Ombord igen

Resan var en ganska långdragen historia hit. Upp kl 0540 och kom ombord runt 23 40. Fick åka ett snabbtåg.(Oooohh, får jag ta på mig själv?) TGV heter det, ungefär lika spännande som att åka spårvagn i Göteborg.

Pulsen höjdes väl en aning på Landvetter när en supernörd plockade fram ett Might and Magic kort ifrån sin heliga pärm. Han visade det för sin kollega nödrigues som var iklädd en T-shirt med stora läskiga vampyrer med den inovativa texten vampires som rubrik... Nördrigues råkade tappa kortet på det skitiga golvet och alphanörden flippade ut totalt. Med vilt flaxande armar som kom i symbios med hans astma-attack, försökte han göra något som jag tror var en form av aggresivitet mot nördrigues. Nördrigues försökte försvara sig med några slags rörelser han mimerat från boxningsspelet i Nintendo Wii. Spänningen var olidlig...

Jag å andra sidan satt givetvis och körde ögonkontakts experiment med varende tjej inom 25 meters radie. Lite störande var ju då alphanördens febrilt blåsande på might n magic kortet stal all uppmärksamhet...as.

Kom iallafall till slut fram till båten och har börjat inreda min hytt lite. Brukar hänga upp mina saker jag rest med som inredningsdetaljer. Har också frågat kapten om en riktigt lång turn. Jag gick fram till kapten gav han mina dokument och kved fram:

- Jag vill liiiiiida...
- Ok jag ska kolla med kontoret om en riktigt lång turn. Är du hemlös nu igen eller?
- Ja...
- Haha, ok. Jag skriver här att Martin ska få en 'lida lida lida' turn.

Vi ligger i något som heter Donges i Frankrike nu. Minns här senast typ 2005 när jag hade vätskebrist och fick ett krampanfall precis efter förtöjningen. Dom fick bära in mig i min hytt där jag fick 24 h timmars vila sen var det bara på't igen.

Sjukvårdsansvarige styrmannen sa att jag kommer ju inte att DÖ iallafall så det är bara att fortsätta jobba. Hårda pix ibland. Gött gubbgäng ändå ombord. Dom sitter och trycker in snus blandat med tjockolja, samtidigt som de skrattar åt insändare i tidningen där folk klagar på "utbrändhet". Reaktionen mot mig var la densamma när jag sa att personutveckling och känslor är ett intressant ämne att läsa om. Haha, nej då. Alla nickar och ler mot mig fast med såna dära lite glansiga ögon som det står "jag fatta ingenting av va du nyss sa och han måste vara gay på riktigt" i.

Nu ska jag få lite sömn i mig så jag orkar med det internationella teckenspråket framtaget enbart för fransmän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!