En ny värld öppnas upp!

Internet har legat nere några dagar här ombord. Folk kom ut ur sina hytter gnuggade sig i ögonen och alla gjorde vi en liten upptäckt. Världen utanför internet... Alla ombord gick först tyst och stilla runt i båten och såg sig om. Någon tog på sig en overall och började faktiskt arbeta.

 

Det var precis som om någon slags instinkt väcktes inombords och vi började prata med varandra. På kontoret iland upptäckte dom att deras båtar gick inte sönder längre, båtarna förtöjde där dom skulle och pengarna började sakta men säkert rulla in igen.

 

Alla båtar inom Broström koncernen fick sitt internet utslaget och resultaten var ofattbara. Här ombord plockade någon fram en liten box och blåste av dammet. Det gick att tyda språket på förpackningen efter ett tag:

 

- Täää... tärni...
- Hmm, blåser lite till, tärningsspel?
- Jo... Det är det nog. Har läst om sånt någonstans.

 

Efter en liten diskussion och många försök listade vi tillslut ut hur man kastar en tärning utan att dra med en datormus fram och tillbaka. Vi började faktiskt att skratta istället för att säga "lol" till varandra när någon råkade kasta tärningen rätt i ögat på Mathias.

 

Stämningen var god och allas mungipor började peka uppåt. En hel otrolig upplevelse måste jag säga!

 

Men... teknikens under slår tillbaka på den mänskliga utvecklingen och internet har rullat igång igen. Jag kommer alltid minnas dessa dagar som 'dagarna då tiden stod still'. Det var en konstig känsla och vi här ombord har lovat att det aldrig mer ska nämnas. Ingen iland kommer att tro oss...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!