Jag ger det inte en enda chans....igen.

Ok jag har fått någon slags utmaning nu, jag har inte en aning om man kan vinna eller om det är en tävling ens. Sen undrar jag vad priset är.

Utmaningen är att göra en lista på saker jag inte ger en chans. Jag skiter givetvis att ens ge det en chans, och gör en egen variant!

En lista över 8 saker jag inte ger en chans... igen...

1: Att klä ut mig och bli sminkad.


Alltså då inte enbart till en tjej utan att jag skulle vara en transvestit av något slag. Sen gick vi på fest där jag trodde alla hade skojat till det på samma sätt som jag blivit tvingad till. Men... I helvete heller. Jag satt i ett hörn med svart läppstift och lila naglar en hel jävla kväll. Jag hatar dig än idag Josefin...

Alla skrattade ÅT mig den där gången.

Jag ger inte detta en chans igen...

2: Delta i en armhävningstävling.

Kände mig hur jävla cool som helst när vi ställde upp oss på stranden och började pressa:

- NER!
Alla gick ner...
-
UPP!
Jag fick vänta tills alla orkade upp...

Grejen var att två stycken lärare deltog också, en jävla biff som fuskade och en kvinnlig gympalärare som gjorde sina armhävningar på knä. Jag då som också är i särklass den SÄMSTA förloraren någonsin i hela världshistorien skulle ju bara vinna.

Helt jävla knallröd och 100 långsamma armhävningar senare så spyr jag rätt ner på mina händer men ändå ska slå den kvinnliga gympaläraren. TVÅ armhävningar senare skriker jag så att stämbanden spräcks for life! Och ytterligare EN armhävning senare så ramlar jag ihop och känner att:

- Hmm, jag kanske skulle ha värmt upp först?

Jag fick muskelinflammation. Och inte vilken muskelinflammation som helst utan givetvis den värsta fucking sortens kom och borra mig långsamt i armarna inflammation. Dom funderade på ifall jag inte skulle gipsat mina armar för jag hade så ont... i TRE VECKOR!!!!

Detta gör jag inte om...

3: Gå på strippklubb i USA.

Jag svär på att dom hade betalat personalen för att se mig bli utnyttjad där inne. Vi var fyra sjömän i South Carolina och gled in på en gentlemens klubb helt enkelt.

Lång historia kort så satt jag som ett litet jävla fån med bånge och väntade på att stripporna också skulle komma dansande fram till mig. Jag vill också stoppa in lite enisar i trosan ju. Men....

Till slut kom det en medelålders typ pensionerad strippa, inte min smak helt enkelt, in . Hon började dansa och mina skeppskamrater var helt i extas. Inte jag. Till slut tog hon av sig toppen och fram pluppade två stycken gamla skrynkliga silikonbröst!

Grejen när dom dansade fram emot oss var regeln att vi INTE fick röra dom. Det stod en vakt precis bakom mig och sa ljudligt:

- HANDS TO SIDE!
- HANDS TO SIDE!

Hela tiden. Strippan dansade fram emot mig, slet upp mig så jag stod upp, sedan fladdrade hon med dom skrynkliga brösten rakt framför ansiktet på mig och jag skrek:

- Fan, jag spyr snart! ÖJ, grabbar få bort henne!
- AAAAAAAHAHAHAHAAHA, MORE MORE MORE. Med knytna nävar fullproppade med enisar...

Mina skeppskamrater och bara öste enisar på henne. Och ja... hon tryckte pattarna rakt in i mitt fejs:

- Ahh, you like it huh? Suck my titties young BOY. Suck em!
- HANDS TO SIDE!
- HANDS TO SIDE!

Nej, jag gör inte om det.

4: Att faktiskt använda kondomen jag hade i plånboken sen jag var 12.

Jag, ehh... Hehe, alla hade en kondom i plånkan när vi var små. Ja, ni fattar grejen.

5: Bestiga ett berg med en moppe.

I somras besteg jag och Nils ett berg på Cypern, med en moppe. Alltså inte varsin, utan just bara en moppe. Vi svängde av på en liten grusstig och började sladda rätt upp för ett riktigt stort berg. Vi kom till toppen efter en timme, i 43 graders värme enbart iklädda shorts och tunn skjorta. Inget solkräm, inget vatten, ingen mobil eller klocka.

Ingenting helt enkelt...

Och vi fick soppatorsk på toppen. Sen rullade vi inte ner för samma väg som vi kom upp för utan bestämde oss för att rulla ner för en annan sida. Det gick sådär... Vi täckte i runda slängar 12 mil på den dagen och vänstersidan av våra kroppar var helt sönderbrända.

Nej Nils, jag gör inte om det.

6: Gå på transklubb i amsterdam.

Jag har redan gjort ett inlägg om det. Jag var nära på att bli rumpknullad av ex antal bögar. Jag vill inte göra om det.

7: Däcka mig själv.

Jag har det på film någonstans. Jag har tränat lite kampsport, mestadels boxning och var skitbra på att berätta hur en knock out gick till.

Jag satt på en fest och pekade hej vilt på precis vilken punkt av hakan som ska träffas och kunde till och med namnet på vad det heter när hjärnan bollar runt i huvet. Cirkelaccerlelael... cirekll... Äh, fan också.

Ja inte så lätt att uttala på festen direkt!

Men till slut sa ju folk att jag måste ju visa det. Ingen ville direkt ställa upp på att faktiskt medvetet bli knockad så någon kom med det utomordentliga förslaget om att jag skulle knocka mig själv.

- Yeah, right.

Sen sa en "kompis" ordet ingen riktig man vill höra...

- Fegis...
- ...
- Fegis...
- ...
- Feg...
- AS! Håll käft!

Tre sek senare sitter en person med en kamera i handen och världens flin på munnen. En Martin står mittemot lite halvt lutandes mot en vägg, och har en fruktansvärt bestämd min. Vi kollade på reprisen många gånger i slow motion. Där ser man att varenda liten fiber på min arm spänns och jag fullständigt däckar mig själv.

Beyond recognition helt enkelt...

8: Att inte gå på så jävla mycket skit.

En sak till med boxning där, dom tipsade om en teknik man kan ta till för att slippa näsblod. Yes, äntligen tänkte jag och sörplade i mig all info jag fick.

Man skulle suga nykokat vatten blandat med en herrans massa salt in i näsan och ut genom munnen... för att typ, ehh, blockera, ehh...

- JA! Ja gör det! Sa en riktigt naiv men ambitiös Martin och gick därifrån.

Detta finns också på film... Och ja, det gjorde hur jävla ont som helst och nej, jag tänker inte göra om det.

Kommentarer
Postat av: opassande

*asg* Man lär sig den hårda vägen...

2007-10-18 @ 06:55:07
URL: http://opassande.se
Postat av: Gustaw

"hej jag har skrivit en bok" ;)

2007-10-18 @ 09:01:49
URL: http://garf.blogg.se
Postat av: madde

haha klockräääänt!!!

2007-10-18 @ 09:57:34
URL: http://negerboll.blogg.se
Postat av: Martin (sjömansbloggen)

Will i winna the competizione?

2007-10-18 @ 10:01:43
URL: http://cmj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!