Tecken på intresse! TPI

När du är ute på jakt efter en hona så vill du givetvis få lite statuskoll emellanåt. Och hur fan ska du som man få det om du inte kan spelets språk? Här följer några pointers som man kan kolla efter:

* Hon ger dig en komplimang av något slag. Kvinnor är vana med att få komplimanger, men inte alltid att langa ut. Kommenterar hon något slags karaktärsdrag eller kanske klädsel så ta detta som ett TPI, du har gjort ett intryck hos henne.

* Kanske hon skrattar bort dina argument eller påståenden med ett "Mmm visst den lätta går jag inte på!" betyder att hon lyssnar och är på. Om inte hade hon bara svarat med ett "Mmm, ok" eller börjat prata med någon annan.

* Hon ber dig att upprepa saker du just sa. Hon låter inte musiken komma emellan henne och dina förföriska ord. Ta henne då till ett litet myshörn där ni kan prata ostört.

* Hon skrattar åt dina 'torra skämt' och 'torra moves' (se mina utube filmer). Antingen så är det flörtvarning eller promillevarning.

* Hon rör dig. Kallas då Kino (Kinostetic movement). Rör då henne tillbaka på liknande ställe, och låt henne öka takten och intensiteten med Kinosarna, ifall nu hennes Kino bara var en handgest som råkade snudda vid dig.

* Hon väntar på dig. Efter att du offrat till porslinsguden och hon sitter kvar på samma ställe, så har du gjort något rätt iallafall. Ditovars ifall hon kommer tillbaka efter ha pudrat näsan.

* Hon skyggar inte tillbaka. Om du sträcker dig efter drinken eller askfatet och hon inte rycker till på någe vis. Du har nu byggt upp tillräckligt med förtroende med att hon ska känna sig säker i din närhet.

* Hon frågar vart du ska när du lämnar stället. Hon lägger ut ett bete för att se vart hon har dig. Hon kanske säger nej efter att du bjuder med henne för att hon ännu inte känner sig trygg hos dig, eller så vill hon inte lämna sina kompisar. Tecknet är där iallafall och har du inte hennes nummer än så kanske det är dags att fråga.

- Duh, basic!
- Mmm, men det gäller fortfarande att efter ha lyckats med din bypass från penis till hjärna, och slutat stirra på hennes bröst, att se detta.
- Äh, jag får brudar ändå.
- Men det är inte poängen. Får Du dom tjejerna Du vill ha?
- ...
- Kanske ska börja med att ta reda på lite mer specifikt vilka slags tjejer du vill ha?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag måste bara säga att allt det där funkar det är
tecken på att vi är intresserad och att vi bara vill höra mer vad ni säger... Väldigt intressant att läsa vad du skriver iallafall... Hälsa Simen från mig att jag saknar honom!

2007-09-19 @ 12:23:32
Postat av: Martin (ägare av Bro Anton)

Visst är det sant! Men ack för få ser det... Ska hälsa honom. Lagom filosofisk ung man.

2007-09-19 @ 14:28:52
URL: http://cmj.blogg.se
Postat av: Anonym

det låter som någon har läst Neil Strauss Spelet lite väl ingående.. haha

2009-01-13 @ 16:51:30
Postat av: johannes

HAHAHA!!! likt förgående inlägg, så håller jag med att det känns som hela stycket är taget direkt ur boken!!!! HAHAH...... Ditt råd är allså at läsa boken och gå med i rörelsen! will do.. NOT!

2009-01-18 @ 15:17:10
Postat av: Adam

Jag ska tänka på dom där sakerna :D thanks dude

2009-04-05 @ 22:32:10
Postat av: Viktor Sander

Håller helt med om den att hon "inte skyggar tillbaka", klockrent tecken!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!