Babilou

Jag har en regelbunden läsare vars blogg heter Babilou. Jag vet inte vad Babilou står för men jag diggar ändå hans stil på bloggen. Babilou tar kort ibland, Babilou har full koll på vilka som får nobelpris och Babilou svär som fan på andra bilister när han är ute och kör... =)

Jag gillar dina kommentarer Babilou, men förklara varför jag får upp namnet Babben eller Babbsan istället för Babilou? Kan jag inte få kalla dig för Babbsan eller nåt?

Är jag i stan någon gång kanske vi kommer träffas över en fika, diskutera om det jag inte vet som du redan visste för 5 år sedan och gärna vill lära ut till mig!

Babilou, han har också en förtryckt ilska gentemot människor som blåser på löv...

Babilou får också bli Veckans Verktyg.

Kommentarer
Postat av: Janne

Ha ha ha! Jösses så fint. Babben?! Babbsan!? Nej, kalla mig Janne. Det är ju det jag heter ... och sure, är du i stan kanske vi kan ta en fika ... vadå ?veckans verktyg?? Som om jag vore en skiftnyckel, eller vad?

...och så läste jag om Monkeyspere som du tipsade om och det var bra. Jag tror faktiskt t.o.m att jag har hört talats om det förut. Så det betyder att min road rage är okej, för jag kan ju ändå inte ha andra bilistidioter i min närhet.

Nu måste jag nämna det här inlägget i min blogg.

2007-10-12 @ 13:03:08
URL: http://www.babilou.se/blog
Postat av: KimJ

Hmm nae den stolen missade jag nog :P

2007-10-12 @ 13:38:39
URL: http://kimj.blogg.se
Postat av: Martin (sjömansbloggen)

Haha, har bara ett inlägg där förutom dig där(Veckans Verktyg) jag poserar upp ett par skyddsglasögon. Gillar sedan ditt inlägg om mig. Shit detta var kul! Mera sånt. Värsta!

2007-10-12 @ 13:46:05
URL: http://cmj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!