Jeffrey Richard Hawkins


Jeffrey Richard Hawkins

image56
När drog du till sjöss?
- 1963

Jag vet att du inte är från Sverige från början pga din accent. Vartifrån är du exakt?
- Jag är uppväxt i England men mina föräldrar är ifrån Wales.

Vad är din bästa båt?
Oj oj oj den var svår. Hmm... Om jag måste välja så blir det nog Spero. Det var en färja mellan England och Sverige. (Nu kanske ni blir förvånade över valet av båt är en färja. Tänk efter igen Det är många män och kvinnor tillsammans på en båt.=)

Ok nu tycker jag att intervjun suger totalt så jag frågar Jeffrey ifall han är med i 10 000 metersklubben. Jeffrey tittar på mig med dom psykedeliska ögonen totalt oförstående om vad det är för klubb.

image59

Jeffrey helt oförstående om 10 000 metersklubben.

Jag sa var det var för något och hans svenska är inte så bra alla gånger så han svarar lite komiskt.

- Jag har inte knullat i badrummet på ett flyg!

Jag har även hittat en förklaring på internet över vad begreppet 10 000 metersklubben är för något. Jag ville inte att du ska gå oförstående längre:

10 000-metersklubben är ett skämtsamt uttryck för person som har idkat könsumgänge över 10 000 meters höjd. Detta sker vanligtvis på toaletten i ett kommersiellt flygplan. Även kallat Mile High Club.

Källa: Wikipedia


Vad är det fulaste svärordet på svenska?
- Jag använder aldrig svärord. Min fru försökte lära mig jävlar, skit och fan men jag gillar det inte. (Jeffrey briljerar nu med hårda engelska svärord istället som wanker, tosser, bollocks och shajt.)

Nu flippar även Jeffrey ut för jag visar han inlägg i bloggen som han än inte sett. Till exempel träningsvideon som verkligen inspirerar han att träna mer. Grattis Broströms ni har en tränande sjöman till!

Sen börjar Jeffrey berätta en historia som är riktigt rolig. Poängen på slutet är att det var en dansk matros som hade gått iland och kommit tillbaka med en åsna. Han försökte sedan rida på åsnan ombord upp för landgången med ägaren hängandes i svansen. Jag tror på Jeffrey för jag har hört värre historier än så här.

Jeffrey sa att han skulle ha galloner på sig när jag intervjuade han och jag blev lite besviken. Det är iallafall bättre än den här träningsdressen från årtalet han drog till sjöss.

image60

Nu ber jag Jeffrey posera.

image57

Detta är en ganska ointressant bild om nu inte det är lite Martin krydda över det hela. Observera exakt vart han har läpparna på passaren. Kvällen innan så pekar jag här av en anledning.

image61

Ja Jeffrey... Du är ägd av Martin Johansson. Hur känns det?

image62

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!