Jag har sett riktiga pirater

Jag vill också ha en riktig pirathistoria under bältet. Fast ändå såklart inte, har hört dom mest otroliga historier om pirater. Dom blev berättade av filipiner som varit ute ett tag, typ lika länge som jag levt...

Dom historierna innehöll knivar, smygjakt ombord, skottlossningar och slagsmål. Min ehh, den är lite lagom kan man säga.

Vi låg till ankars och gjorde tankrent för methanol utanför Trinidad & Tobago. Dom hade utfärdat piratvarning över radion precis efter vi ankrat, det var mitt i natten.

Vi gick omkring och jobbade på som vanligt när jag tyckte jag hörde någonting nerifrån styrbords aktra låring. (stavas det låring?) Tittade över relingen och såg en liten eka med fyra mörkhyade män i. Jag tänkte inte så mycket på det men ropade ändå upp det på radion:

- Sprak sprak, Alltså det finns en liten båt här akter på styrbord sidan.
- Vad gör dom då?
- Ehh, ingenting egentligen, dom åker bara runt runt och ser ganska förvånade ut.
- Ok, kanske är pirater?
- Jo, kanske det...

På radion tog vi beslutet att vi går ut så många som är vakna och ser argt tillbaka på dom. Vilket beslut, vilka sjömän va?!

Det blev en liten staredown, dom fyra männen i båten började så småningom sakta puttra iväg. Vi tappade aldrig ögonkontakten med dom förrän de verkligen försvann ut i mörkret. Vi kände oss riktigt hårda dagen efter... Vi hade stirrat bort ett par pirater...

Snacka om ett lagom svenskt piratäventyr. Vi såg pirater, inte många svenskar har gjort det, och...vi stirrade på dom... whow, får jag ta på mig själv?

Kommentarer
Postat av: M

coola ni är =)

2007-10-25 @ 18:07:51
URL: http://lillmalin90.blogg.se
Postat av: heaven

*asg

Var det då du tog bilden du hade här förut?

2007-10-25 @ 18:14:54
Postat av: heaven

*asg

Var det då du tog bilden du hade här förut?

2007-10-25 @ 18:15:06
Postat av: heaven

Hur lyckades jag med det där?

2007-10-25 @ 18:15:37
Postat av: Emilie

HAHAHAH! :P

2007-10-26 @ 09:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!