Alla smygfiser på Bro Anton

Shit det har blivit värsta hypen här ombord med min blogg. Alla kommer med nya roliga idéer och alla vill posa framför kameran med nya grejer. Här har vi överstyrman Torsten som poserar med en dammvippa. Torsten visste att Rebecca skulle ha denna pose men är man överstyrman måste man hela tiden ligga steget före!

image64

- Haha, där fick hon!
Skrockar Torsten och går direkt till bryggvinge för att idka lite brunögepill.

Kalle är helt extas för han har gjort egna psykedeliska ögon utav teflonpackning. Kalle var tvungen att fylla både överläppen och underläppen för att lugna ner sig efter han berättade det.

Jag har också mailat rastafari grabbarna jag och Nils träffade på Cypern. Det  är en anekdot för sig själv men jag och Nils skulle fungera som någon slags koppleriverksamhet åt tre flyktingar från Kambodja och fem andra studenter. Jag har mailat Mike och frågar ifall dom kan skicka lite bilder på sig själva nu när mina "tjejkompisar" snart ska dit! Vi väntar med spänning!

image65

Nils demonstrerar hur bilderna från Cypern ska se ut.

Kommande inlägg är fortfarande Kalles snusbyte på löpband, vi hann inte med det idag tyvärr pga Jeffrey's intervju. Sen ska jag lägga in psykedeliska ögon tävlingen samt bröstvårtor och dess närområden.

Jag vill också göra reklam för crew Inqubuz. Jens (andrestyrman) här ombord har en egen crew. Han kallar den Inqubuz. Det är bara jag och Jens med i hans crew. Han motiverar det med att och jag citerar:

"Ingen annan gör ju något!"

På hemsidan finns länkar till två filmer han klippte ihop när vi var i Val Thorens. Jag blev magsjuk andra dagen men körde hårt ändå... Inqubuz.com

Han vägrar ställa upp på en intervju med mig. Han försvarar det med att han gör bort sig tillräckligt med sina egna filmer. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!