Battle Royale

En ny lek har presenterats på min blogg. Här följer en liten förklaring om ursprung och regler.

Battle Royale är en japansk producerad action film. Filmen är baserad på bestsellerromanen med samma namn som skrivits av Koushun Takami, men de flesta fansen till BR-konceptet har kommit i kontakt med idén genom filmen.

Den handlar om en massa studenter på en liten öde ö som ska döda varandra. Det dödas friskt och extremt blodigt.

Om du är ihop med en grupp män där alla sett filmen Battle Royale brukar det ibland skojas när det blir lite gruffigt med kommentarer som:

- Hehe, värsta Battle Royale.

Eller...

- Fan, sluta annars går jag BR on you're ass.

Reglerna för BR synonymer är följande. Om någon i rummet eller personen du argumenterar med säger något lite löjligt ord som det finns många allmänt kända synonymer till, kan du då utmana genom att skrika Battle Royale rakt i fejset på fanskapet.

Förslag på ord med många synonymer är penis, onani, stjärt, polis, samlag mm...

Efter att du skrikit BR så salivet bara sprutar drar leken igång. Om du gör detta på ett seniorbefäl ombord i en båt och han inte riktigt är med på grejen spring för ditt liv, lås in dig i hytten och skrik burken är min 1-2-3. Detta löser många problem... Jag lovar. =)

Sen är det enkelt, ni säger en synonym var tills den ena chokar. Att peta på varandra är ok, men inga stryptag. Att komma med lite nervärderande kommentarer emellanåt är också helt ok. Detta kryddar bara till det och eventuella åskadare kan imponeras med dina välartikulerande bryska skällsord.

När den ena chokar har du i runda slängar 5-8 sek innan du klassas som en chokande liten pudel. Detta är ytterst pinsamt för den andra kan skrika claim eller typ crosschecka dig in i väggen av ren lycka. Sen står det 1-0 beroende på tidigare resultat.

Att stila med olika vinnande poser är givet efter en vinst. Det är ju själva poängen.

Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!