Jag skräms!

Har glidit ner till farsan igen (Eksjö) för att göra dom sista förberedelserna. Träffade min barndomskompis Tedde i Linköping igår och sov över. Tog också en lunch idag med min kära mor. Inte första gången jag säger hej då för en längre period direkt, men med tanke på hur lite vi faktiskt ses så var det lite sorgligt ändå.

Denna blogg kommer i framtiden handla väldigt mycket om min resa till Australien och Nya Zeeland. Jag lovar att det inte kommer vara någon tråkig läsning, jag ska göra det jag drömt om sedan jag var en mycket liten man.

Resa ensam, resa lång tid och ehh resa just dit jag reser nu... duh...

När jag sedan kommer hem igen så ska jag köpa en riktig filmkamera och visa med film lite om hur livet till sjöss är. Sen till sommaren så säljer jag bilen och köper en husbil istället. Måste ju ha en fast här punkt i livet!

I sommar ska jag också börja experimentera med att filma ihop några riktigt roliga små kortfilmer. Det är min lilla plan iallafall.

Flyget går lördag klockan sju på morgonen. Ska spendera natten på Arlanda flyplats. Gjort det en gång förut och jag bävar för att göra det igen.

Har ju en självuppblåsbar kudde så varför klaga? =)

Hoppas jag inte skrämmer iväg någon med detta inlägg... Tror inte det, kommer nog göra bort mig tillräckligt för att få er att rycka i mungiporna!

Kommentarer
Postat av: Melina

Heej! Drar du ivag? nice. =) nar kommer du till arlanda? Kommer hem pa fredag, och landar kul nog pa arlanda ;p Sags om en kopp kaffe? =)

2007-11-06 @ 16:07:30
Postat av: Martin (sjömansbloggen)

Lätt! Jag kommer dit vid midnatt försej. Skicka ett mail vet ja! cmj_j@hotmail.com

2007-11-06 @ 16:17:31
URL: http://cmj.blogg.se
Postat av: Felicia

Åh härligt! Det är alltid kul att åka så långt borta! Varit där förr? Jag var själv nyss i Kina, det var en upplevelse vill jag säga!

2007-11-06 @ 21:47:14
URL: http://fixell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!