Är jag sjuk?

Vaknade imorse med en konstig känsla i kroppen. Gick omkring och funderade på att jag kanske blivit lite sjuk. Kollade upp olika sympton på internet. Jag är lite slapp, lökig och seg. Känner för att inte göra någonting. Sen kom en tanke om jobb.

Jag har ju faktiskt jobbat i år?! Det kanske är det som spökar!

Det är ju faktiskt bara tre veckor kvar tills jag ska jobba igen! Sen slog det mig. Stand upen!!! Jag har ju jobbat som ba fan där!!!

Det är bara att inse fakta. Jag är utbränd helt enkelt. Ringde genast Tedde.

- Va?! Känner du dig också lite seg?
- Ja faktiskt.
- Då måste du också vara utbränd!
- Ja... nu när du nämner det så. Känner mig lite lökig.
- Tedde, vi är så jävla utbrända. Vi behöver semester.

Genast gick vi in på internet och bokade en solsemester till Bulgarien. Det har ju varit ett sånt hektiskt år hittills. Vi flyger på tisdag.


En annan stressig stund på backpackerresan i våras. Jävla moppe liksom. Ba krångla.

Provade någonting jag inte gjort på länge.


Jag satt mig ner och tog en funderare. Hela dagen.

Regnbågsforell

Frustrationen växer. Jag gick fan upp klockan 04.30 för att vara här i tid. Djuret gäckar oss genom att plaska vatten runtom på sjön. Djuret jagar allt annat än det vi kastar omkring oss.

- Ok. Jag lackar. Hur många spön har vi?
- Fyra...
- I med precis varenda jävel.
- Men det kanske börjar trassla?
- Du... det är jag som är kapten på den här båten. I med varenda jävel säger ja! --Hand upp i luften!-- Nu jävlar draggar vi hela fucking sjön!! Dom som är med mig låter som pirater!!


Olika piratläten ekar över sjön.

Vill du betygsätta din chef?

Sitter du och ba shit. Jag vill verkligen sätta betyg på min chef istället för att be honom om något slags betyg eller referens. Nu kan du det! Det har kommit en hemsida där du kan skriva vad du tycker om ditt jobb.

Varför inte lägga en kommentar som medlemen psycho gjort och citat, "Skulle inte önska min värsta fiende att jobba på detta företag" slutcitat. Nu visade psycho verkligen vem som bestämde.

Är du den som kanske inte vågar berätta för din arbetsplats vad du egentligen tycker om den? Go nu ahead. Gör skillnad. Bli medlem i ytterligare en hemsida och lägg en kommentar på internet.

Och ja. Din chef kan också lägga en vass reply som tillexempel. "Sug min". Eller varför inte typ något lite mera i internet vägen som "I´m gonna fuck you up, bitch!".

Internet. Det enda rätta om du vill sluta interagera i ett verklighetsbaserat liv.

http://www.jobinside.se/images/bg-logo.png

Vagabond drar vidare.

Nils säger att jag är en riktig Vagabond nu. Har tagit tag i att skaffa boende nu dock. Ska skaffa ett mera verklighets baserat liv än detta då jag endast drar runt och sover på soffor.


Vagabonden drar vidare?Har nu tagit mig till brorsan och genast har han nya roliga saker att visa upp.

- Blev så jävla leksugen va?
- Okej?
- Så jag gick och köpte lite lego.


Brorsans legobil med batteridrivet flak.

Sen så har brorsan gått och blivit jävligt fit på semestern.

- Vad är hemligheten brorsan?
- Här. --Går och hämtar sitt gym--
- Va? Är det allt?


Brorsans "gym".

En slägga och en vikt. Brorsan gick igång direkt. Tydligen enligt en gammal fransk novell så är det de gamla kolskyfflarna som hade de hårdaste magmusklerna known to man. Och vilken rörelse gjorde dom dagarna i ända?

Hmm...

Mänskligheten slutar använda kol. Facket säger att skyffla bajs hela dagarna är skadligt för kroppen.

Men nu.

Nu är det det bästa du kan göra i träningsväg. Så vi börjar simulera skyfflande rörelser i luften med hjälp av en slägga.

Den är bara bäst helt enkelt.

En hemsida som styrker hela skiten. http://shovelglove.com/

Två stand up gigs och 100 sjömän som flippar i Göteborg.

Fredagen den 21 augusti 2009 går fan till en klar historiefavorit. Jag är i Göteborg och hänger med Nils min resekompis i Asien och gammal go vän. Uppdraget är att jag ska köra två stand up gigs. Ett på klubben bajsnödigt sen på Chalmers sjöfartsektion. Sen tar ödet över.

Själv har jag tokladdat inför stand up gigsen i två dagar så att jag ska få fram det så som det har övats in. Men innan man kan lämna lägenheten så bara måste Nils ta ett "snabbad".

- Men alltså jag bara måste bada en snabbis först.
- Va?! Bada?
- Ja! Det är så jävla gött!
- Nils... vi måste dra nu. Vi hinner inte.
- Det tar bara två sekunder! --Springer in i badrummet och börjar fylla det med vatten--


Nils obligatoriska "snabbad" inför en utekväll.

Stället första giget ska hållas på heter Röda Sten och ligger precis mitt ute i ingenstans.


Ett hus sen precis ingenting.


Frihetskänslan är total här ute.

Vi går in på stället och är precis först av alla där. Känner faktiskt ingen nervositet trots att alla frågar det hela tiden. Vi sitter och tjötar tills fler folk dyker upp. Nu har vi inget gruppfoto på alla kompisar som anslöt sig till detta men vi var säkert en tio man som haka på.

Dåligt med gruppfoton denna kväll. Mera sånt.


Taggad till tusen!

Jag skulle upp som nummer två i ordningen och det var runt 100-120 pers i lokalen. Giget är filmat men kommer inte komma upp på internet. Ni som vill se det får leta upp min nästa scen.Bilden är en print screen för Frippo filmade med digitalkameran. Känner att mitt sätt att stå på scen är att flippa lite tillslut. Det är sånt material jag vill ha mest. Fick till giget så som jag ville ha det. Inga stakningar och inga ehh, ööhh eller aahhh.

Landade på strax under 5 minuter. Vill försöka att alltid pricka in exakt den tid som klubben säger att jag får.

När jag går ner ifrån scenen så har jag ett missat samtal och ett sms på telefonen. Det är min skjuts till nästa stället. Sitter och småpratar med en Karin och en Mattias i bilen påväg mot Frasses Bar. Sitter och laddar för att göra ett längre gig nästa.

Vi kommer fram och kliver ur bilen. Då hör jag ett vrål från 300 meters avstånd som bara ekar emellan husen.

- Är det festen eller?
- Ja, dom är så jävla fulla hela bunten.

Går ner för en trappa och möts av en säkert 40 graders varm lokal och 100 män som skriker olika former av fyllevisor.


Calle och Calle sitter till höger i bilden och det är grabbarna som anordnat det hela. Jag får en helt fenomenal presentation som den hemliga gästen vi väntat på. Mannen med sjöfartsbloggen. The BBCG. Ja allt möjligt.

I mitt huvud innan jag gick upp på scenen som bestod av tre SJ pallar.

Helvete vilket drag det var här inne.

Vilket jävla drag. Jag måste ju faktiskt lugna ner dom innan jag kan dra lite skämt.

Fy fan va varmt det är.

Ska jag dricka öl? Jag måste nog ha en öl. Får fråga om en öl.

Jag är på tok för lugn. Jag måste flippa för att över huvud taget lyckas få några poäng.

Ja, då var det dags.


På scenen inne på Frasses Bar.

Går upp på pallarna och börjar snacka i micken som jag begärt för att göra giget. Den slutade fungera direkt så det fick bli skrikvarianten. Jag skriker att jag behöver en öl. Jag har ju faktiskt ingen öl än.

Kände att öl var jämfört med gud själv denna kväll och att inte ha fått en öl precis när jag entrat rummet borde få en reaktion. Genast hör man en öl öppnas bakom baren och en kille som ba vrålar ut i desperation.

PFFSSCHT!

- JAG HAR EN ÖL HÄR!!!

Någon vid baren fullständigt slungar sig fram mot mig och sätter ölen i min hand.

- FINNS DET NÅGRA SJÖMÄN HÄR INNE ELLER?! SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!

Ölflaskor slungandes upp och hela jävla taket lyfte med ett vrålande skål. Saliv, snus och öl sprutades runt i lokalen som en dimma.

Sen kom motsatsen. Jag säger att jag tänkte dra det giget jag nyss drog på Röda Sten.

Det blir fullständigt knäpptyst. Folk hyschar andra med dom väl valda orden och jag citerar:

"Håll käften för i helvete. Nu ska Martin tala."

Någon i publiken vid Frasses Bar.

En och annan visste vem jag var från bloggen. Säkert också att jag jiddrat om att min dröm är att syssla med stand up bla bla bla. Nu efter 2,5 års bloggande och tjatande om att jag ska börja med stand up så står jag där. 100 sjömän sitter och väntar på att Martin ska få dom att skratta. Martin ska nu tala.

Det gick från fullständiga testosteronvrål till att man kunde höra en nål studsa på marken.

I mitt huvud.

Det här kommer gå helt åt fucking helvete Martin. Du kommer göra dig till ett sådant åtlöje. Du är en sån jävla idiot som gör detta. Gå och dö.

Nästan exakt samma som första giget i Motala.

Det gick riktigt bra tycker jag. Skulle haft det lite längre men jag glömde bort ett skämt och istället för att stå och tänka tackade jag för mig.

En grej som gick hem riktigt bra dock.

Har ett skämt där jag börjar stampa på någonting för att visa en poäng. På Röda Sten hade jag en tom kaffekopp som jag stämplar totalt. Den andra koppen jag skulle ha för att stämpla här glömde jag kvar på röda sten.

Jag ser mig omkring och hittar en basker.

Tydligen är detta "Calle Keps" basker. Folk kom efteråt och sa att ingen får röra hans basker över huvud taget. Verkligen ingen. Där står då jag och frågar om någon saknar den här. Ett svagt nej kommer ifrån Calles mun. Sen slänger jag den på marken och pratar på.

Sen stämplar jag den och sparkar den tvärs över rummet. Calle springer efter sin keps och punchlinen gick hem klockrent!

                   Hela stället var fyllt med signerade "Baren Håkan " bilder. Den största sjömannen av oss alla.

Grabbarna kunde i alla fall festa. Det är inget snack om saken. Någon tar tag i min axel och säger att jag får äran att få se någonting inte många skådat.

Vi gick ut bakom baren. Allting var väldigt hemligt.

Det var en tävling.

En... trumvirvel.


ÖLHÄVARTÄVLING!!

Givetvis hade dom ett helt eget sätt att dricka öl på. Det är Tilly till vänster och Calle till höger. Nivån på hur seriös tävlingen var imponerade mig. Också hur ingen fick släppas bak då tävlingen hölls. Kändes som om jag kunde vara med på en ritual självaste frimurarna skulle kunna ha när dom kröner en ny ledare.


Grabbarna visar skillsen. En vakt bakom.

Det förvånar mig fortfarande hur många olika sätt jag stötts på att dricka öl. Kan det verkligen finnas fler nu? Ingen vann tävlingen heller. Båda blev diskade för någon slags skitgrej jag inte fatta. Men kul var det!


Calle till höger är han som bjöd dit mig. Mycket bra iniativ Calle! Måste komma tillbaka när det är storfest igen.

Nu kan man tro att kvällen redan kulminerat. Långt ifrån. Nu ska 100 sjömän ta sig härifrån till en damsittning. Alla tar sig till en busshållplats och ska alldeles strax, bokstavligen talat, ta över en buss.En kille har gömt öl i en buske. Tar ölen till busshållplatsen men är för full för att lyckas hålla i kassen tills bussen anländer. Alla öl krossas. Hysteriskt roligt. Jag kissar ner mig av skratt.

Fantisera er nu att sitta lugnt och fridfullt i en buss. Ni kanske lyssnar på Ipoden på en skön liten låt. Kvällen är varm och sommarkänslan total. Sen anländer bussen till våran hållplats. 100 tokpackade sjömän stormar bussen.


Och börjar skrika ut Sveriges nationalsång. Världsklass.

Vi anländer till ett annat Chalmers och börjar marschera mot brudarna som alla gått och väntat på. Vi går förbi ett diskoställe som har en toklång kö. Någon skriker att vi ska gå vidare. Vi ska inte hit. Så vi fortsätter förbi och kommer fram till ett annat hus.

Nu stannar alla upp utanför dörrarna. För att göra historien som roligast så är faktumet att damsittningen som vi är påväg mot är slut. Den har förflyttats till den där toklånga kön. Innanför dom dörrar vi står framför finns endast en stor tom lokal där några tjejer försöker städa.


Den sista bilden ihop med 100 fulla sjömän.

Tillbaka till 100 fulla sjömän. Någon tar ett kliv fram och stoppar alla. Nu kommer den bästa idén en full person kan få.

- VI STORMAR STÄLLET!!!!

Det ser precis ut som när fotbollshuliganer stormar en fotbollsplan. Som ett gammalt medeltida slagfält där svärd är utbytta mot öl som nu har syftet att spruta. Och inte det lite heller.

Jag har aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Alla seriöst faktiskt stormar stället. Folk hoppar över bord, stolar och de stackars tjejer som försöker städa. Det ser ut som fan efter 5 sekunder. Som fan verkligen.

Säkert tror dom att dom kommer bli tillbakabjudna.

Kiss. Det kom lite kiss efter att ha legat i fosterställning och skrattat åt det hela. Kände dock att det fullständigt spårat ur och drog mig in mot stan för att sluta upp med Nils och de andra.

När jag träffar Nils så har han gått in i the zone.


Nils in the zone...

Sista bilden är klockan 04.30 då Nils och Samim försöker "slajda" igenom en fläck öl på dansgolvet. Själv hade jag kommit till stadiet att mina enda ord är.

- En... ehh... en cola hade vart najs. Coca cola...

Vilken jävla kväll det var. Ser fram emot att fortsätta ett festande stand up liv!


Göteborg!!

Sitter hemma hos Nisse pisse och haft en riktigt najs dag.


Äventyr


Lek


Longboard


Mina nya neonpois. Ska styra upp fetare bilder på lördag. Det började regna ikväll...

Då bär det av...

...mot Göteborg! Har nu några skämt jag känner är stabila. Ska bli mycket intressant det här!

Har ju också köpt en sån här eldstav och övar med då och då. Jobbigt att det har en liten metallända på den bara. Trodde jag skulle svimma när jag satte den i fejset. Blir nog snyggt på scen också.


Stand up rullar på.

Big Ben i söndags var skitroligt. Behrad gick förbi tillsammans med Tomas Bonderud som har klubben och presenterade mig. Fick ett visitkort och att jag ska dra iväg ett mail så hittar vi en tid åt mig på klubben. Har bilder ifrån stället som ska upp här. Glömde kameran kvar i bilen dock.

Nu till en annan sak. Fredag.

Har ju ett gig där på klubben bajsnödigt.

Sen fick jag ett sms söndagkväll ifrån Chalmers. Dom ska ha en herrsittning för alla nya sjöfartsstuderande nere på deras pub Frasses bar. 80 pers. Dom frågade ifall jag kunde komma dit och vara lite entertainment.

Ensam.

Feeling fearless as fuck så tackar jag givetvis ja. Kommer bli en sjukt rolig kväll då jag gör giget på bajsnödigt sen hoppar in i transport mot nästa.

Tar också en bloggpaus då jag nu måste gå in i ett zen-liknande tillstånd uppe på morsans lantställe. Finns en husvagn där mitt ute i ingenmansland. Där ska jag sitta i två dagar och fila på rutinen.

En o annan bild kanske kommer upp här under tiden.

Wish me luck.

http://www.cartoonstock.com/lowres/mba0491l.jpg

Hur ser er bokhylla ut?

Min bror, konspirationsteoretikern, har en bokhylla. Jag älskar att bara kolla in titlarna i hyllan. Disposable People är bäst.


Ja... jag låter er själva välja ut valfri titel som månadens boktips.

Stockholm på söndag.

Det blir Stockholm på söndag. Vill se stand up på rookie klubben Big Ben och presentera mig där. Förhoppningsvis kan jag få en tid på den scenen någon gång i framtiden. Försöker annars få tag på killen som har Joker Comedy Club i Jönköping. Den 2 september så ska det vara stand up där. Skulle vara roligt att få lite scentid.

Ett jäkla jagande av scener är det. Ska bli intressant vart det hela leder.

Lite bilder ifrån stand upen.

Det har kommit en bildserie ifrån stand upen i torsdags. Klicka på bilden för att komma dit. Källa Motala24.se

berggrens 010_resize
Fr. V. Martin Johansson, Thomas Eriksson, Behrad Rouzbeh, Ben Kersley, Martin Lagos, Isak Jansson.

Ben Kersley har skrivit om kvällen på hans blogg.

Isak också där men hittar inte så man kan länka enskilda inlägg.

berggrens 004_resize
Fotografen kom efter att jag stod på scenen. Däremot lyckades han ju fånga in en "kolla killen ser helt jävla wasted ut" bild. Bra där...


Min stand up debut!

I över tre år har jag väntat på den här dagen. Byggt upp förväntan, förhoppning och inte minst ångest. Ångest över att det inte skett tidigare faktiskt. Nu är jag frälst.

Precis alla i min närhet frågade mig om jag var nervös. Om jag var osäker. Själv hade jag ju bara tre små minuter att uppträda på. Kände att jag ville mest upp och stå där för att känna på det.
Intressant var att få träffa alla komiker innan showen började. När jag sa att det var min första gång fick jag kommentaren:

- Va? Är det sant? Men... va lugn du är?

Kändes bra.

Nervositeten kom lite tillslut ändå. Sekunden innan jag skulle upp så sa kroppen.

Nej. Det kommer gå helt åt fucking helvete. Applåder. Hejsan publiken! Martin heter jag.

Fick fram giget så som jag övat in det. Minns dock ingenting av vad som hände. Vet att jag klockade in mig på 3 minuter ganska exakt och polarn sa att det kändes som ingenting. Ville verkligen inte köra för lång tid då de andra skulle köra runt 20 minuter var. Är helt klart nöjd med allting!

Ja. Folk skrattade också.

Ben Kersley som har hand om Linköpings stand up klubb var konferencier och betedde sig mycket proffessionellt. Han presenterade mig som den hemlöse sjöman. Han är svengelsk och ibland kommer inte hela ordet fram. Eller så hittar han på ett eget vilket var riktigt roligt emellanåt.

- Och så kom ihåg den nu att det var på Berggrens Källare ni såg den sjöman Martin Johansson uppträde för första gång!

Bens tips till mig var att köra mera på att jag är sjöman. Att jag har en helt outnyttjad och unik genre av skämt jag inte får förkasta.

Ben har en egen blogg som kan läsas här.

Ska skriva de andras namn när jag fått en lista över vad de exakt heter. Alla var riktigt duktiga och vi skrattade hårt många gånger. Lite trist var ett gäng pensionärer som satt där och faktiskt häcklade några av komikerna. Det skämtades om att dom var gamla emellanåt vilket var skitkul.

Grejen var att precis i början frågades det vad det var de jobbade med och:

- Vi är pensionärer!

Svarade hela fucking bordet. Tro fan att man skämtar om dom då!! Dom lade ju upp det på ett silverfat! En av kommentarerna som Behrad Rouzbeh fick när de blev lite trötta och griniga var:

- Vi satt vid datorer innan du ens var född!!

Killen svarade direkt med ett "ja det det gjorde ni ja..." och fullständigt ignorerade dom. Jag och polarn skratta så vi grät för det var så klockrent. Så enkelt bara bekräftade att. Ja, vi vet att ni gjorde det. Ni är ju gamla.

En mingelfotograf var där och tog kort också. När dom kommit upp på motala24.se så ska de in här. Själv glömde jag kameran och försökte knäppa något med mobilkameran.


Kvaliten är odödlig. (Behrad Rouzbeh på bilden.)

Har fått en ny tid till den 10 september i Linköping på Café M. Fick 4 minuter den här gången. Avancerar!!! Annars är det ju i Göteborg den 21 augusti som gäller. Laddad till tusen!!

Ni som ännu inte sett stand up! KOLLA UPP DET OCH GÅ!! NI KOMMER INTE ÅNGRA ER!!

Stand up i Motala den 13 augusti.

Har fått tre minuter i Motala på torsdag i Berggrens Källare. Var i Motala idag för att hitta stället och de första fem vi frågade hade inte en aning. En tjej ringde tillslut sin mor och så fick jag en vägbeskrivning av henne.

Hittade ändå inte stället. Jävla Motala va svårt det ska va att hitta.

Ska nog börja leta i god tid på torsdag.

Och börja öva.

Linköpings stand up klubbs hemsida.

Min kompis blev pokerproffs inatt.

Satt och var moraliskt stöd åt min kompis inatt. Fick serva han med mat och vätska för att dessa internetpokersajter tillåter knappt några raster.

1071 deltagare.

55 euro för att va med.

Efter 8 timmars spelande och en liten bit efter klockan fyra på morgonen så kom vrålet. Killen kom på en andraplacering och har nu ändrat sin födelsedag till den 10 augusti. Han åkte ut mot ess ess så det är ju lugnt.

 Så nu har man ett pokerproffs som polare.

(Här var det en bild förut.)
Sekunder efter samtalet med skatteverket som sa att det är skattefritt.

Update: Tog bort bilden pågrund av att dagen efter möttes jag av detta.


Ja... han vill ligga lågt med all form av publicitet nu.

Försöker hitta boende...

...i Stockholm men det är en enda stor grå dimma tycker jag. Fumlar omkring bland annonser och får konstiga samtal. Det är nu ryssarna kommer in i bilden igen. Fått två samtal från ryssar som inte kunde engelska. En envisades med att börja rabbla ut nåt slags telefonnummer.

- Yes, ehh... you called me today so. What do...
- NO! Wait... zero, seven, zero.
- Yes...
- NO! Wait! Ehh... zero, seven, six.
- Yes but what do you want exactl...
- NO! Wait... zero, seven, six.... ehh... --andas-- eight.

Klick.

Fucking russians.

Sen alla erbjudanden om dessa konstiga kollektiv där små barn finns med i bilden. Vill inte bo med barn. Inte min grej ännu. Någon dag står jag med något slags skrikande väsen i min famn som jag är skyldig att älska. Fram tills dess.

Keep the children away from me.

Ger annars snart upp på boende i Stockholmo. Hade tänkt åka upp i slutet på veckan och kolla in lite ställen men de som svarat hittills ligger långt bort åt fan.

Om detta skiter sig så flyttar nog jag och Nils ihop i Göteborg och försöker stå ut i vinter. Kommer bli svårt när vintermörkrett kryper på nu. De senaste två vintrarna har jag lyckats dodga genom att resa. Den här gången kommer jag inte undan...


En slice av höst kom idag på väg mot brorsan.

Avmönstring i Antwerpen.

Efter nästan 2 månaders bitterhit ombord i båten så kom den. Avmönstringsdagen. Dagen då man glömmer bort att man en gång ska tillbaka till skiten. Dagen då pengarna börjar rulla och smilgroparna kryper sig närmare öronen.

Dagen som jag alltid kallar sommarlov. Oavsett årstid så är det alltid sommarlov vid avmönstring.

Vi fick sova på hotell i Antwerpen. Det var inte direkt någon som klagade.Yestecknet. "Jag ba bombar sängen."

http://files.reseguiden.se/files/20/rg_901620_m600.jpg
Belgiens nationalrätt. Musslor i hink.

Kvällen var mer än lyckad. Fredrik och jag hamnade tillslut på ett Donner Kebab ställe där en libanes sitter och röker vattenpipa. Vi joinar såklart.


En libanes och två stycken sommarlov.

Sen kom det. Fredrik var så sprallig ikväll och det var ett nöje att lyssna på hans skämt. Killen var in the zone fram tills det sista som sades i våran nya umgängeskrets. Det var så oslagbart. Det var turnens kommentar.

Tid: 04.30.

Plats:Det enda öppna stället i Antwerpen. Ett Donner Kebabställe på en bakgata.

Närvarande: 5 libaneser, en egyptier, jag och Fredrik 16 år.

Fredrik tar en sugg på pipan. Blåser ut.

- Do you come from BEIRUT?! --På grov Göteborgs engelska och lite salivsprut på T:et där.--
- Ehh, yes... --Alla stannar upp och spärrar ögonen i Fredrik--

Killen hämtar andan. Tar sats.

- WE PEOPLE IN THE WEST!!! --konstpaus-- WE THINK THAT THE WHOLE MIDDLE EAST IS JUST ONE BIG FUCKING BOMB CRATER!!! --Armar åt alla håll. In the zone. Lätt turnens kommentar--

One big fucking bomb crater var det ja. Alla blev knäpptysta och jag kunde inte sluta skratta. Fredrik försöker då rädda situationen genom att och jag citerar:

"Ehh, harkel harkel, ehh... Va fan sa jag? Ehh, but, ehh... Today maybe its not like that? Is it?"
Fredrik Söderberg efter ha rätt i fejset på fem libaneser sagt att de bor in one big fucking bomb crater.

Jag ställde mig upp, sa till Fredrik att vi bara går innan dom svarar. Vi gick och sommarlovet fick en perfekt start.


Life is good.

Fire poi i Linköping tonight!!

Fast när man googlar killar som verkligen kan snurra eld. Då inser jag att om kanske, typ, två år. Så hamnar jag väl i facket "jo han är la rätt säker".

Sen får vi se vad polisen säger när dom går förbi också.


Första stand up datumet!!!

21 augusti på klubben Bajsnödigt i Göteborg!!!

Ska bli intressant o se hur det går! Kommer ni och tittar?

Fick 5 minuter.

Härliga svenska sommar!

Och en ryss som körde egen river dance på krogen igår. Sen... givetvis... försökte han ragga upp mig. Jag står och pratar med tre brudar där alla skrattar bort kvällen i ett varmt Linköping.

Där så tror han att jag är gay och, på ryska, försöker förklara att givetvis ska vi hångla.

Snark.

Imorgon ska jag ställa mig i Trädgårdsföreningen och snurra eld. Igår ryckte det i öltarmen. Ikväll också.


Ryssen till höger.Överstyrman del 4

Våran överstyrman ringer och kollar vem den nya tränaren av BK Pickwick är.


Fire poi time!!

En klart godkänd avmönstring. En dag av telefonsamtal och framtidsplanering. Nils skriker i telefonen och citat "VI MÅSTE HA ETT NYTT MÅL MARTIN! VI MÅSTE RESA IGEN!" slutcitat gör att det rycker i restarmen.

Sen dags för lite poi spinning. Ska beställa en fire staff imorrn för att avancera i genren.

Ska skriva mera om avmönstringen imorrn.

Siktar på att spinna lite poi i trädgårdsföreningen Linköping fredag och söndag. Får se hur det går.


Avmönstring!!!

Allt gick åt fan idag och blev försenat in till Antwerpen så idag mönstrar don Hjort, Camailla, Frippo och jag av.

Sover en natt på hotell. Hehe...

Sen blir det den mest genomtänkta och miljövänliga flygrutten Bryssel-Munchen-Köpenhamn och så tåget till Nässjö.

Äntligen frihet. Gör ett yes-tecken som ser ut som jag stakar med igenom rummet på längdskidor.

Avmönstring!!!

Don Hjort, Frippe, Camilla och jag.

Antwerpen-Bryssel-Köpenhamn-Nässjö.

Imorgon.

Gör ett yestecken som ser ut som om jag nitar två dvärgar i fejset.

RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!