A-lagar ängeln

image445

En bild som skildrar verkligheten på ett mycket gripande vis. För mig är den här bilden väldigt speciell, den väcker inte bara starka känslor utan jag kommer heller aldrig glömma historien fram till "klicket". Föreställ er en sen eftermiddag i Borås, det är på 2000 talet och... det regnar. Jag låg och vomerade på toaletten, jag mådde fan helt enkelt, jag ville hem...

När vi då således klev in i hissen så trodde jag först någon tryckreglerat där inne. Lukten var ganska så frän med en blandning mellan inlagd sill och humle. Jag gissade ju då på urin men min näsa var inte till dess forna styrka som dagen innan. Thomas däremot hade varit med om äkta kisslukt i hissen innan, och misstänkte istället att någon ryckt i kräkmusklerna och spottat magsaft över hela jävla skiten.

Ack så fel vi hade...

När vi kom ner till den Auschwits-liknande korridoren så kunde vi lägga dit den sista biten i detta vardagspussel. Burken på bilden är skurken till odören och lämnat ett spår efter sig som sträcktes ända till hissen.

För att få den där helt jävla värdelösa bilden att suga riktigt ordentligt, så faktiskt nita jag kamerajäveln allt vad jag hade precis innan slutaren gick igång. Jag dropkicka skiten helt enkelt...

Jag lade dit en flygande A-lagar ängel för jag tycker det är så vackert när A-lagare kastar ölburkar efter cyklister, pensionärer eller små söta ekorrar. Dom är i min uppfattning samhällets änglar och jag känner att jag lyckas skildra detta med denna bild.

Kommentarer
Postat av: MaDeLiÑo

HAHAHAHAHHA. Ska tänka på det nästa gång =(

2007-10-31 @ 16:24:35
URL: http://madelino.blogg.se
Postat av: thomas

burken e borta nu men den intorkade ölen e kvar.

2007-10-31 @ 21:11:42
Postat av: Anna Hertzman

AHAHAHAHHAHAHAHAAHAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

2007-11-02 @ 08:24:35
URL: http://blogg.expressen.se/annahertzman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!