Hur fan överlever vi?

Jag minns när min bror läste om aspartam för första gången. Han började systematiskt leta sig igenom precis varenda bit information om det och övertygade sedan alla i hans närhet att, ja...allting är dödligt.

Det är skitkul att svälja ett tuggummi i hans närhet. Han lystrar på varenda litet sugljud ifrån dennes mun och om det slutar, ja det blir som om hela världen stannar upp och går i Matrix fart. Brorsans huvud vänder sig om och ögonen riktas emot den tuggandes hals:

Svälj..

Brorsans ögon spärras in som en örn när den lokaliserar sitt byte. Han bara väntar på att pacemakern ska sluta ticka helt enkelt. Men...folk överlever, konstigt nog. Tuggummi görs tydligen på samma gummi som bildäck. Men ändå...så överlever man det.

Konstigt...alla dessa artiklar på internet kan ju inte ha fel! Folk överlever när dom borstar tänder, folk överlever att dricka mjölk... FRÅN KOSSOR! Och ja...du kan faktiskt överleva av att äta... EN SUKETT!

image425
Hur kan detta få existera?

Mycket av det min bror säger har såklart en poäng. Men det är så roligt att göra parodi på!

Kommentarer
Postat av: Anna Hertzman

Hahaha! På sommaren dör man av grillkorv och på vintern är det skinkan som är dödlig. Hade media fått bestämma så hade alla varit som din bror då! :)

2007-10-22 @ 08:47:08
URL: http://blogg.expressen.se/annahertzman/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!