Semesterparadiset Aberdour

Ärligt talat läggs det fram motioner till regeringen om att sjömän ska betala turistskatt. Vi kollar om det finns belägg för detta. Jag, Rebecca och Mathias har varit iland i Aberdour Skottland. Härligt med ställen man faktiskt kan uttala! Rebecca sa genast på vägen in att hon tyckte det verkade mysigt och sa att hon skulle kunna tänka sig att köpa hus här. Ok, detta är Rebeccas drömstad...
image207

image196
- Ahhh, viken fin kyrka. Klick (Mathias)
-
Oj oj oj, kolla in slottet. Klick (Rebecca)
- Haha! Checka här då?! Sopbytardagar! Va dom kan. Värsta blåa ju! Klick klick
image197
Värsta happeningen i Aberdour tydligen. As fet flower show i kyrkan! Fett värre!
image198
Fick med Mathias på vägen ifrån den lokala urinoaren.
image199
Hehe, jag kunde inte låta bli! =) äg
image200
Bakom den här trucken finns den lokala bankomaten. Jag började prata med ägaren av lastbilen och han berättade genast på knacklig skottska vad som luktade så illa. Tydligen så fraktade han döda djur, nålar från tatuerare och lik... Ooooookej...weirdo.
image201
En geting kom. Rebecca sprang för sitt liv och Martin räddar dagen! Här träffade vi också kocken Sigge som var på en promenad.
image202
Eleven var lite besviken första gången den stora bussen åkte förbi utan att bli förevigad. Den här gången var han beredd. Vilket kort! Vi sjömän får se så mycket, vem vill inte åka till Aberdour för att få ta ett kort på bussen?
image203
Ok? Hitta den här på den lokala puben... Ladyboys of Bangkok? What the fuck!?
image204
Vi tog en genväg hem genom Dovecot Park. Vilken jag äger för tillfället...
image205
- Haha, jävla losers. Gå där? Värsta genisen här ju!
image206
På vägen hem så förklarade jag för Sigge var dockning var för något. Han är grymt bra på kondisgrejer o sån shit. Jag frågade givetvis ifall han kunde svarva ihop två dockande snoppar åt Mathias på hans födelsedag. Typ princess style! Spänningen är olidlig.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Haha får jag förtydliga ett par saker... Hmm det med att köpa hus var nåt som slank ur mig och jag ändrade det till att de skulle vara nice att ha hus där med utsikt över havet dagar som idag. Att vi fotade lite bjuder jag på men det var nog Martin som tog flest bilder på slottet och ville vara med på flest bilder. Fattar inte hur den killen kan vara med på 50% av bilderna på min kamera. Ok första veckan var det bara vi som fikade i skitmässen och det flippade varje dag.

2007-08-23 @ 20:35:07
Postat av: Kapten

What a small red prick!

2007-08-23 @ 22:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!