av mig T-shirten och torka av skärmen. If fix ba.

Jag ska göra ett nytt försök under dagen med att få in dom mest minnesvärda bilderna hittills. Ordet MECK har en helt ny innebörd för mig just nu.

Or... Is it ze germans zat is fucking wiz me?

Fan va livet suger...

Det är med vemod och dyster min jag nu ikväll ska ta bussen till Airlie Beach. Där ska jag ut på en 18,3 och 17,3 meter lång lyxkatamaran.

Ska sova över tre nätter och det blir snorkling samt olika besök på olika exotiska öar. All mat blir lagad åt mig och priset för denna utflykt är i runda slängar 2800 sek. Jag fick det då betydligt lägre pga den galna Chris såklart. =)

Jag knäpper fingrarna i en nedrans rörelse och säger:

- Shit vilken miss, det finns en risk för att jag kommer bränna mig...

Mmm, kram på er. =)

Fuck you fucking USB hål!

Min kära lilla skitkamera ifrån 2003 kämpar febrilt för sitt liv just nu. Sanden på Fraser Island lyckades krypa sig in ibland Figges små rörliga delar och en gång var det så illa att han skrev Error2 över hela skärmen.

Jag smekte honom försiktigt över linsen, kysste ömt på slutarknappen i hopp om att han skulle repa sig. Tillslut hörde jag ett segt mekaniskt ljud och zoomen rättade till sig till sitt fulla.

Så det är nu med en sjuk liten kamera jag knäpper av mina kära bilder. Här följer några av dom mest minnesvärda bilderna hittills...

Ok, shit vilket antiklimax. Den här förbannade datorns USB kroppsöppning fungerar visst inte. Jag ger fan upp snart... Allting är så jävla krångligt hela tiden!!!!

Ska gå och skriva en liten egen lista på fruktansvärt fula ord. Kan faktiskt ett på Holländska, dom Holländska grabbarna Kevin och Jörgen lärde mig det.

Vi var helt amazed över att vi faktiskt kunde mera om hur ett dildoparty är uppbyggt än om varandras länder. Vi började då våran allmänna utbildning genom att lära varandra fula ord. Det Holländska språket har en fruktansvärt stor ansamling fula ord faktiskt!!!

Mojo!

Det är det enda jag kommer ihåg dock. Det är tydligen en direkt översättning av en person som kommer ifrån Mongoliet! Haha, vad smidigt!

Dom använder alla möjliga vanliga ord som svärord!

Genialiskt!

Spontaspyr mot hajarna.

Hyrde en surfbräda idag och prövade lyckan. Ok herregud vilket skittangenbord jag sitter vid här. Någon dum fan måste ha spillt Coca Cola på skiten eller nåt.

As...

Måste fan nita tangenterna ju!

Pang pang pang låter det! Sitter helt febrilt med styva pekfingrar och slår skit ur enter knappen. AS!

Surfingen gick åt helvete också. Visst var det kul o så men att svälja tio liter saltvatten blev lite tröttsamt så tre timmar fick räcka. Träffade några tyska boys på vattnet som också prövade lyckan. Dock gillade dom att skämta till det dom små asen... =)

Kliv in i mitt huvud medans jag surfar:

- Haha, värsta surferboy här ba!
- Skitvåg ett...
- åh vilka skitvågor. Kom igen nu för fan fan. Give me en rejäl wave nu!
- ze waves are shit Martin.
- Yes yes, ze zuck like hell.
- Jävla tyskar fan lär er snacka engelska! Detta kommer då ifrån en person vars identitet som svensk aldrig misstagits på. Men men, tyskarnas ze zhit zucks språk är en aning GAY!

-
AHA! Våg, a wave it's mine! Screw you ze germans. Hahahahahhahaha! Börjar plaska febrilt och inte ett skit egentligen händer mer än att mina händer agerar små såsvispar.

Plask plask plask plask, kom igen nu surfmannen!, Plask plask plask plask, tajma ba, åååååhhh HEJ så var man uppe på brädan!

Nu börjar tyskarna skrika så salivet bara står som en Isländsk gejser bakom mig!

- Ze SHAAAAAAAARK MARTIN!
- YEAH it'z a big one Martin!
- SHAAAAARK Martin, whatczzzzzz out Martin!

Haj, sa dom haj? Skit också.... Haj haj haj haj haj haj haj haj haj haj haj haj haj haj hajhaj haj haj haj haj haj haj haj haj haj haj haj haj hajhaj haj haj haj haj haj haj! Jag vill inte bli biten av en haj.

FAAAAAN! Jag bajsar på mig.

- It is ze braun in my shorts!

haj haj haj haj haj haj hajhaj haj haj haj haj haj hajhaj haj haj haj haj haj hajhaj haj haj haj haj haj hajhaj haj haj haj haj haj hajhaj haj haj haj haj haj hajhaj haj haj haj haj haj hajhaj haj haj haj haj haj haj

PANIIIIIK!

Här har jag redan ramlat av brädan för länge sedan och börjar spontanspy av ren rädsla för haj. Ba hulkar rakt ut i vågen och får allting över mig utan att jag kan göra ett enda skit. Lugnar ner mig i en millisekund för att se nästa våg komma som ett höghus emot mig.

Jag skriker rakt ut och sväljer ca ettusenförtioåtta liter vatten. Spontaspyr rakt emot vågen så jag får morgonens havregrynsgröt rakt över bröstet, slår sedan fyra volter i vågen. Lyckas få upp huvudet spyr lite till, och ser ze Germans skratta på ett mycket ondskefullt sätt.

Med bruna shorts och små efterkänningar av hulkningar går jag sakta upp ur vattnet...

Givetvis så ska ze germans bara ha den...


I am a manbearpig!

Jag är just nu i en pytte pytteliten stad som heter Agnes Waters eller The Town of Seventeen Seventy. Det står liksom olika på olika kartor. Hostelet jag bor på kommer nog bli det bästa jag någonsin bott på.


Supernice helt enkelt!


Det finns också en skatepark har till min förtjusning, och så går det hyra surfbrador riktigt billigt. Så idag blir det enbart surfing och rulla på brädan.


Jag är så glad så det finns bara inte. Det känns precis som om jag går och kramar mig själv med myspys känslor dygnet runt. Semesterkänslan är total kan man säga!


Julruschen ar ju ocksa i full gang har. Folk star och pyntar sina hus samtidigt som dom tanker pa sin vatskebalans i kroppen. Endel palmer far lite glitter pa sig, en plastig julgran skymtas i nagot fonster och julklappstips syns i varenda affar.

Jag ligger och tänker tillbaka på campingresan fortfarande. Måste skriva ner mera i detalj om själva resan medans det ändå är färskt.

En annan sak som är så fruktansvärt roligt för mig. Här är lite universaltips om hur man imponerar på en backpackerbrud utomlands. Också i denna ordning:

* Kom ihåg hennes namn.
* Kom ihåg vart hennes nästa ställe att resa till är.
* Kom ihåg hennes favoritställe på jorden.

Dom tre är basic såklart, och mycket imponerande om man minns. Sen kommer själva nådastöten eller hur man ska kalla det: =)

- So what do you do at home? Ser djupt i hennes ögon.
- Nothing right now. I'm thinking about studying bu... Här avbryter jag och avslutar hennes mening.
- But you're not really sure about what? Där satt den! Igen...
- No, exactly! Har är hon helt amazed hur jag lyckas läsa hennes tankar ba!
- But maybe you can use this trip to find out! To do some thinking! ännu en fullträff... Igen...
- ... Nu sitter hon helt tyst och bara glittrar med ögonen!
- I think you will find out exactly what you will do in life. You seem like that kind of person that will find what makes you happy in life!

Ja sen var det klart ja. Man kan göra det i lite olika varianter såklart men konstigt nog så tänker nog 70% av alla backpackerbrudar så här. Jag har gjort det nu ett par gånger och är nog mest förvånad själv över hur effektivt det är...

Sen om dom är ännu mera osäkra så säger man något i stil med det här.

Det kvittar egentligen vad man gör så länge du har hittat något du gillar att göra. När du äntligen hittat det du gillar och blir riktigt bra på det kommer människor vilja se dig göra mer. Om du sedan lyckas bli bäst på det så kommer människor betala dig för att fortsätta göra det!

Typ citat Richard St. John eller vad han nu heter.

är det lågt av mig att göra så här? Jag kan liksom inte sluta. =) Det är bara för roligt helt enkelt!

Jepp jepp, klappat och klart! Ska nu dra till stranden med Dana och Kristen ifran Kanada.

Shit det tog riktigt lång tid att få in alla små jävla ääöå bokstäver! Och speciellt roligt blev det inte heller, fan också. Humor humor, jag vill skriva mera humor. Men det ar otroligt svårt att komma in på rätt humör i dessa miljöer som datorerna finns på!


Fraser Island

Ok min campingresa som jag nyss avklarat har skapat en miljon minnen. Jag kommer gräva fram dom när jag sitter gammal och sleten i min gungstol och tänker tillbaka på mitt liv. Vi blev ihoptryckta i en grupp på tio pers, vi handlade mat och fick en megajeep till vårat förfogande att glida runt i djungel på sandön Fraser Island.

(sandön Fraser Island... Hmm?)

Vi har haft alla slags väder Australien kan erbjuda, vi körde fast åtskilliga gånger och värmen var påtaglig. Jag tyckte det givetvis det roligaste var att köra fast. Varje gång vi körde fast:

- Oh no not again...
- where's the showel?
- Ther it i... Det var nu jag slet åt mig spaden och gav totalt järnet mot sanden. Den ska ba ha det liksom!
- Woohoo! Adventure time! I have the showel right here, I fix, I fix the problem in 5 minutes! Baaaanzaaaaaaiiii!

Ormar, ödlor, vilda hundar, spindlar, kackerlackor, hajar, örnar ja vi såg alla möjliga djur på denna lilla ö. Gruppen jag hamnade i var helt fantastisk! Alla skrattade och berättade historier hela tiden.

Vi blev givetvis förvarnade lite om djuren innan vi kom till ön:

- Ok, there is 15 deadly snakes on this Island and please don't touch the spiders.
- Why?
- Then you die..
- Aaaahhh, right. Gotcha!
- And one thing more about the insects here. Most spiders, ants or the like can jump.
- Jump?
- Yes jump...
- But that can't  be so hard to dodge?
- If you can dodge a speeding bullet you will be ok, otherwise you will die...
- Also the wild dogs called Dingos can kill you. They hunt in packs, bite your legs when you try to run and then you die...
- Can we swim in the water?
- No, this is a breeding ground for sharks so if you go into the water you die... Instantly...
- Cheers mate! I think I got it know.

Hur man ska summera en sådan här upplevelse är svårt. Jag kommer plocka fram historier från denna campingresa under en lång tid framöver. En rolig grej var att vi fick verkligen kämpa oss fram till varje sevärdhet på olika vis.

Vi besteg berg, kollapsade nästan av vätskebrist, en tjej bröt lilltån, vandrade runt i djungel, körde nästan ner för ett stup med jeepen mm...

Det var en upplevelse jag aldrig kommer glömma och heller aldrig kommer göra om. Det var sand precis överallt, jag hade kackerlackor i sovsäcken och det var minst sagt riktigt utmattande många gånger.

             

image535
Från vänster; Sophie(ENG), Micheal(DEN), Vicky(USA), Emelie(SWE), Lena(SWE), Becky(GER), Stine(DEN), Lissy(AUSTRIA), James(ENG) och lilla jag.

Skit är att jag bara hade en liten plupp kvar på mitt batteri så det blev inte fler kort än dom här. Jag har däremot tagit mailen på den danske mannen och hennes tjej som hade med sig en riktigt fet systemkamera! Deras bilder ser jag fram emot fruktansvärt mycket.

Här är en hemsida med en karta över ön där man kan klicka runt lite. Alla saker finns inte med som jag såg dock. Kan säga att Lake McKenzie är en av dom finaste stränderna i världen. Topp tio tydligen. På vilken lista vetifan men dom var riktigt kåta på att påminna oss om det.

Testing testing, blås blås!

Ok ok ok, test test ett stort test nu.

Trumvirvel....

å - Ja!
ä - Shoo!
ö - Woohoo!
Å - Helt sjukt!
Ä - Bara en kvar...
Ö - Jaaaaaaa!

Jag går ner på knä och gör vågen helt själv här inne! Har hittat kortkommandona för åäö. När jag memorerat dom så kommer jag kunna skriva helt utan problem igen!

EUREKA! Fast påklädd dårå...


Jag såg en orm!

Har varit ute och campat på Fraser Island dom senaste tre dagarna. Jag sag en orm for första gången i det vilda Australien. Det var i en liten färskvattenflod och det började simma hela 5 stycken ormar emot mig och våran grupp.

Kontrollerad som jag är så varnade jag gruppen lugnt och metodiskt för att sedan gå upp for en trappa som fanns i närheten...

Senare i Jeepen påvag mot lägret:

- Oh look everybody! Here is a picture of Martin when he screamed like a girl as he saw the eel!
- GAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

- Hmpf...


Psykedeliska ogon! =)

image508

Hanna till vanster jag i mitten och Elin till hoger. Mina favvotjejer pa den har on! Dom ar helt enkelt dom roligaste tjejerna jag nagonsin traffat. Langtar tills vi traffar varandra hemma i Sverige igen. Jag saknar er mina sma sotnosar!

image520
 
Mmm, det darfor jag gillar dessa tjejer sa mycket. Efter olika forslag pa vad som skulla handa med kondomen sa blev den uppblast och sedan en inredningsdetalj. Till hoger dar om favvotjejerna sa sitter Meggy som jag namnde i ett annat inlagg. Trevlig liten hollandska... =)

image521

Dolphins Backpackers in Noosa

Sitter i Noosa och kanner mig lite febrig faktiskt. Och hur kul ar det pa semester? Har knappt av lite kort pa hostelet har, det ar en liten sevardhet i sig tycker jag. Manga sma coola statyer och mysiga chill out stallen. Det ligger dock en bilfard ifran sjalva centrum och affarsomradena vilket forsvarar for att kopa billig mat pa ett smidigt satt.

Det kryper omkring sma sadana odlor lite har och var. Jag alskar dom, ger riktigt schysst djungelstamning pa stallet.

Har ar deras hemsida.

       

Don Juan... Vem ar han?

Det ar inte stekare eller brats, inte Japaner och inte heller fjortisar jag ska prata om den har gangen. Jag har svagt namnt mitt hat emot Schoolies men kanner inget hat gentemot denna ras, bara nyfikenhet. Alla vet vilka det ar, alla kanner vi sakert nagon.

Dom gar under pseudonymet, Don Juan...

Jag satt en kvall i Surfers Paradise och observerade dom unga virila mannen som bor pa detta stalle och upptackte att manga av dom beter sig pa ett liknande satt. Jag har inte tankt pa det forran nu nar sa manga ar samlade pa en och samma plats.

Hela mitt Hostel ar fullt av, Don Juans...

En Don Juan ar en man som anstranger sig langt och lange for att veta att han ar personen med mest stil pa stallet. Don Juan finns overallt, alla lagger marke till han men ingen vet egentligen varfor. Anledningen ar for att han star, gar och ser pa andra men den dar lilla extra glimten i ogat.

En Don Juan har ingen sagd nationalitet, Don Juan kan komma ifran vilket land som helst.

Man skall inte missta en Don Juan ifran den svenska dryga varianten manliga divor vid namnet Stekare eller Brats. Detta ar inga Brats, detta ar Don Juans helt enkelt...

Nar kvallen narmar sig och morkret borjar lagga sig over landet sa barrikerar sig Don Juan pa toaletten med extra fylligt harbalsam samt harvax eller frisyrgele. Don Juan ar en mycket harmedveten man som kliver ut ifran duschen och borjar observera sin frisyr i spegeln.

Nar han sedan slickar dit sin frisyr pa ett helt utsokt vis kan Don Juanen faktiskt fraga andra Don Juans (vilket hander pa detta hostel) om han ser bra ut, utan att skammas ett dugg. Don Juans tavlar inte om uppmarksamheten utan ar fullt medveten om hur "bast" han redan ar.

Givetvis kan en Don Juan rabbla upp begreppet grooming products for men pa 15 olika sprak. En Don Juans tyngsta foremal i sin resvaska ar saklart necassaren och ja, Don Juan anvander enbart luktfri deodorant.

En akta Don Juan kan ha kul pa krogen utan att egenltigen behova gora nagot. Att sta vid ett horn av baren med en Jack Daniels och cola racker gott och val. En Don Juan vet vad han ar, han behover inte anstranga sig for att synas. Han vet att han syns gott och val...

En Don Juan ar bast helt enkelt. =)

Om du nagonsin undrat hur du ligger pa "att vara bast" skalan, hitta en Don Juan och jamfor dig sjalv med honom. Det eller observera listan och bocka av nar du laser en klockren likhet av din egna karaktar. Dettar ar da for man, jag har inte hittat en liknande kvinnlig variant av Don Juan.

Denna ras ar dagens sanning. Jag har misstankt att det finns flera manskliga raser. Jag sag nu monstret nar 10 eller fler var samlade pa en och samma plats.

* Du anvander Balsam.
* Du sjunger eller nynnar 8 utav 10 ganger nar du duschar.
* Du kan sitta i over en timme for att halla nagra harstran i "ratt" lage for att fa dom att stelna sa.
* Du vet att du ar bast...
* Du kanner for att spontanspy lite efter varje gang du kommit i kontakt med Telia.
* Det hanger en rosa skjorta i din garderob.
* Du har ett undertryckt begar att leka vattenkrig sa fort du ser en brandslang.
* Du ar faktiskt ganska lonnfet men vet hur du ska kla dig for att dolja dina lovehandles.
* Grooming Products fyller din necessar.
* Luktfri deodorant, check!

Don Juans
Hela fyra stycken Don Juans pa samma tre kvadratmeter. Intressant och helt otroligt.

image504
Don Juan pa guran. Han ar sa langt bort det gar ifran oss andra, anda sa ser alla honom. Denna ras har en magisk utstralning.

image505
Jag borjar sporadiskt klia mig lite i pannan och vips sa kom Don Juan med pa kortet. Observera har hans pose, den heter Blue Steel. Ja, jag fragade han.

image506
Don Juan har forsokte sno min hollandska tjej Meggy genom att borja tokdansa framfor henne. Han hade givetvis inget emot detta kort. Han ser ut som en liten schimpans men anda sa vet han att han ar bast...

image507
Ehh, hehe... YMCA laten kom pa och man kunde vinna 200 dollar i denna tavling. Vet inte vad som flog i mig, typ alkohol tror jag det heter. =)

Just do it!

  
Tony och hostel claimthinking christogbilden roundabout

Jag, Chris och Tim satt en dag pa verandan och diskuterade mina ideer om min framtida hemsida claim-it.com. Chris ville se mig i action, sa jag ager nu hela Port Macquarie...

- Martin, just do it!

claiming port och tim sag pa
- Plopp! Claim.

Martin Johansson

Jag har lamnat Brisbane och dom underbara flickorna Hanna och Elin.

Saknar dom lite faktiskt...

Ar nu i en liten strandstad som heter Noosa Heads dar jag ska befinna mig i fyra natter. Hostelet har en riktigt stor tradgard dar man hor sma odlor krypa omkring och faglar kvittra. En kackerlacka vandrade omkring pa vaggen medans jag stod och varmde ett par nudlar och mina tyska rumskamrater fragade mig efter dom sag min ryggsack:

- Aaaahhh, zweden? Pekar pa en flagga.
- Yes, Sweeeeeden. Pucko, kan inte uttala s ratt. 
- Und ein skateboard ja?
- Yes... It's a skateboard. Har kande jag natsan for att spontaspy lite nar tanken om att jag maste lyssna pa denna manniska nagra sekunder till inbefinner sig.
- Welcöm zu Nuza Heds. Stracker fram sin hand och jag ba sliter upp min sjalvuppblasbara kudde istallet!

POFF! Ratt i plytet pa fan.

- I own ze germans now.

Ska ikvall snickra ihop nagra inlagg hade jag tankt. Don Juan den nya manliga rasen, den manliga strippan med smeknamnet "the Bump", Alfie the man som sjong en lat ifran punkbandet Buzzcocks ute pa gatan for oss, den koreanska rumskamraten som flippa och borjade gora The Grudge ljud mitt i natten, dagen da jag och Elin kopte ett paket Coco Pops, nar jag blev overfallen av tre vakter och utslangd ifran Down Under Bar och givetvis kommer vi aldrig glomma nar vi foljde Mr 1985's kvall ute genom att smygfota han overallt.

Jag har manga bilder och hoppas pa att fa nagra kompletterande bilder lite har och var. Jag har faktiskt delat ut min mail till manniskor (2 stycken) som haft riktigt roliga bilder och hoppas pa att dom ar barmhartiga nog att skicka dom till mig.

tanka
Har star jag och observerar min spottloska allterfsom den splittras i vinden.

Lite bilder ifran Australien.

chinese garden chinese pelikan 
    

Lite vanliga bilder ifran Australien. Kolla in babyn i kanguruns mage och han som ligger uppochned ar the tasmanien devil.

Chris basta dag i sitt liv!

Dessa tva dagar har varit helt otroliga, jag har personligen svart just nu att ta in alla dessa nya historier som uppenbarar sig for mig, ungefar varannan timme.

Igar satt jag pa en resebyra i 5-6 timmar och bara bokade olika utflykter. Jag och Chris (forsaljaren) slog nog nagot slags varldsrekord i att boka resor, med mina pengar saklart:

- Do you want to see Australia Martin?!
- Fuck yeah!
- What are u doing for new years?
- I have no idea, I have no plans at all!

Har sa borjade reseforsaljarens ogon tindra av gladje...

- Do you know who Benny Benassi is?
- Your kidding?
- No he is coming here! On New years eave, at a full moon party! And you have a ticket! Chris lyfter pa telefonen.
- It's only a phone call away Martin... Haller sitt finger over knapparna.

Detta lilla saljsnack var det enda som behovdes for att fa mig till helt eld och lagor infor denna resa, jag slangde genast upp mitt bankomatkort.

SMACK! Bankomatkortet hamnar framfor reseforsaljaren. Han tar kortet och gor sig redo framfor betalmaskinen.

- Do you want to see Fraiser Island?!
- Yes!

Ks Ching! Kortet glider igenom maskinen.

- Do you want to surf!
- Yes, it's my life long dream to learn how to surf!

Ka Ching!

- Do you want to go on a sailing trip for three days?!
- Of course!

Ka Ching!

- Magnetic Island?
- Duh...

Ka Ching!

- Rafting!

Ka Ching!

- Rainforest trips?!

Ka Ching!

Ka Ching! Ka Ching! Ka Ching!

Nu borjar jag ga ner och kna inne i affaren, det ar bara jag och Chris dar inne. Vi ger varandra high fives, slanger ut coola ord i luften som awesome, far out och it's a killer samtidigt som magnetremsan pa mitt kontokort bara flyger fram och tillbaka i den lilla maskinen.

- Oh my god this is gonna be so cool!
- Far out!
- Awesome! Ka Ching! Ka Ching! Ka Ching!

Vi blev helt galna dar inne och nar vi kom fram till datumet jag ska flyga till Nya Zeeland tog det lite stopp. Det var ju sa mycket mer av Australien kvar som Chris ville att jag skulle se. Vad skulle vi gora? Vi ringde till Kilroy Travels men tidsdiffen paja ju hela grejen.

Vi gjorde det enda ratta saklart. Vi fortsatte boka resor i Australien efter att jag ska ha flugit ut ur landet...

Chris borjar visa mig hans personliga resefoton och berattar helt galna historier om nar dom jagar odlor i buschen. Hur dom sover under bar himmel vid Ayers Rock och hur coolt Darwin ar nar dom var ute pa krokodilsafari.

Han bokstavligen talat lag ner pa golvet och kramade en tidning som skulle forestalla en odla och skrek Steve Irwin, go fuck yourself!

Och jag bara maste gora alla resor han gjort under flera ar i Australien pa en och samma gang. Orden this is a once in a lifetime oppurtunity bara flog ut ur min mun nar jag sag mitt kort bli helt utmaxat!

Mitt schema ser just nu ut sa har:

December

6-10 Bor jag pa hostel i Noosa.

10-13 Da ska jag pa en bilcampingsafari pa fraiser Island.

14-17 Da ska jag surfa i staden Agnes Waters aven kallad the town of 1770.

18-21 En katamaran tar mig och nagra till ut i havet dar vi sover ombord i baten.

22-27 Da firar jag julafton i Airlie Beach.

Januari

27-2 Befinner mig pa Magnetic Island dar Bennt Bojan upptrader.

3 Forsranning hela dagen.

4 Ska aka till ytterligare en o. Jag inte ha en aning om vad det ar.

5 - 7 Festar i Cairns.

7 - 9 Ar en megaresa ut i djungeln dar vi bor i hyddor samt en heldags batresa ut i det stora barriarrevet dar vi ska dyka och snorkla.

10 - 11 Cairns igen.

11 - 14 Har kliver jag pa en specialcamping buss som tar mig till mitten av Australien. Vi campar mitt ute i ingenstans givetvis. Tror vi gor det under bar himmel.

14 - 17 Ankomst Alice Springs. Jag kliver av bussen och kliver pa nasta campingutflykt till Ayers Rock.

17 - 18 Jag avslutar min campingresa genom att kliva ratt pa ett tag som tar mig langst norrat till Darwin.

19 Krokodilsafari...

20 - 21 Kadadu star det har. Har inte en aning om vad det ar. Typ en cool utflykt sakert.

22 Har flyger jag over hela Australien ner soderat till Adelaide.

23 - 25 Tar mig ut till Kangoroo Island for att campa och krama vilda kangurus.

Har hande nagot konstigt. Chris och jag ar helt uppe i extas efter att lyckas klistra ihop denna helt galna resa och tillslut skriker han ut:

- And them your going to the Great Ocean Road!
- ... jag blir helt tyst och tittar upp pa honom.
- A road?
- Yeah, a road!
- Why do I want to see a road for, ehh let's see here. Three days?
- Because it's.... cool.

Nu flippar jag igen, den har vagen ar tydligen extrem som fan.

- Woohoo! Great Ocean Road, here I come!

Ka Ching!

25 - 28 Great Ocean Road... Med typ, buss?

28 - 31 Melbourne dar jag ska forsoka fa ett flyg till Nya Zeeland.

Nu var det bara tio minuter kvar tills bussen mot Brisbane gick och jag fick springa ut for att hinna med. Vi bokade saker anda in i sista sekund. Chris var sa lycklig, detta var nog en av dom basta dagarna i hans liv. Han var sa glad sa att han kom springandes in i Greyhound bussen med en tidning om utflykter for Nya Zeeland.

- Just give me a call Martin! I have your credit card number so it is ok! Ba slanger upp hela javla armen i luften och gor tummen upp!

strand


Jag bubblar av gladje!

Jag sitter pa en resebyra just nu och ska antligen boka upp min Australien resa till max. Jag vet inte ens vad han heter, han har en svensk flickvan och jag ska alldeles strax lamna over i runda slangar 17000 kronor sa jag far uppleva Australien lite.

Ska aven boka om min flygbiljett ikvall hos Kilroy Travels sa jag far stanna kvar i Australien mera och kortar ner min vistelse pa Nya Zeeland.

Jag haller pa att uppgradera min resa till nagot helt otroligt. Det kommer bli helt overkligt roligt tror jag och jag vet nu vad jag ska gora pa nyarsafton.

Jag ska till en liten o, det ar full moon party och Benny Benassi kommer dit for att agera DJ... Jag ska demonstrera mina kanslor med en rorelse, ta kort och lagga in den har saklart. Jag faktiskt gick ner pa kna har inne pa resebyran nar han sade att det finns biljetter kvar. Jag gjorde givetvis bicepscurl yes tecknet om och om igen.

Benny Benassi live.... Ja, jag ryser i detta ogonblick.


Vem fan tog mitt schampoo?

Senaste dygnet eller dygnen (minns inte riktigt) har varit helt otroligt roliga. Jag har traffat tva tjejer Elin och Hanna (svenskar) som ar dom tva roligaste tjejerna som nagonsin korsat min vag. Vi har alla tre precis samma humor och skrattar bort dagarna sa vi knappt far luft ner i lungorna.

Elin har en resedagbok!

Vi ska resa ihop upp till Brisbane sa i fyra dygn till kommer skrattsalvorna losa av varandra.

Sen har jag ett par roliga observationer jag maste fa ner nar tiden kommer till. Internet ar bara tillgangligt under kontorstid och ar svindyrt!

Jag har traffat en liten Hollansk tjej ocksa pa varan clubsafari. Vi lag pa stranden igarkvall i sakert 5-6 timmar och bara myste pa en filt under stjarnorna. Polisen kom givetvis ocksa forbi med en Jeep precis nar ingenting fick stora oss.

Jag tar den historien med mig till graven... Pinsamt, pinsamt...

Just det, vi bevittnade en knullstallningstavling pa varan clubsafari. Helt grym! Det och sa har jag kommit pa den nya varianten av "yes" tecknet, 'biceps curl yes tecknet'.

åäö, jag saknar er... Grejen ar att om man ska klistra in nagonting har sa kommer det forst en pop up som man maste klistra in bokstaven i sen klicka pa skapa. Omstandigt och svindyrt med tanke pa hur lang tid det skulle ta.

Jag provade pa nagonting som heter Boogie Boards igar, typ man ska ligga pa magen ovanpa bradan och glida med vagorna. Det later simpelt och bra men vagorna ar fanimig 2-2,5 meter hoga och att missa en vag ar precis som att lagga sig i en tvattmaskin.

Helt sjuk kansla att tumlas omkring i. Helt sjukt kul! Man ser en 2,5 meters vag, en Martin, sen ingeting och tillslut en Martin igen som bara poppar upp och skriker semester med armarna viftandes omkring sig!

Shit det hander saker hela tiden just nu. Ska fa ner ett par roliga historier snart, jag lovar. En kommande observation ar om den nya manskliga rasen...

Det ar inte brats, inte Japaner och inte fjortisar. Jag har svagt namnt mitt hat emot Schoolies men kanner inget hat gentemot denna ras bara nyfikenhet. Alla vet vilka det ar, alla kanner vi sakert nagon.

Dom gar under namnet Don Juan...

En mycket mer detaljerad beskrivning om Don Juans kommer inom kort.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/298729/images/2007/pict0940_1196327981_5992649.jpg
- Djungel... Check!

Om jag bara fick tag i en Japans kamera...

Ok, sitter i Surfers Paradise med varldens huvudvark ifran vatskebrist tror jag. Lomsk den dar varmen ibland, och just nu sa ser jag nagonting ackligt emellan tangenterna...

Ja, det ar nagonting ackligt och organiskt. Det ar en bit brod, typ gront brod... Jag undviker tangenterna emellan ahh nu maste jag trycka dar, emellan O och P.

Var pa en nojespark/djurpark idag dar jag klappade en kanguru och en koala. Men, mina nya svurna fiender ar nu Japaner med stort J. Javla Japaner, ni ar as helt enkelt.

Dom bokstavligt trangde sig fram och tryckte undan manniskor (mig...) for att komma till Koalan man kunde klappa. Sen sag jag en Japan av kvinnligt kon klappa en kanguru med sin sko for hon vagade inte klappa med handerna, mysigt att ha en sko i nyllet. Riktigt kelvanligt!

Tillslut sa sade dom att jag skulle flytta mig for att dom skulle ta kort pa kangurun jag klappade. Det var da jag kastade en besvarjelse emot dom for all framtid.

Jag ska ju fornedra mina sandaler som ger mig skoskav pa nagot vis. Jag har alternativen:

1. Lata schoolies fa ta i dom och gora vad dom vill med dom.
2. Limma upp dom i taket inne pa en offentlig toalett.
3. Lata... Japaner, ta kort pa dom.

Detta ar just nu hojden av fornedring i mina ogon.

Akte ocksa nagra ganska extrema akturer men Liseberg hade nog varit roligare faktiskt.

Ikvall ar det superfest som galler. Vi har alla kopt ett slags armband och ska bli hamtade med buss klockan 9 eller tio ikvall. Da blir det clubsafari! Ska aka runt till en massa klubbar ihop med 7 andra hostels och festa stenhart!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/298729/images/2007/pict0953_1196328716_5992655.jpg

Checka in alla sma gubbar som bara far den! Overallt ba! Sa har ser det ut overallt, dom har specialskyltar for precis varenda liten promendstig!

RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!