Broströms träningshysteri!

Så här ligger det till i rederiet Broströms. Det finns en kille på kontoret som är helt psycho med att få folk och träna ombord. Det roliga är att dom skickar ut små "pris" hem på posten om du samlar ihop tillräckligt med poäng.

Saker man får hem är till exempel en blyertspenna som ser ut som någon slags kondomfodral, en asbra reseväckarklocka som absolut ingen vet hur den fungerar och givetvis vem glömmer inte termosen som bara hade kapacitet för en halv mugg!!!

Om du tränar så får du också hem brev där det står att du ska peppa andra. Givetvis kommer jag bidra! =)

Här har han pillat på tangentbordet med fradgande mun ytterligare en gång:

Oj, oj, oj, ni är fantastiska. Vilket tryck vi har fått i The BSM Trophy i år. Vi har redan 320 registrerade deltagare och i april sattes nytt poängrekord för en enskild månad. Det är helt uppenbart att allt fler av er har insett att det känns ganska bra med lite motion emellanåt. Om man då också kan göra det tillsammans med någon eller några kompisar i besättningen blir det ännu trevligare.

Fattar ni hur kåt killen är på att få folk att träna. När tabellerna sedan kommer och poängen skjuter iväg kan jag verkligen se han springa in på toa för att tokrunka med resultattabellen framför sig. Haha, helt underbart!

Jag kommer i framtiden bidra med lite träningsvideos och träningstips för att få upp Broströms träningsanda! T ex ska Kalle visa hur ett snusbyte på löpband i högsta hastighet går till och när kapten totalt flippar på multigymmet i hopp om att få en fastare stjärt.

image34

Snusbyte på löpband? Kalle har tekniken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!